dmpatanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας.εχω μια απορια.επειδη εχω γραψει σε forum και εχω βαλει και αγγελιες θελω να γραφω πχ το τηλ στο google και να μην με βρισκει.το ιδιο θελω να κανω και με το ονομα μου.Πως γινεται να γινω αορατος? Ευχαριστω.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Και ποίος ακριβώς θεωρείς ότι θα ψάξει να σε βρει; Με το συμπάθιο κιόλας. 2
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Στείλε εμαιλ στην google και πες τους να διορθώσουν τον κώδικα 1
dmpatanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ο οποιοσδηποτε.μυνημα πως στελνω στην google
vrwmiaris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ψάξε το τηλέφωνο τους και πάρτους,24/7 λειτουργούν 3
e-tic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Διπλό το post, διπλή και η απάντηση: Στα χνάρια του Mario Costeja González
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το έπαθε και ένας φίλος μου. Το τηλέφωνο στη γκούγκλ βουίζει συνέχεια, δεν πιάνει γραμμή εδώ και δύο μήνες. Τώρα κάθε φορά που τον ψάχνει το ίντερνετ, βγαίνει το ονοματεπώνυμό του κάτω από ένα review για ροζ στούντιο στο μεταξουργείο.
redhotstef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας.εχω μια απορια.επειδη εχω γραψει σε forum και εχω βαλει και αγγελιες θελω να γραφω πχ το τηλ στο google και να μην με βρισκει.το ιδιο θελω να κανω και με το ονομα μου.Πως γινεται να γινω αορατος? Ευχαριστω. Ωωωωωω ρε φιλε τι μου θυμησες τωρα! ! ! Εβαλα το κινητο μου στο google να δω αν ισχυει αυτο που γραφεις, και μου εβγαλε πρωτο αποτελεσμα μια αγγελια που ειχα βαλει ενα ποδηλατο μου το Μαιο του 2014" ! Πλεον δεν παιζει να θυμαμαι κωδικους για να τη σβησω απο εκεινο το site (το πουλησα απο αλλο site τελικα τοτε).
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα εδωσα στην google το κινητο μου και μου βγαζει 6-7 αγγελιες που το ειχα μεσα.
e-tic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δικαίωμα στη λήθη (right-to-be-forgotten) ονομάζεται το δικαίωμα του υποκειμένου των δεδομένων να ζητήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού 2016/679 2
The_Judas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αν μιλάμε για αγγελία που με δική σου ευθύνη δεν την κατέβασες, τότε τι φταίει το google; Αν είναι κάποια που την διέγραψες και παραμένει αποθηκευμένη, τότε οκ.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 P(B)ro tip: Στις Αγγελίες να χρησιμοποιείτε άλλο νούμερο κι όχι το προσωπικό σας. Γι αυτό υπάρχουν τα κινητά με 2 sim. 1
The_Judas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Στις αγγελίες του ινσομνια, δεν βάζω ούτε όνομα ούτε τηλέφωνο. Μετά σε προσωπικό μήνυμα γίνεται η ανταλλαγή τηλεφώνων.
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σε προσωπικο μηνυμα.Η παρε ενα νουμερο μονο για αγγελιες. Και ασε τους αλλους να πηγαινουν στις προτασεις των αγγελιων και να φωναζουν οτι πρεπει να μπαινουν τα προσωπικα στοιχεια στην φορα για διευκολυνση των συναλλαγων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα