koxa80 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας.Νεος στο φορουμ,κωστας το ονομα μου και εχω ενα ερωτημα περι πνευματικων δικαιωματων. Αν ο Γιαννης ας πουμε,ειναι youtube gamer και κερδιζει χρηματα κανοντας walkthroughs και reviews στο youtube και ο Χρηστος ειναι ενα τυπος ο οποιος κατεγραψε το υλικο του Γιαννη στο youtube και το ανεβασε σαν δικο του,μορφωποιοντας το φυσικα και διαγραφοντας τη φωνη,κανοντας χρηση μονο το gaming video,δηλαδη ενα περιπου copy paste....Τι γινεται ?Μπορει ας πουμε ο Γιαννης να αποδειξει οτι το βιντεο ηταν δικο του?ΓΙατι σε περιπτωση που τα δυο walkthroughs ειναι ακριβως μα ακριβως τα ιδια καποιος εχει αντιγραψει/κλεψει τον κοπο του ενος που επαιξε το παιχνιδι και δεν εκλεψε το υλικο του αλλου.Μπορει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας?Η αυτη ειναι η ελευθερη αγορα?
letom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν μπορεί ο Γιάννης να διεκδικήσει κάτι από αυτόν που του το έκλεψε, πάντως το ποιος έχει το πρωτότυπο μπορεί να αποδειχθεί εύκολα από την ημερομηνία που ανέβηκαν τα 2 βίντεο. Του Γιάννη προφανώς θα έχει ημερομηνία προγενέστερη από του Χρήστου. 1
koxa80 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Περα απο αυτο το στοιχειο,ειναι και οτι το βιντεο πχ ενα first person shooter ο παιχτης κανει ακριβως τις ιδιες κινησεις.Ειναι ακριβως το ιδιο βιντεο μονο που εχει αφαιρεθει η φωνη.Τωρα ο Γιαννης ομως χανει χρηματα γιατι ο Χρηστος εχει και αυτος views απο ενα βιντεο που εχει τον ιδιο σκοπο.Μπορει να γινει κατι?
letom Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ στη θέση του θα ξεκινούσα επικοινωνώντας με το youtube και θα ανέφερα το πρόβλημα.
GioTech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Καταρχήν σε κάθε βίντεο θα πρέπει να βάζεις ένα λογότυπο το οποίο για να το κόψει κάποιος που θα σου κλέψει το βίντεο α πρέπει να κάνει μαντάρα το βίντεο. Κατά δεύτερον κάνε αναφορά από το κανάλι του κατόχου εξηγώντας ότι το βίντεο έχει κλαπεί απο τον αρχικό κάτοχο και έχει αναδημοσιευθει. Σε κάθε βίντεο που ανεβάζει ο κάτοχος των βίντεο θα πρέπει στις επιλογές να βάζει ότι είναι ο κάτοχος και δεν επιτρέπει την αναδημοσίευση, υπάρχει σχετική επιλογή. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι ένα μπέρδεμα, αλλά θα βρεις την άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα