Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί? Πρέπει να ισχύει για τη Google? Για την ίδια τη Samsung? Δεν έχουν πολύ υψηλό κόστος τα Pixel και s7?? Γιατί λοιπόν βγάζουν κι αυτά προβλήματα;;;

Γιατί θα πρέπει μόνο η Apple κατά τη γνώμη σου να βγάζει αψεγάδιαστο κατασκευαστικά προϊόν ενώ οι ναυαρχίδες που ανέφερα που έχουν το ίδιο κόστος περνάνε με ψιλά γράμματα;

Τι έχεις να πεις για την οθόνη του Pixel (που την φτιάχνει η Samsung) που ανέφερα; Δικαιολογείται η όχι;

Έν το μεταξύ, όταν σας συμφέρει, η Apple δεν παράγει τίποτα μόνη της επειδή δεν έχει εργοστάσια παραγωγής και άρα δεν συντελεί στην εξέλιξη τεχνολογίας. Όταν όμως δεν σας συμφέρει, θα φταίει πάλι η Apple πχ για τις οθόνες που κατασκεύασε η Samsung για το iPhone...

Για τα Android είναι γνωστά τα προβλήματα αυτά και τα ξέρει αρκετός κόσμος και δεν είπα ότι δικαιολογείται εκεί.

Εφόσον μας τα έχουν τα κάνει τσουρέκια η Apple με τις υπερβολικές διαφημίσεις και τις πολλές πωλήσεις που μας ανακοινώνουν + να μας λένε ότι Apple είναι η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία τότε δεν πρέπει να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον θεωρείται ποιοτικό προιόν + το κόστος που είναι πάρα πολύ υψηλό για τα χαρακτηριστικά που έχει.

Έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα που για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται εφόσον είναι "αξιοθαύμαστη" και ακριβή

• Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S
  • iPhone 6s: Tι φταίει και η μπαταρία κλείνει στο 30%
  • Στο iOS 10.1.1: Αναφορές χρηστών ότι εξαντλεί την μπαταρία του iPhone
  • iPhone 6 Plus με το Touch Disease για το κατασκευαστικό λάθος και θέλουν και 149 δολ για να στο φτιάξουν
  • Στο iOS 9.3 δημιουργούσε προβλήματα σε iPhone 6s και παλαιότερες συσκευές
Δημοσ.

Όσο αναφορά για το Pixel, ναι το UI είναι πολύ smooth (από προσωπική εμπειρία χρήσης) και σύμφωνα με τον τύπο, το πιο smooth android τηλέφωνο αυτή τη στιγμή.

Κι όμως πάλι είναι πίσω σε αυτό τον τομέα από ένα 6s και πόσο μάλλον από ένα 7άρι. Αυτο γίνεται αντιληπτό όταν περάσουν κάποιες μερες χρήσης χωρίς να γίνει restart της συσκευής. Κλασικά μαζεύει σκουπίδια σιγά σιγά στην cache.

Οπότε αυτά που ακούμε ότι ένα s7 edge είναι πιο smooth από ένα 6s (και μάλιστα με διαφορά), μόνο για γέλια είναι για όσους όντως έχουν πιάσει τις εν λόγω συσκευές στα χέρια τους.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για τα Android είναι γνωστά τα προβλήματα αυτά και τα ξέρει αρκετός κόσμος και δεν είπα ότι δικαιολογείται εκεί.

Εφόσον μας τα έχουν τα κάνει τσουρέκια η Apple με τις υπερβολικές διαφημίσεις και τις πολλές πωλήσεις που μας ανακοινώνουν + να μας λένε ότι Apple είναι η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία τότε δεν πρέπει να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον θεωρείται ποιοτικό προιόν + το κόστος που είναι πάρα πολύ υψηλό για τα χαρακτηριστικά που έχει.

Έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα που για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται εφόσον είναι "αξιοθαύμαστη" και ακριβή

• iPhone 6 Plus με το Touch Disease για το κατασκευαστικό λάθος και θέλουν και 149 δολ για να στο φτιάξουν

Από πότε μεμονωμένα προβλήματα γενικεύονται σε όλες τις συσκευές? Και γω πήρα μια φορά ένα samsung και είχε ένα σημαδάκι στην οθόνη. Άρα όλα τα samsung πωλούνται με προβληματικές οθόνες!  :ph34r:

Όσο αναφορά για το Pixel, ναι το UI είναι πολύ smooth (από προσωπική εμπειρία χρήσης) και σύμφωνα με τον τύπο, το πιο smooth android τηλέφωνο αυτή τη στιγμή.

Κι όμως πάλι είναι πίσω σε αυτό τον τομέα από ένα 6s και πόσο μάλλον από ένα 7άρι. Αυτο γίνεται αντιληπτό όταν περάσουν κάποιες μερες χρήσης χωρίς να γίνει restart της συσκευής. Κλασικά μαζεύει σκουπίδια σιγά σιγά στην cache.

Οπότε αυτά που ακούμε ότι ένα s7 edge είναι πιο smooth από ένα 6s (και μάλιστα με διαφορά), μόνο για γέλια είναι για όσους όντως έχουν πιάσει τις εν λόγω συσκευές στα χέρια τους.

Δεν θυμάμαι από πότε έχει να γίνει restart στο 7plus (ίσως από το τελευταίο update)! Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν γινόταν με το s7 edge (και restart να μην του έκανα, ένα clear cache το τραβούσε ο οργανισμός του)... 

• Like 1
Δημοσ.

Από πότε μεμονωμένα προβλήματα γενικεύονται σε όλες τις συσκευές? Και γω πήρα μια φορά ένα samsung και είχε ένα σημαδάκι στην οθόνη. Άρα όλα τα samsung πωλούνται με προβληματικές οθόνες!  :ph34r:

Εγώ πάντως ότι Android κινητό είχα ποτέ μου δεν συνάντησα προβλήματα αλλά όσοι είχαν γνωστοί μου iPhone τότε μου ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα και όταν αγόραζαν Android το μόνο που μου είχαν πει ότι με τα λεφτά αυτά καλύτερα να πάρεις Android

Υποτίθεται όταν αγοράζεις οτιδήποτε είναι της Apple σημαίνει πως εφόσον πλήρωσες αρκετά χρήματα για συσκευή τότε πήρες ένα ποιοτικό προιόν το οποίο δεν θα έχεις προβλήματα !!

Δημοσ.

<p>

Εφόσον μας τα έχουν τα κάνει τσουρέκια η Apple με τις υπερβολικές διαφημίσεις και τις πολλές πωλήσεις που μας ανακοινώνουν + να μας λένε ότι Apple είναι η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία τότε δεν πρέπει να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον θεωρείται ποιοτικό προιόν + το κόστος που είναι πάρα πολύ υψηλό για τα χαρακτηριστικά που έχει.

Ρε φίλε μας δουλεύεις τώρα; Να αρχίσουμε και τις λίστες με τα προβλήματα που υπάρχουν και στις ναυαρχιδες του Android να ξημερώσουμε;;; Που θες να καταληξεις;

Απ'οτι βλέπω κολλάς στο πόσο αξιοθαύμαστη υποτίθεται ότι λέει ότι είναι η Apple και χάνεις όλη την ουσία. Η οποία είναι ότι όλες οι συσκευές τελικά θα βγάλουν προβλήματα.

Ορθή κρίση κάνεις εδώ πέρα ή πρωινό κουτσομπολιό; Γιατί πιο πολύ για το δεύτερο μου κάνεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως ότι Android κινητό είχα ποτέ μου δεν συνάντησα προβλήματα αλλά όσοι είχαν γνωστοί μου iPhone τότε μου ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα.

Υποτίθεται όταν αγοράζεις οτιδήποτε είναι της Apple σημαίνει πως εφόσον πλήρωσες αρκετά χρήματα για συσκευή τότε πήρες ένα ποιοτικό προιόν το οποίο δεν θα έχεις προβλήματα !!

Και γω από το πρώτο iphone δε συνάντησα ποτέ κανένα πρόβλημα!

Μπορώ να καταλάβω πως σε κάποιον δεν αρέσει μια συσκευή για τους δικούς του λόγους, αλλά το να προσπαθούμε με "το στανιό" να παρουσιάσουμε ανύπαρκτα προβλήματα, είναι τουλάχιστον αστείο. Σε μια τεράστια γραμμή παραγωγής, πάντα θα υπάρχουν αστοχίες σε πολλές συσκευές. Αυτό δε σημαίνει πως όλες έχουν πρόβλημα. Μπορείς να ψάξεις για προβλήματα στο google. 100% θα βρεις αναφορές για ο,τι πρόβλημα θελήσεις να ψάξεις/δημιουργήσεις!   :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι από πότε έχει να γίνει restart στο 7plus (ίσως από το τελευταίο update)! Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν γινόταν με το s7 edge (και restart να μην του έκανα, ένα clear cache το τραβούσε ο οργανισμός του)... 

Δεν εχω κανει ποτε  restart  σε κανενα iphone-ipad  περα απο τα αναγκαστικα λογω update.Δεν παρατηρειται καμμια απολυτως  μειωση της αποδοσης του και ολοι ξερουμε πως δεν ισχυει αυτο σε αλλες συσκευες/λειτουργικα.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω από το πρώτο iphone δε συνάντησα ποτέ κανένα πρόβλημα!

Από το πρώτο λες - από το 4S και μετά πως είναι δυνατόν να έχουν βγει προβλήματα + να υπάρξουν bugs ???

Δεν είναι δυνατόν iOS να έχει bugs σε αναβαθμίσεις και να υπάρξουν κάποια προβλήματα.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί και να μας ανακοινώνουν στα ΜΜΕ ότι είναι αξιοθαύμαστη εταιρία !!!

Ρε φίλε μας δουλεύεις τώρα; Να αρχίσουμε και τις λίστες με τα προβλήματα που υπάρχουν και στις ναυαρχιδες του Android να ξημερώσουμε;;; Που θες να καταληξεις;

Απ'οτι βλέπω κολλάς στο πόσο αξιοθαύμαστη υποτίθεται ότι λέει ότι είναι η Apple και χάνεις όλη την ουσία. Η οποία είναι ότι όλες οι συσκευές τελικά θα βγάλουν προβλήματα.

Ορθή κρίση κάνεις εδώ πέρα ή πρωινό κουτσομπολιό; Γιατί πιο πολύ για το δεύτερο μου κάνεις.

Είναι όμως πολύ σπαστικό το να ανακοινώνουν τόσα πολλά πράγματα για την Apple λες και ήρθε ο Χριστός να μας σώσει.

Το κόλπο είναι το κολοmarketing τους και κάνουν λες και δεν έχουν να φάνε !!

Έχουν γίνει αρκετές παραπληροφορήσεις και προβλήματα με την Apple οπότε δεν γίνεται να βλέπουμε τόσες ειδήσεις για την Apple και να μας λένε ότι είναι τόσο καλή εταιρία ενώ έχει προβλήματα.

Δημοσ.

Είναι όμως πολύ σπαστικό το να ανακοινώνουν τόσα πολλά πράγματα για την Apple λες και ήρθε ο Χριστός να μας σώσει.

Το κόλπο είναι το κολοmarketing τους και κάνουν λες και δεν έχουν να φάνε !!

Έχουν γίνει αρκετές παραπληροφορήσεις και προβλήματα με την Apple οπότε δεν γίνεται να βλέπουμε τόσες ειδήσεις για την Apple και να μας λένε ότι είναι τόσο καλή εταιρία ενώ έχει προβλήματα.

Ποιοι ανακοινώνουν τι; Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Αναφέρεσαι σε φήμες; Σε επίσημες ανακοινώσεις; Που ακριβώς παρουσιάζεται ότι η Αpple είναι ο μεσσίας που θα μας σώσει;

Όλες οι εταιρίες προσπαθούν να σου πλασάρουν όσο μπορούν ότι το προϊόν τους είναι το καλύτερο στην αγορά. Λογικό είναι. Το αν εσυ είσαι ολίγον ελαφρός και τα περνεις τοις μετρητοίς κάνοντας εικασίες στο μυαλό σου, δεν φταίει το μάρκετιγκ αλλά μάλλον η κρίση σου.

Και δε θυμάμαι πουθενά καμία εταιρία να σου υπογράφει οτι η συσκευή σου δεν θα βγάλει κανένα πρόβλημα. Να σκίσουμε τις εγγυήσεις στα ακριβά προϊόντα τότε.

Τέλος, επειδή χτυπιέσε συχνά σε θέματα με ελαττωματικές συσκευές Apple, πες μας από περιέργεια. Ποια συσκευή έχεις εσυ και τι πρόβλημα σου έβγαλε; Έτσι για να ξέρουμε κιόλας προς τι όλη αυτή η αγανάκτηση από μέρους σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιοι ανακοινώνουν τι; Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Αναφέρεσαι σε φήμες; Σε επίσημες ανακοινώσεις; Που ακριβώς παρουσιάζεται ότι η Αpple είναι ο μεσσίας που θα μας σώσει;

Όλες οι εταιρίες προσπαθούν να σου πλασάρουν όσο μπορούν ότι το προϊόν τους είναι το καλύτερο στην αγορά. Λογικό είναι. Το αν εσυ είσαι ολίγον ελαφρός και τα περνεις τοις μετρητοίς κάνοντας εικασίες στο μυαλό σου, δεν φταίει το μάρκετιγκ αλλά μάλλον η κρίση σου.

Και δε θυμάμαι πουθενά καμία εταιρία να σου υπογράφει οτι η συσκευή σου δεν θα βγάλει κανένα πρόβλημα. Να σκίσουμε τις εγγυήσεις στα ακριβά προϊόντα τότε.

Τέλος, επειδή χτυπιέσε συχνά σε θέματα με ελαττωματικές συσκευές Apple, πες μας από περιέργεια. Ποια συσκευή έχεις εσυ και τι πρόβλημα σου έβγαλε; Έτσι για να ξέρουμε κιόλας προς τι όλη αυτή η αγανάκτηση από μέρους σου.

για να ειμαι ειλγκρινεις κανενα προβλημα σχεδον δεν μου εβγαλε τα apple κινητα μου,δεν μπορω να πω κατι εκτος απο το 6αρι που οταν πατουσα το πληκτρο της καμερας παγωνε η οθονη κανα 3 δευτερολεπτα και μετα απο μια αναβαθμιση  που μου εφευγε η μπαταρια πιο γρηγορα αλλα οκ  στις 6 συσκευες μονο αυτο αντιμετωπισα ,δεν το λες χαλια ,εξαλου τουλαχιστον για μενα ειναι το προβλημα δεν ηταν στην αξιοπιστια αλλα στο πολυ κλειστο οικοσυστημα και στις χρεωσεις για περισσοτερο χωρο (καλα αυτο που κατηργησε το 64αρι ,το πιο εμπορικο ισως ,δεν το καταπια ποτε )

Δημοσ.

H Apple γενικά πλασάρει υπερβολικά πάρα πολύ τα προιόντα τους που είναι σπάσιμο νεύρων όλο αυτό και ότι δήθεν είναι καινοτομία ενώ άλλες εταιρίες τα βγάλανε πιο πριν - δεν είπα ότι η εταιρία υπογράφει κάτι αλλά δεν γίνεται εφόσον έχει μεγάλο brand name να έχει προβλήματα + να μας το παίζουν ανώτεροι μερικοί επειδή πήραν iPhone ενώ δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα + να δίνουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση.

Εμένα μου την δίνει όταν μια εταιρία κάνει τόσο υπερβολική διαφήμιση και κάνει πισώπλατα τέτοια λαμογιά στους χρήστες, δεν είπα ότι το κάνει μόνο η Apple αλλά η Apple πλέον το έχει ξεφτιλίσει δηλ από τότε που είναι ο Tim Cook όλα πάνε προς το χειρότερο και η κοροιδία μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.

Εγώ ποτέ μου δεν αγόραζα iPhone απλά εγώ πάντα δοκιμάζω μέσω γνωστών και το μόνο που βλέπω είναι το ίδιο πράγμα με περιορισμούς κλπ και γενικά δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε κάθε καινούργιο iPhone που βγαίνει.

Όποτε βγαίνω έξω ή πάω για αγορές σε μαγαζιά όλο ακούω για service iPhone ή ότι κολλάει σε κάποια πράγματα ή να λένε ότι θέλει η οθόνη επισκευή γύρω στα 200€ και κάτι τέτοια.

• Super Moderators
Δημοσ.

H Apple γενικά πλασάρει υπερβολικά πάρα πολύ τα προιόντα τους που είναι σπάσιμο νεύρων όλο αυτό και ότι δήθεν είναι καινοτομία ενώ άλλες εταιρίες τα βγάλανε πιο πριν - δεν είπα ότι η εταιρία υπογράφει κάτι αλλά δεν γίνεται εφόσον έχει μεγάλο brand name να έχει προβλήματα + να μας το παίζουν ανώτεροι μερικοί επειδή πήραν iPhone ενώ δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα + να δίνουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση.

Εμένα μου την δίνει όταν μια εταιρία κάνει τόσο υπερβολική διαφήμιση και κάνει πισώπλατα τέτοια λαμογιά στους χρήστες, δεν είπα ότι το κάνει μόνο η Apple αλλά η Apple πλέον το έχει ξεφτιλίσει δηλ από τότε που είναι ο Tim Cook όλα πάνε προς το χειρότερο και η κοροιδία μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.

Εγώ ποτέ μου δεν αγόραζα iPhone απλά εγώ πάντα δοκιμάζω μέσω γνωστών και το μόνο που βλέπω είναι το ίδιο πράγμα με περιορισμούς κλπ και γενικά δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε κάθε καινούργιο iPhone που βγαίνει.

Όποτε βγαίνω έξω ή πάω για αγορές σε μαγαζιά όλο ακούω για service iPhone ή ότι κολλάει σε κάποια πράγματα ή να λένε ότι θέλει η οθόνη επισκευή γύρω στα 200€ και κάτι τέτοια.

Κάθε φορά που κρίνετε την πορεία του Cook σαν αρνητική για τα συμφέροντα της εταιρείας, κάπου στον κόσμο πεθαίνει ένα μικρό γατάκι... :P

1eb6d92dcde9c43926bac8585e4dde0a.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εχεις φτιάξει μια λανθασμένη εικόνα στο μυαλό σου ότι το iPhone θα έπρεπε να είναι η τέλεια συσκευή από κάθε άποψη. Hardware και Software.

Υποθέτεις ότι εφόσον μια συσκευή είναι ακριβή (εντελώς αυθαίρετα και χωρίς κανένα εύρος τιμης) δεν θα έπρεπε να βγάζει προβλήματα κατά την μαζική παραγωγή.

Μετα επιτίθεσαι στο μάρκετιγκ της Apple το οποίο πουθενά δεν ισχυρίζεται τα παραπάνω.

Έχεις γενικά μια πολύ στρεβλή αντίληψη για το πως είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα. Δηλαδή ότι το iPhone είναι μια ναυαρχίδα που έχει τα υπέρ και τα κατά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δινεις βάρος σε φήμες, διαφημίσεις, παρουσιάσεις και το πρόβλημα σου είναι ότι σε... νευριάζουν. Με άλλα λόγια το θέμα σου είναι καθαρά ψυχολογικό.

Tough φίλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανείς δεν λέει ότι το iPhone είναι τέλειο. Είναι απλά δημοφιλές.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις φτιάξει μια λανθασμένη εικόνα στο μυαλό σου ότι το iPhone θα έπρεπε να είναι η τέλεια συσκευή από κάθε άποψη. Hardware και Software.

Υποθέτεις ότι εφόσον μια συσκευή είναι ακριβή (εντελώς αυθαίρετα και χωρίς κανένα εύρος τιμης) δεν θα έπρεπε να βγάζει προβλήματα κατά την μαζική παραγωγή.

Μετα επιτίθεσαι στο μάρκετιγκ της Apple το οποίο πουθενά δεν ισχυρίζεται τα παραπάνω.

Έχεις γενικά μια πολύ στρεβλή αντίληψη για το πως είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα. Δηλαδή ότι το iPhone είναι μια ναυαρχίδα που έχει τα υπέρ και τα κατά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δινεις βάρος σε φήμες, διαφημίσεις, παρουσιάσεις και το πρόβλημα σου είναι ότι σε... νευριάζουν. Με άλλα λόγια το θέμα σου είναι καθαρά ψυχολογικό.

Tough φίλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανείς δεν λέει ότι το iPhone είναι τέλειο. Είναι απλά δημοφιλές.

Συμφωνώ αλλά σκέψου ότι δεν είμαι ο μοναδικός που αντιδράω έτσι, απλά εγώ το δείχνω πιο πολύ η αλήθεια γιατί δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες ειδήσεις οι οποίες τα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο λες και βάλανε κάτι το super γιατί σκέψου ότι αυτές οι διαφημίσεις που κάνουν δείχνουν αυτό το λανθασμένο πράγμα επίτηδες ώστε να μας κάνουν να ενθουσιαστούμε (και καλά) και επειδή αυτό το πράγμα γίνεται πιο συχνά δεν μπορώ να κρατηθώ τόσο γιατί θέλω να δείχνω το τι πραγματικά ισχύει και στο τι πρέπει να προσέξουν.

Όσοι είναι χρήστες iOS ή με Mac οκ δεν θα πω κάτι γιατί ξέρουν ήδη,, απλά το θέμα είναι ότι λένε τόσα πράγματα για να πείσει αυτούς που δεν έχουν τόσο γνώσεις τεχνογνωσίας ώστε ντε και καλά να συγκεντρωθούν μόνο στην Apple.

Το ότι έγινε δημοφιλές ναι αλλά αυτό το δημοφιλές το παρουσίασε η εταιρία και όχι με βάση όλων των καταναλωτών - εδώ αφαιρεί ακόμη τα αρνητικά σχόλια για τις 5Κ οθόνες στο site της κάθε μέρα δηλ εκεί μου την δίνει πάρα πολύ αυτό το πράγμα για να καλυφθούν αντί να κάνουν μια προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Τα media πέφτουν πάντα με τα μούτρα πάνω στο iPhone επειδή όπως είπαμε είναι μια πολύ δημοφιλής συσκευή που κάνει μεγάλες πωλήσεις. Εάν αύριο ξαφνικά γινόταν πχ το LG G το δημοφιλέστερο, θα άκουγες γι αυτό.
Όλοι χρήμα θέλουν. Άλλοι τα βγάζουν πουλώντας συσκευές, άλλοι με κλικς.

Εσύ κι εγώ από τη μεριά μας εφόσον μας αρέσει η τεχνολογία, μπορούμε να κρίνουμε τα προϊόντα γι αυτό που είναι στην πραγματικότητα και όχι στη φαντασία.

ΥΓ:
Και όσο αναφορά τις διαφημίσεις, δες το επίσημο διαφημιστικό spot του Pixel "new new". Παρουσιάζουν μια συσκευή που υποτίθεται ότι είναι φρέσκια από κάθε άποψη ενώ στην ουσία δεν έχει απολύτως τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί.
Εγώ γιατί το πήρα; Όχι επειδή "πίστεψα" τη διαφήμιση της google αλλά γιατί ήξερα εκ των προτέρων ότι ήθελα μια συσκευή που θα παίρνει την τελευταία έκδοση του Android με το που βγει.

Εν κατά κλείδει όλοι πάνω κάτω τις ίδιες παπαριές λένε. Απλώς με το iPhone τις δίνεις περισσότερη σημασία εξαιτίας των media.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...