Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Το περασμένο Σάββατο έκανα μια παραγγελία από την ευρωπαική αποθήκη του Gearbest. Ήδη από την Κυριακή(5-2) μου ήρθε το Tracking number στο e-mail μου. Την Τρίτη (7-2) στο Tracking message του Gearbest μου εδειξε ''

• 2017-02-07 00:25:00United Kingdom, Received''. Σε κανένα όμως site για tracking δεν εμφανίζει τίποτα. Τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα; Να ανησυχώ; Παρακάτω υπάρχουν και εικόνες. Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

post-433052-0-96811900-1487068879_thumb.jpg

post-433052-0-44596400-1487068885_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια απορία έχω: Τι στο καλό έχετε στο μυαλό σας όταν σβήνετε το tracking number από τα screenshots; Μην τυχόν και σας ματιάσει κανείς ή μη μάθει το επτασφράγιστο μυστικό σε ποιά συνοικία θα παραδοθεί το δέμα;

Αν δεν γράψεις το tracking δεν μπορεί και δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Βιάζεσαι. Πρωτη φορά ψωνιζεις απο Gearbest? Αν στην τριτη βδομάδα δε δεις το δεμα να κουνιεται, τοτε ανυσηχησε. Γενικα θελει υπομονη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ.

Πρώτη φορά ναι. Αλλά το οτι το Gearbest εμφανίζει κάποια κίνηση ενώ άλλα site τιποτα είναι αυτο που με έκανε να ανυσηχώ. 

Επεξ/σία από k.piletos
Δημοσ.

Οκ. Το Tracking number είναι αυτό RR349687923HU . Ευχαριστώ.

Πρώτη φορά ναι. Αλλά το οτι το Gearbest εμφανίζει κάποια κίνηση ενώ άλλα site τιποτα είναι αυτο που με έκανε να ανυσηχώ. 

Παράγγειλα κι εγώ από gearbest ευρωπαϊκή αποθήκη στις 31/1 και το τράκινγκ μοιυ εμφάνισε αποτέλεσμα μετά από κάνα δεκαήμερο. Και το δικό μου με hungary post είναι σαν το δικό σου. Μην ανησυχείς, απλώς υπομονή θέλει.

Δημοσ.

Κάνε υπομονή

Μπορεί το tracking να αρχίσει να δουλεύει μόλις βγει το δέμα από κινα.

Αν είναι από ευρωπαϊκη αποθήκη αρχίζει να καταηραφει μόλις βγει από την χωρα,απλά πρέπει συνήθως να περιμένεις 5-10 μέρες.

Δημοσ.

bro !!! οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω αργει λιγο να φανει αλλα δε εχεις προβλημα εχω ψωνισει αρκετες φορες απο αυτους !!υπομονη !!

Δημοσ.

μετά από λίγη ώρα που έκανα αυτό το ποστ φάνηκε στα ελτά οτι το πήρε το ουγγρικό ταχυδρομείο οτι το πήγε και το έστειλε απο το αεροδρόμιο της βουδαπέστης αλλά μέχρι και τώρα δεν έχει έρθει ελλάδα....

Δημοσ.

επειδή είμαι πρωτάρης με αγορές από έξω όπως είπα και παραπάνω και οτι είναι 3+ μέρες στη φάση ΄΄αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό΄΄ τι στο καλό έπαθε πάλι? 2 βδομάδες απο την παραγγελιά και ακόμη δεν είναι Ελλάδα...ανυπόμονος το ξέρω αλλά σα νέος στις αγορές ανησυχώ.

Δημοσ.

είναι 3+ μέρες στη φάση ΄΄αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό΄΄ τι στο καλό έπαθε πάλι?

Είπαμε, υπομονή. Το δικό μου ήταν 6 ημέρες σε αυτό το στάτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...