Xristos1998 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω ενα δέμα να εκτελωνίσω με DHL, ο τύπος στην εξυπηρέτιση πελατών μου είπε να στείλω αποδειξη πληρωμής στο email : [email protected] αλλα μου λεει οτι το εμαιλ δεν υπάρχει. Η εξυπηρετιση πελατων εχει κλεισει και αμα δεν κανω καποια κινηση σημερα θα μου χρεωθουν αποθηκευτρα +7ευρω.Ξερει κανεις ποιο ειναι το πραγματικο εμαιλ που θα στειλω την αποδειξη?Ευχαριστωω
makfil Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 1. Το mail αντιστοιχεί στον υπάλληλο που σου μίλησε. Αν θυμάσαι το όνομά του μπορείς να τηλεφωνήσεις στη DHL και να ζητήσεις να σου δώσουν πάλι το mail του. 2. Τα αποθήκευτρα χρεώνονται μετά τις 48 ώρες αλλά είναι ασήμαντο ποσό μπροστά στα άλλα που θα πληρώσεις στην DHL.
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Από το Site της DHL: DHL Express Ελλάς Κεντρικά Γραφεία Αλίμου 44 & Ρώμα 17174 55 ΆλιμοςΑθήναΕξυπηρέτηση Πελατών:+30 210 9890000 Τμήμα Εισαγωγών (Εκτελωνισμοί): +30 210 3543390 Δοκίμασες και στο δεύτερο τηλέφωνο?
Blacktan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 <p>Καλησπέρα, έχω ενα δέμα να εκτελωνίσω με DHL, ο τύπος στην εξυπηρέτιση πελατών μου είπε να στείλω αποδειξη πληρωμής στο email : [email protected] αλλα μου λεει οτι το εμαιλ δεν υπάρχει. Η εξυπηρετιση πελατων εχει κλεισει και αμα δεν κανω καποια κινηση σημερα θα μου χρεωθουν αποθηκευτρα +7ευρω.<br> Ξερει κανεις ποιο ειναι το πραγματικο εμαιλ που θα στειλω την αποδειξη?<br><br> Ευχαριστωω</p> Ειδα το επειγον και σχιαχθηκα ... Μπροστα στα minimum 60-70€ που θα χρεωθεις το 7αρι (εαν ισχυει) ειναι πταισμα !
TravisScottt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ειδα το επειγον και σχιαχθηκα ... Μπροστα στα minimum 60-70€ που θα χρεωθεις το 7αρι (εαν ισχυει) ειναι πταισμα ! ε ναι ρε φιλος αλλα και 7 ευρω ειναι ενα ποσο και μπορει να θελει να γλιτωσει οσα μπορει το παιδι
Blacktan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ειδα το επειγον και σχιαχθηκα ... Μπροστα στα minimum 60-70€ που θα χρεωθεις το 7αρι (εαν ισχυει) ειναι πταισμα ! ε ναι ρε φιλος αλλα και 7 ευρω ειναι ενα ποσο και μπορει να θελει να γλιτωσει οσα μπορει το παιδιΟχι ομως και με ενδειξη ΕΠΕΙΓΟΝ ...Εαν εχεις τοσο θεμα απο 7ευρω δεν αγοραζεις απο gear/ali/china κτλ
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τέλος πάντων Το θέμα είναι το παιδί να γλυτώσει όσα μπορεί. Πάντως ότι θα πληρώσεις θα πληρωσεις να ξέρεις...
Xristos1998 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 1. Το mail αντιστοιχεί στον υπάλληλο που σου μίλησε. Αν θυμάσαι το όνομά του μπορείς να τηλεφωνήσεις στη DHL και να ζητήσεις να σου δώσουν πάλι το mail του. 2. Τα αποθήκευτρα χρεώνονται μετά τις 48 ώρες αλλά είναι ασήμαντο ποσό μπροστά στα άλλα που θα πληρώσεις στην DHL. Σε ευχαριστω πολυ. Οχι δεν θυμαμαι ονομα, πηρα το δευτερο τηλεφωνο και μου ειπαν ΄να το στειλω στο [email protected] Ασήμαντο μεν, αλλα είναι ενα έξτρα το οποιο καλο ειναι να το αποφυγουμε Ειδα το επειγον και σχιαχθηκα ... Μπροστα στα minimum 60-70€ που θα χρεωθεις το 7αρι (εαν ισχυει) ειναι πταισμα ! Θα σου περασει dont worry. Απλα προσπαθω να πληρωσω οσο το δυνατον λιγοτερο
Blacktan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 1. Το mail αντιστοιχεί στον υπάλληλο που σου μίλησε. Αν θυμάσαι το όνομά του μπορείς να τηλεφωνήσεις στη DHL και να ζητήσεις να σου δώσουν πάλι το mail του. 2. Τα αποθήκευτρα χρεώνονται μετά τις 48 ώρες αλλά είναι ασήμαντο ποσό μπροστά στα άλλα που θα πληρώσεις στην DHL. Σε ευχαριστω πολυ. Οχι δεν θυμαμαι ονομα, πηρα το δευτερο τηλεφωνο και μου ειπαν ΄να το στειλω στο [email protected]Ασήμαντο μεν, αλλα είναι ενα έξτρα το οποιο καλο ειναι να το αποφυγουμε Ειδα το επειγον και σχιαχθηκα ... Μπροστα στα minimum 60-70€ που θα χρεωθεις το 7αρι (εαν ισχυει) ειναι πταισμα ! Θα σου περασει dont worry. Απλα προσπαθω να πληρωσω οσο το δυνατον λιγοτεροΜην το συζητας ,Μου περασε κιολας αμεσως μολις ειδα το 7ευρω του επειγοντος !!!
TravisScottt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου περασει dont worry. Απλα προσπαθω να πληρωσω οσο το δυνατον λιγοτερο savage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα