Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλους ακουω τελευταια με φουσκωμενους λογαριασμους

Εμενα μου ηρθε 700ε αλλα εγινε λογω κρυου μεγαλη καταναλωση

Νομιζω οτι στους εναντι λαμβανουν υποψη παλιους λογαριασμους οποτε αν εγω εκανα μεγαλη καταναλωση σε μελλοντικο λογαριασμο θα μου ερθει αναλογο μεγαλο ποσο ακομα κι αν δεν ξανακανω τοσο μεγαλη καταναλωση ?

Ηδη εκανα αιτηση να φυγω απο τη ΔΕΗ παντως

Δημοσ.

Πολλους ακουω τελευταια με φουσκωμενους λογαριασμους

Εμενα μου ηρθε 700ε αλλα εγινε λογω κρυου μεγαλη καταναλωση

Νομιζω οτι στους εναντι λαμβανουν υποψη παλιους λογαριασμους οποτε αν εγω εκανα μεγαλη καταναλωση σε μελλοντικο λογαριασμο θα μου ερθει αναλογο μεγαλο ποσο ακομα κι αν δεν ξανακανω τοσο μεγαλη καταναλωση ?

Ηδη εκανα αιτηση να φυγω απο τη ΔΕΗ παντως

Λαμβανεται υπ οψιν (αν δεν εχει αλλαξει κατι ) ο προηγουμενος και ο περυσινος της ιδιας περιοδου).Ευχομαι να μην μετανοιωσεις για την ...μετακομιση .

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη λέμε μόνο τα στραβά πάντως ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει καλή δουλειά. Πριν λίγο καιρό τους πήρα τηλέφωνο Κυριακή, σε 15-20 λεπτά ήταν σπίτι μου και αλλάξανε μια ασφάλεια στο ρολόι μου που είχε καεί.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη λέμε μόνο τα στραβά πάντως ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει καλή δουλειά. Πριν λίγο καιρό τους πήρα τηλέφωνο Κυριακή, σε 15-20 λεπτά ήταν σπίτι μου και αλλάξανε μια ασφάλεια στο ρολόι μου που είχε καεί.

Συνηθως πεφτουν οι ασφαλειες γιατι ο καταναλωτης τραβαει πο πολυ ρευμα απο οτι  αντεχει η εγκατασταση .Κανονικα πρεπει η μεσα σφαλεια να ειναι πιο μικρη και να πεφτει αυτη αλλα βαζουν μεγαλυτερες με το αποτελεσμα που ειπα . Αν και διοικητικος επικουρικα προπερυσι με τα χιονια την Πρωτοχρονια ειχα δουλεψει 19 ωρες συνεχεια στα τηλεφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως πεφτουν οι ασφαλειες γιατι ο καταναλωτης τραβαει πο πολυ ρευμα απο οτι  αντεχει η εγκατασταση .Κανονικα πρεπει η μεσα σφαλεια να ειναι πιο μικρη και να πεφτει αυτη αλλα βαζουν μεγαλυτερες με το αποτελεσμα που ειπα . Αν και διοικητικος επικουρικα προπερυσι με τα χιονια την Πρωτοχρονια ειχα δουλεψει 19 ωρες συνεχεια στα τηλεφωνα.

Εμένα είχε πέσει 2-3 φορές αλλά τη σήκωνα και ήταν οκ, την τελευταία φορά που έπεσε δεν γινόταν τίποτα όταν την ανέβαζα οπότε ήρθαν και την άλλαξαν!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και η κουβεντα για σφαλεια ρολογιου αν πεσει :

Αν στη βαση του ρολοιγου εξωτερικα παντα υπαρχει ενας μικρος  κοκκινος μοχλος τον παμε δεξια , με την παλαμη του αλλου χεριου πιεζουμε το πλαστικο κιβωτιο προς τα μεσα και με το αλλο χερι γυρναμε τον μοχλο αριστερα να "οπλισει" την μεσα ασφαλεια .

Αν δεν πιασει με την πρωτη δοκιμαζουμε αλλες 2-3 φορες για να μην χρειαστει να ερθει ο ΔΕΔΔΗΕ που εχει και χρεωση καπου 15-20 ευρω .

Σε καινουργια ρολογια υπαρχει πλαστικο τζαμακι που απλα το παμε δεξια ή πανω αναλογα  και οπλιζουμε την ασφαλεια .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολα τα παραπανω τα κανουμε εξω απο τον μετρητη . Ποτε μα ποτε δεν κοβουμε τηην στρογγυηλη ασημενια η λαστικη σφραγιδα που ανοιγει το κουτι !!!

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση. Σε λογαριασμό κοτ (κοινωνικό τιμολογιο) που ήταν αυξημένος (περίπου 2100kwh) μου τις είχαν υπολογίσει και τις 2100 με μια τιμή. Δεν θα έπρεπε ως τις 1500 με μικρότερη τιμή και τις 1500-2100 με άλλη τιμή?

Δημοσ.

Μιας και η κουβεντα για σφαλεια ρολογιου αν πεσει :

Αν στη βαση του ρολοιγου εξωτερικα παντα υπαρχει ενας μικρος  κοκκινος μοχλος τον παμε δεξια , με την παλαμη του αλλου χεριου πιεζουμε το πλαστικο κιβωτιο προς τα μεσα και με το αλλο χερι γυρναμε τον μοχλο αριστερα να "οπλισει" την μεσα ασφαλεια .

Αν δεν πιασει με την πρωτη δοκιμαζουμε αλλες 2-3 φορες για να μην χρειαστει να ερθει ο ΔΕΔΔΗΕ που εχει και χρεωση καπου 15-20 ευρω .

Σε καινουργια ρολογια υπαρχει πλαστικο τζαμακι που απλα το παμε δεξια ή πανω αναλογα  και οπλιζουμε την ασφαλεια .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολα τα παραπανω τα κανουμε εξω απο τον μετρητη . Ποτε μα ποτε δεν κοβουμε τηην στρογγυηλη ασημενια η λαστικη σφραγιδα που ανοιγει το κουτι !!!

Εμένα ήταν η δεύτερη περίπτωση που λες, έπρεπε να το πάω δεξιά. Δεν έπιανε και πήρα τηλέφωνο. Την αλλάξανε χωρίς κάποια χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ήταν η δεύτερη περίπτωση που λες, έπρεπε να το πάω δεξιά. Δεν έπιανε και πήρα τηλέφωνο. Την αλλάξανε χωρίς κάποια χρέωση.

Θα ηταν βαλμενη αναποδα η απο μεσα .

Δεν ισχυει το ΚΤ αν ξεπεράσεις εναν συγκεκριμένο αριθμό κιλοβατώρων, αν δεν απατώμαι.

Ετσι ακριβως .

Δημοσ.

Θα ηταν βαλμενη αναποδα η απο μεσα .

Ετσι ακριβως .

Τι να σου πω δεν ξέρω, μου είπε ότι ήθελε αλλαγή και ήμουν μπροστά που έβαλε την καινούργια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καεί νομίζω θεωρείτε βλάβη και δεν έχει χρέωση. Η επαναφορά Ασφαλείας νομίζω έχει κάποια μικρή Γιατί για να πέσει ο πελάτης δεν τηρεί την κατανάλωση που έχει συμφωνηθεί. Γιατί πχ αν έχεις έξω 40 A ασφάλεια μέσα θα έχεις 35 Ά οπότε αν τηρείς το συμβόλαιο θα έπεφτε η θα καιγόταν η μέσα και όχι από τη χελωνα

• Like 1
Δημοσ.

Αν καεί νομίζω θεωρείτε βλάβη και δεν έχει χρέωση. Η επαναφορά Ασφαλείας νομίζω έχει κάποια μικρή Γιατί για να πέσει ο πελάτης δεν τηρεί την κατανάλωση που έχει συμφωνηθεί. Γιατί πχ αν έχεις έξω 40 A ασφάλεια μέσα θα έχεις 35 Ά οπότε αν τηρείς το συμβόλαιο θα έπεφτε η θα καιγόταν η μέσα και όχι από τη χελωνα

Απολυτως σωστα εκτος και τηρεις τους κανονες και από αστοχια υλικου ή κατι άλλο καει η εξω πρωτα .

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι σχετικο με λογαριασμο ΔΕΗ για να μην ανοιγω νεο θεμα:

Περιμενα να μου ερθει λογαριασμος της ΔΕΗ στο σπιτι πριν 2 εβδομαδες και να τον δω

στο e-bill πριν 3 εβδομαδες (με την εκδοση του δηλαδη), ομως ακομη δεν βλεπω

τo λογαριασμο στο e-bill και ουτε μου ηρθε λογαριασμος στο σπίτι.

Τετοιες καθυστερήσεις ειναι κατι που συμβαίνει;

Παιζει ρολο το οτι εβαλα νυχτερινο πριν εναμισο μήνα; Μηπως δηλαδη εχουν αλλαξει στοιχεια

της συνδεσης μου και δεν μπορω να δω το λογαριασμο πλεον με το e-bill;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι σχετικο με λογαριασμο ΔΕΗ για να μην ανοιγω νεο θεμα:

Περιμενα να μου ερθει λογαριασμος της ΔΕΗ στο σπιτι πριν 2 εβδομαδες και να τον δω

στο e-bill πριν 3 εβδομαδες (με την εκδοση του δηλαδη), ομως ακομη δεν βλεπω

τo λογαριασμο στο e-bill και ουτε μου ηρθε λογαριασμος στο σπίτι.

Τετοιες καθυστερήσεις ειναι κατι που συμβαίνει;

Παιζει ρολο το οτι εβαλα νυχτερινο πριν εναμισο μήνα; Μηπως δηλαδη εχουν αλλαξει στοιχεια

της συνδεσης μου και δεν μπορω να δω το λογαριασμο πλεον με το e-bill;

Συμβαινουν μερικες φορες αλλα αν σου αλλαξαν μετρητη να καλεσεις στο 11770 αν και δεν νομιζω να εχει σημασια αφου η παροχη που είναι το κυριαρχο του λογαρασμου είναι η ιδια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...