Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Να χρεωθηκες καταναλωση που αφησε απληρωτη ο προηγούμενος αποκλειεται αφου πηρες την παροχη στο ονομα σου . Για ρευματοκλοπη καλυτερα για εισαι σιγουρος να ζητήσεις ελεγχο από ΔΕΔΔΗΕ . Για ΑΔΜΗΕ , ΔΕΔΔΗΕ κλπ που λεει ο φιλος Solidnake222 απλα αλλαξαν ονομα για να είναι πιο κατανοητος ο λογαριασμος . Πριν αν θυμαμαι καλα ελεγαν για διανομη (ΔΕΔΔΗΕ) και μεταφορα (ΑΔΜΗΕ) Υπ οψιν ότι και σε εναλακτικο παροχο υπαρχουν αυτές οι χρεωσεις αλοιως εγω θα εμενα απληρωτος στον ΔΕΔΔΗΕ !!!
andybbgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ηρθε η δεη και μου πηρε το ρολοι για ελεγχο, για να δουμε... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ηρθε η δεη και μου πηρε το ρολοι για ελεγχο, για να δουμε... Ο ΔΕΔΔΗΕ ηρθε .
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σου εβαλαν αλλο μετρητη προσωρινα ?
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Σε δικό μας σπιτι σε πολυκατοικία οι λογαριασμοί ηταν λιγο...υπέρογκοι. Ενα άτομο να ζει μεσα ο τελευταίος λογαριασμός ηρθε 400€. Λεμε κάποιος θα κλέβει ρεύμα οποτε κάνουμε ντου ξαφνικά στον διαχειριστή να πάρουμε τα κλειδιά του λεβητοστασίου να ελέγξουμε τον μετρητή. Όλα καλα....αλλα ο τελευταίος εκκαθαριστικός προ 4 μηνου έγραφε 750 κιλοβατώρες ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο αυτές που ηταν σημερα!!! Το ξέρουμε οτι η πλειοψηφία στη ΔΕΗ ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ βισματα αλλά θεωρούςα οτι ενα γαμημενο δημοτικό το εχουν βγάλει οι πάτοι. Τι να πω.... Τους κάλεσα και τους είπα οτι στην επόμενη καταμέτρηση θελω να με πάρουν τηλεφωνο να παρευρεθώ και εγώ. Αυτή τη βδομάδα ειναι, θα τους βεντουζάρω άσχημα τους άχρηστους. Ο ενοικιαστής να προσπαθεί με νύχια με δόντια να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του...να τσοντάρω και εγώ οποτε μπορω γιατί είναι γνωστός μη μένει πίσω σε λογαριασμούς και τα λαμόγια να του χρεώνουν αλλα ντι άλλων για να μοιράζουν τα διχιλιαρα στους αχρηςτους πράσινο φρουρούς που εχουν κάτσει στην πλάτη μας απο το μαύρο 80. Το λοιπόν οκ θεωρώ πως θα υπάρξει αντιλογισμός. Καμία μήνυση για εξαπάτηση παιζει; Υπαρχει κανενα δεδικασμένο σε παρόμοια περίπτωση; Φαντάζομαι θα ειναι καλυμμένοι. Και το 50% που θα τους μείνει ΠΟΛΥ τους ειναι. Εχουν μπει μεγάλοι ιδιωτικοί παίχτες μεσα στην αγορά, θα ...μετοίκησω λίαν συντόμως, τα λεφτά μου δεν θα τα παίρνουν οι εκάστοτε Φωτόπουλοι και τα αρχιλαμόγια της ΓΕΝΟΠ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε δικό μας σπιτι σε πολυκατοικία οι λογαριασμοί ηταν λιγο...υπέρογκοι. Ενα άτομο να ζει μεσα ο τελευταίος λογαριασμός ηρθε 400€. Λεμε κάποιος θα κλέβει ρεύμα οποτε κάνουμε ντου ξαφνικά στον διαχειριστή να πάρουμε τα κλειδιά του λεβητοστασίου να ελέγξουμε τον μετρητή. Όλα καλα....αλλα ο τελευταίος εκκαθαριστικός προ 4 μηνου έγραφε 750 κιλοβατώρες ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο αυτές που ηταν σημερα!!! Το ξέρουμε οτι η πλειοψηφία στη ΔΕΗ ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ βισματα αλλά θεωρούςα οτι ενα γαμημενο δημοτικό το εχουν βγάλει οι πάτοι. Τι να πω.... Τους κάλεσα και τους είπα οτι στην επόμενη καταμέτρηση θελω να με πάρουν τηλεφωνο να παρευρεθώ και εγώ. Αυτή τη βδομάδα ειναι, θα τους βεντουζάρω άσχημα τους άχρηστους. Ο ενοικιαστής να προσπαθεί με νύχια με δόντια να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του...να τσοντάρω και εγώ οποτε μπορω γιατί είναι γνωστός μη μένει πίσω σε λογαριασμούς και τα λαμόγια να του χρεώνουν αλλα ντι άλλων για να μοιράζουν τα διχιλιαρα στους αχρηςτους πράσινο φρουρούς που εχουν κάτσει στην πλάτη μας απο το μαύρο 80. Το λοιπόν οκ θεωρώ πως θα υπάρξει αντιλογισμός. Καμία μήνυση για εξαπάτηση παιζει; Υπαρχει κανενα δεδικασμένο σε παρόμοια περίπτωση; Φαντάζομαι θα ειναι καλυμμένοι. Και το 50% που θα τους μείνει ΠΟΛΥ τους ειναι. Εχουν μπει μεγάλοι ιδιωτικοί παίχτες μεσα στην αγορά, θα ...μετοίκησω λίαν συντόμως, τα λεφτά μου δεν θα τα παίρνουν οι εκάστοτε Φωτόπουλοι και τα αρχιλαμόγια της ΓΕΝΟΠ. Αν τα λες όλα αυτά με την λογική οτι αυτοί που έρχονται για καταμέτρηση είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ ή του ΔΕΔΔΗΕ, πλέον δεν είναι. Οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών που έχουνε αναλάβει την καταμέτρηση με εργολαβία. Παλαιότερα που ο άνθρωπος ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ σπανίως γινόντουσαν λάθη. Συμφωνώ στα περι άχρηστων και κομματόσκυλων πάντως.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 κι εμένα ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός με την ίδια κατανάλωση που κάνω τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν γίνεται να πληρώνω 120 ευρώ περίπου 4μηνο τα τελευταία χρόνια και ξαφνικά να βλέπω 350 ευρώ.. κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ρώτησα φίλους γνωστούς και τους ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός . Απο τι καταλαβαίνω ψάχνουν να πάρουν λεφτά.. Υπάρχει νόμιμος τρόπος να βάλουμε κάποιο μετρητή εμείς στο ρολόι της ΔΕΗ . Ένας γείτονας έχει χρόνια τώρα μια συσκευή που από τι έχω καταλάβει το ελέγχει.
fakiris31 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Λογικκκατα 99%την μέτρηση την κάνει εργολάβος. Και σε εμένα είχε λίγες kwh παραπάνω Ίσως ο εργολάβος να μην περνάει και να τα βάζει στο περίπου. Εμένα ήτανε μικρή η διαφορά και δεν έδωσα σημασία Αλλά θα το ξαναδώ σε αυτό το 4μηνο. Στο 2μηνο μπορείς να παίρνεις και να δηλώνεις τις kwh θα σου έρχεται και κανονικά κάθε 2μηνο μετά. Πάντως όπου και αν πας ο ίδιος εργολάβος θα παίρνει την μέτρηση εκτός αν τον απολύσουν η τον αλλάξουν περιοχή Συνοικία που μετράει δηλαδή
moure Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Kαι μενα παιδια μου ηρθε 500 ευρω ενω συνηθως πληρωνω γυρω στα 250-300. Ακουω παρα πολλους που τους εχει ηρθε φουσκωμενος ο τελευταιος λογαριασμος
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν τα λες όλα αυτά με την λογική οτι αυτοί που έρχονται για καταμέτρηση είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ ή του ΔΕΔΔΗΕ, πλέον δεν είναι. Οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών που έχουνε αναλάβει την καταμέτρηση με εργολαβία. Παλαιότερα που ο άνθρωπος ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ σπανίως γινόντουσαν λάθη. Συμφωνώ στα περι άχρηστων και κομματόσκυλων πάντως.Οκ δεν τα ελέγχει ο υπάλληλος της ΔΕΗ...θα έπρεπε να με νοιάζει . Και ο εργολαβικός για λογαριασμο τους δουλευει...ας βρούνε ποιος ειχε υπευθύνη του το σπιτι που αναφέρομαι, το δικό μου στο οποιο παλαιότερα ειχε υπάρξει λάθος, το σπιτι του chaos και ας πράξουν τα δέοντα. Ψάχνουν λεφτά επειδή χρωστάνε της Μιχαλούς και στέλνουν αδεια για να πιάσουν γεμάτα αποτι καταλαβαίνω. Θα πιάνουν απο εδω και πέρα κατι ΜΠΑΛΕΣ άλλο πράγμα. Θα ελέγχω και το παραμικρό. Καλό ξεπούλημα, σε εναλλακτικό και ας πληρώνω παραπάνω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πραγματι την καταμετρηση την κανουν εργολαβοι του ΔΕΔΔΗΕ ανεξαρτητα απο παροχο ηλεκτρικης ενεργειας και αυτος εχεει την ευθυνη για αυτους. Δεν φτανουν 10 ατομα που εχουμε εμεις για ολο το βορειο κομματι της Αττικης . Το πρωτο που κανουμε αν ερθει κατα την γνωμη μας φουσκωμενος λογριασμος ειναι να δουμε αν η ενδειξη στον μετρητη ειναι παραπανω απο αυτη που λεει για τελευταια ο λογαριασμος . Αν δεν ειναι παμε και ζηταμε να γινει αμεσα ξανακαταμετρηση και να βγει νεος λογαριασμος Αν ειναι ΟΚ και ειναι παραπανισες οι κιλοβατωρες κελινουμε τα παντα στο σπιτι και τον γενικο περιμενουμε 5 λεπτα και παμε και κοιταμε αν γυριζει η ροδελλα στον μετρητη . Αν ναι καποιος μας κλεβει ρευμα . Σε καθε περιπτωση μορουμε να ζητησουμε ελεγχο μετρητη απο ΔΕΔΔΗΕ . Υπ οψιν οτι ο μετρητης πρεπει να ειναι προσβασιμος για ληψη ενδειξεων . Αλοιως την ημερα που γραφει ο προηγουμενος λογαριασμος οτι θα γινει καταμετρηση την δινουμε τηλεφωνικα στον αριθμο που γραφει ο λογαριασμος .
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το οτι εχουν μείνει 10 άτομα σαν καταναλωτές μας ειναι αδιάφορο. Αν δεν κατάφεραν να πάρουν μέτρηση ας στείλουν λογαριασμο μηδενικό με ένδειξη "έχουμε μείνει 10 άτομα, δεν μετρήσαμε, καλή καρδιά"....κανεις δεν θα παραπονεθεί πίστεψε με!!! Η αυξημένη "καταμέτρηση" είναι ΚΛΟΠΗ, τελεία και παύλα!!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το οτι εχουν μείνει 10 άτομα σαν καταναλωτές μας ειναι αδιάφορο. Αν δεν κατάφεραν να πάρουν μέτρηση ας στείλουν λογαριασμο μηδενικό με ένδειξη "έχουμε μείνει 10 άτομα, δεν μετρήσαμε, καλή καρδιά"....κανεις δεν θα παραπονεθεί πίστεψε με!!! Η αυξημένη "καταμέτρηση" είναι ΚΛΟΠΗ, τελεία και παύλα!!! Σε εσας ειναι αδιφορο και λογικο ειναι αλλα δεν υπαρχουν αλλες επιλογες αφου υπαρχει κυβερνητικη γραμμη για προσλιψεις . Η αυξημενη "καταμετριση"μπορει να οφειλεται σε πολλους λογους αλλα παντα υπαρχει λυση .
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Η αυξημενη "καταμετριση"μπορει να οφειλεται σε πολλους λογους αλλα παντα υπαρχει λυση . Στις περιπτώσεις που ανέφερα και εγώ γνωρίζω πρόκειται για κλοπή χρημάτων από τη ΔΕΗ. Ζητήθηκαν χρηματα για μη παροχή υπηρεσίας!!! ΚΛΟΠΗ!!! " Δεν έχουμε υπαλλήλους κλάψ σνιφ λιγμ βάλε X ωρες μωρε και αςτον να κόψει το κεφάλι του. Αν δεν το καταλάβει στην υγεία του μαλάκα, αν το καταλάβει Κλάιν υπαρχει λύση και θα διευθετηθεί". Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτο ειναι εξοργιστικό!!! Για ποιον λόγο θα πρεπει ΕΓΩ να δαπανήςω έστω και ενα δευτερόλεπτο απο το χρονο μου για μαλακιες τρίτων; Και πως γινεται καθε φορα να ξοδεύω χρονο σε πράγματα που εχουν να κάνουν αποκλειςτικα με δημόσιες επιχειρήσεις ή δημόσιους οργανισμούς; Ρητορικό το ερώτημα, την απάντηση την ξέρουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα