Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιά δεν υπήρχαν ούτε ΑΠΕ ούτε κοινωνικά τιμολόγια, οπότε διαλέξτε ή ΑΠΕ+ΕΤΜΕΑΡ και κοινωνικά τιμολόγια+ΥΚΩ ή όχι. Μάνο ΑΠΕ και κοινωνικά τιμολόγια σκέτα δεν παίζει, ο τζάμπας μας τελείωσε

στεφανο μανο?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα ΥΚΩ νομίζω είναι και για να πληρώνουν ίδιες τιμές με μας στα νησιά, οπού κανονικά θα ήταν σημαντικά ακριβότερο το ρεύμα...

Με τα ληξιπρόθεσμα προς ΔΕΗ και κάποια δάνεια που λήγουν φέτος, να δω τι θα γίνει...

Btw η χρηματιστηριακή της αξία έχει φτάσει σχεδόν στο επίπεδο της ετήσιας κρατικής ενίσχυσης για τις συντάξεις της...

• Like 3
Δημοσ.

όλοι εμείς πληρώνουμε μέσα στους λογαριασμούς μας στην ΔΕΗ και το ρέμα που ξοδεύει το δημόσιο στις εφορίες, δήμους, υπουργεία κτλ ... όλοι υπάλληλοί εκεί είναι αγκαλιά με ένα καλοριφέρ λαδιού και a/c στο full όλο το 24ωρο

Δημοσ.

Θα πληρώσω δηλαδή εγώ αλλά 126€ για τα νησιά και άλλα 180 για διάφορους άλλους κοπρίτες τζαπατζηδες όπως η ερτ κλπ ή για να έχουν οι δεητζηδες σχεδόν τζάμπα ρεύμα στα σπίτια τους και για να χρωστάει ο καθένας μεγαλοκαρχαριας. Καλά πάμε

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι εμείς πληρώνουμε μέσα στους λογαριασμούς μας στην ΔΕΗ και το ρέμα που ξοδεύει το δημόσιο στις εφορίες, δήμους, υπουργεία κτλ ... όλοι υπάλληλοί εκεί είναι αγκαλιά με ένα καλοριφέρ λαδιού και a/c στο full όλο το 24ωρο

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. "Κανονικά" πληρώνει και το δημόσιο το ρεύμα στη ΔΕΗ, αν και είναι κακοπληρωτής, βαρβάτα φέσια...

Θα πληρώσω δηλαδή εγώ αλλά 126€ για τα νησιά

Εκτός από το θέμα με τα νησιά το ΥΚΩ καλύπτει και τα κοινωνικά τιμολόγια σε πολύτεκνους και γενικότερα σε ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνους με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κτλπ

Συμπτωματικά σήμερα postαραν αυτό που τα εξηγεί αναλυτικά...

http://ellinikahoaxes.gr/2017/02/16/dei/

Δημοσ.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου.στην μονάδα μου αρκετά χρόνια πλήρωνα 300 και βάλε ευρώ, Χειμώνα καλοκαίρι.από το φθινόπωρο και μέχρι τώρα δεν κάνω χρήση αρκετή ρεύματος που να δικαιολογεί τον λογαριασμό.από δω, από κει , τελικά ανακαλύπτω ότι η ΔΕΗ έχει δώσει σε εργολάβο να γυρίζει και να μετρά τα Ρολόγια, αυτούς που είχε ο εργολάβος να γυρίζουν για να γράφουν δεν γύριζαν και έβαζαν το ίδιο.εδώ και σχεδόν δύο χρόνια έρχεται λογαριασμός μείον.

Εμείς δεν ανοίγουμε σε κανέναν πλέον, παίρνουμε τηλέφωνο και λέμε την κατανάλωση τηλεφωνικά, επίσης μπαίνουμε να δηλώνουμε και στο internet όταν είναι να έρθει ο έναντι. Μας συνέβει δύο φορές και μέτρησαν λάθος κατανάλωση αυτοί που παιρνούσαν για να δουν το ρολόι, απ' την ΔΕΗ μας έλεγαν μετά να πληρώσουμε όλο το ποσό και στην επόμενη μέτρηση αν είναι λιγότερη η κατανάλωση θα μας επιστρέψουν το ποσό..... πλέον τους λέμε μόνο εμείς την κατανάλωση.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εμείς δεν ανοίγουμε σε κανέναν πλέον, παίρνουμε τηλέφωνο και λέμε την κατανάλωση τηλεφωνικά, επίσης μπαίνουμε να δηλώνουμε και στο internet όταν είναι να έρθει ο έναντι. Μας συνέβει δύο φορές και μέτρησαν λάθος κατανάλωση αυτοί που παιρνούσαν για να δουν το ρολόι, απ' την ΔΕΗ μας έλεγαν μετά να πληρώσουμε όλο το ποσό και στην επόμενη μέτρηση αν είναι λιγότερη η κατανάλωση θα μας επιστρέψουν το ποσό..... πλέον τους λέμε μόνο εμείς την κατανάλωση.

Υπομονή μέχρι να αλλάξουν το 3000μ.χ τους μετρητές :P

Δημοσ.

Υπομονή μέχρι να αλλάξουν το 3000μ.χ τους μετρητές :P

Ναι, αν μπουν έξυπνοι μετρητές θα λυθούν αρκετά προβλήματα που υπάρχουν. Ήδη στους καταναλωτές με υψηλά φορτία όπως εργοστασία και βιομηχανίες βάζουν ήδη, αλλά στις οικίες και μέσα στα αστικά κέντρα θα αργήσει πολύ.

Δημοσ.

θα λύσει όμως και το πρόβλημα των κακοπληρωτών αφού η διακοπή θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα γραφείο

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ποσταρει λογαριασμό έχοντας βάλει net-metering; τι γλιτώνεις ουσιαστικά; οποίος γνωρίζει με παράδειγμα θα του ήμουν ευγνώμων αν μου έλεγε γιατί το σκέφτομαι σοβαρά..

Δημοσ.

Εγω θα παω σε ιδιωτικη εταιρια συντομα...Τα παγια ειναι στανταρ αλλα η χρεωση κ καποια αλλα πραγματα αλλαζουν.Επισης δεν εχεις δεσμευση,δηλαδη κ σε ενα μηνα αν θες φευγεις κ η δεη σου δινει πισω την προκαταβολη που εχει δοθει,εμενα ειναι 300 κατι ευρω

Δημοσ.

παιδιά, επειδή δουλεύω σε ιδιωτικό πάροχο ενέργειας, να σας πω ότι οι χρεώσεις αυτές, ούτε παράνομες είναι, ούτε καινούργιες (οι περισσότερες εξ αυτων)

Η χρεωση για ΑΠΕ, ειναι γιατι η αγαπητή μας ΔΕΗ εδώ και χρόνια κάνοντας παραγωγή με λιγνίτη, εξαντλει τα όρια ρύπων που αγοράζουμε, και γιαυτό και επρεπε οι ΑΠΕ να επιδοτηθούν με υψηλές τιμές.

ΔΕΔΗΕ ΚΑΙ ΛΑΓΗΕ ειναι απλά το δίκτυο και η συντηρηση του.

Σας προτείνω να πατε σε πάροχο, (οπου θελει ο καθενας), γιατι θα παρετε καλύτερη τιμή στο ρεύμα, μικρότερο ή καθόλου παγιο, και κάποιες εκ των ρυθμιζομένων χρεώσεων που είναι συναρτόμενες της ενεργειας θα ειναι επισης φθηνοτερες.

Συνολικά θα έχετε τουλάιχστον 20%-25% οφελος και πανω στην ενεργεια

Δημοσ.

θα λύσει όμως και το πρόβλημα των κακοπληρωτών αφού η διακοπή θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα γραφείο

Αμφιβάλλω, σε χώρες του εξωτερικού που έχουνε τέτοιους μετρητές πρέπει να παρευρεθεί υπάλληλος στην εγκατάσταση για να κοπεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...