Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.εχω μια απορια.επειδη εχω γραψει σε forum και εχω βαλει και αγγελιες θελω να γραφω πχ το τηλ στο google και να μην με βρισκει.το ιδιο θελω να κανω και με το ονομα μου.Πως γινεται να γινω αορατος?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το έπαθε και ένας φίλος μου. Το τηλέφωνο στη γκούγκλ βουίζει συνέχεια, δεν πιάνει γραμμή εδώ και δύο μήνες.

Τώρα κάθε φορά που τον ψάχνει το ίντερνετ, βγαίνει το ονοματεπώνυμό του κάτω από ένα review για ροζ στούντιο στο μεταξουργείο.

Δημοσ.

Γεια σας.εχω μια απορια.επειδη εχω γραψει σε forum και εχω βαλει και αγγελιες θελω να γραφω πχ το τηλ στο google και να μην με βρισκει.το ιδιο θελω να κανω και με το ονομα μου.Πως γινεται να γινω αορατος?

Ευχαριστω.

Ωωωωωω ρε φιλε τι μου θυμησες τωρα! ! !

Εβαλα το κινητο μου στο google να δω αν ισχυει αυτο που γραφεις, και μου εβγαλε πρωτο αποτελεσμα μια αγγελια που ειχα βαλει ενα ποδηλατο μου το Μαιο του 2014" !

Πλεον δεν παιζει να θυμαμαι κωδικους για να τη σβησω απο εκεινο το site (το πουλησα απο αλλο site τελικα τοτε).

Δημοσ.

Δικαίωμα στη λήθη (right-to-be-forgotten) ονομάζεται το δικαίωμα του υποκειμένου των δεδομένων να ζητήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού 2016/679

• Like 2
Δημοσ.

Αν μιλάμε για αγγελία που με δική σου ευθύνη δεν την κατέβασες, τότε τι φταίει το google;

Αν είναι κάποια που την διέγραψες και παραμένει αποθηκευμένη, τότε οκ.

Δημοσ.

P(B)ro  tip: Στις Αγγελίες να χρησιμοποιείτε άλλο νούμερο κι όχι το προσωπικό σας. Γι αυτό υπάρχουν τα κινητά με 2 sim.

• Like 1
Δημοσ.

Στις αγγελίες του ινσομνια, δεν βάζω ούτε όνομα ούτε τηλέφωνο.

Μετά σε προσωπικό μήνυμα γίνεται η ανταλλαγή τηλεφώνων.

Δημοσ.

Σε προσωπικο μηνυμα.Η παρε ενα νουμερο μονο για αγγελιες.

Και ασε τους αλλους να πηγαινουν στις προτασεις των αγγελιων και να φωναζουν οτι πρεπει να μπαινουν τα προσωπικα στοιχεια στην φορα για διευκολυνση των συναλλαγων  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...