slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη τοσο πολύ το μεγαλοποίησε? Ποιο αποτέλεσμα είναι ξενερωτο? αυτο ακριβως ειναι το θεμα ,οτι τα τελευταια 3 χρονια δεν εχει αποτελεσμα,καμια καινοτομια μονο μεγοεπιβολες κουβεντες , «iPhone is an essential part of our customers’ lives, and today more than ever it is redefining the way we communicate, entertain, work and live. iPhone set the standard for mobile computing in its first decade and we are just getting started. The best is yet to come»αφου με το φοβερο 7 αρι υπηρχε φοβερη θλιψη στο στρατοπεδο της apple (ενα ελαφρος καλυτερο 6αρι ουσιαστικα) ,οσο για τα ακουστικα ενταξη γελανε και οι φιλοι μου που ειναι apple fan commandos ομως αυτος παλι ετρεξε να μας εξηγησει για ποιο λογο ειναι τα καλυτερα 0 Tim Cook: γατί τα AirPods δεν πέφτουν από τα αυτιά μαςΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ EDIT Εσεις που χλευαζατε τις oled οθονες,ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση θα τα λουστειτε , να το θυμαστε ,το τελευταιο το λουστικατε,το πρωτο επισης Η Samsung συμφώνησε να κατασκευάσει OLED panels για λογαριασμό της Appleτο δευτερο σε λιγι καιρο 2
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 αυτο ακριβως ειναι το θεμα ,οτι τα τελευταια 3 χρονια δεν εχει αποτελεσμα,καμια καινοτομια μονο μεγοεπιβολες κουβεντες , «iPhone is an essential part of our customers’ lives, and today more than ever it is redefining the way we communicate, entertain, work and live. iPhone set the standard for mobile computing in its first decade and we are just getting started. The best is yet to come»αφου με το φοβερο 7 αρι υπηρχε φοβερη θλιψη στο στρατοπεδο της apple (ενα ελαφρος καλυτερο 6αρι ουσιαστικα) ,οσο για τα ακουστικα ενταξη γελανε και οι φιλοι μου που ειναι apple fan commandos ομως αυτος παλι ετρεξε να μας εξηγησει για ποιο λογο ειναι τα καλυτερα 0 Tim Cook: γατί τα AirPods δεν πέφτουν από τα αυτιά μας ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ Καλά... αφού υπάρχει θλίψη ... μάλλον έχεις δίκιο. Για να γελάνε οι φίλοι σου κάτι θα ξέρουν.
D.Luffy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το 7αρι και πραγματικά δεν μπορώ να την αντέξω τόση θλίψη... Κλαίω όλη μέρα. 1
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το γεγονός ότι δίνουν ψεύτικες ελπίδες στην πορεία,, πχ με την ασύρματη φόρτιση μας ζάλισαν ότι και καλά θα έβγαζε στο iPhone 6 ενώ στην πορεία δεν κάνανε τίποτα τέτοιο. Ιδού η απόδειξη Εδώ η ειρωνεία στο επίσημο site Ξενερωσες δηλαδή εσυ τώρα, με αυτά ? Νομίζω για σένα δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος , αλλά ποιος τα λέει...
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλά... αφού υπάρχει θλίψη ... μάλλον έχεις δίκιο. Για να γελάνε οι φίλοι σου κάτι θα ξέρουν. θελεις να σου βρω καμια χιλιαδα αθρα που γελανε με τα ακουστικα?googlarise Έχω το 7αρι και πραγματικά δεν μπορώ να την αντέξω τόση θλίψη... Κλαίω όλη μέρα. αν πριν ειχες το 6 η 6 s θα εκλαιγες αν παλι ειχες το 4 αρι καταλαβαινω τον ενθουσισμο σου αν παλι εχεις παρει το jet black παλι θα κλαψεις (βλεπε καμια φορα τα χερια σου για μουντσουρες)
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 θελεις να σου βρω καμια χιλιαδα αθρα που γελανε με τα ακουστικα?googlarise αν πριν ειχες το 6 η 6 s θα εκλαιγες αν παλι ειχες το 4 αρι καταλαβαινω τον ενθουσισμο σου αν παλι εχεις παρει το jet black παλι θα κλαψεις (βλεπε καμια φορα τα χερια σου για μουντσουρες) Και με το πρώτο iPhone γελάγανε φίλε μου ....δεν μου λες τίποτα διαφορετικό . Ποσό χρόνων είσαι είπαμε? 1
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ξενερωσες δηλαδή εσυ τώρα, με αυτά ? Νομίζω για σένα δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος , αλλά ποιος τα λέει... Tα βγάζανε και σε forum αλλά σβήστηκαν γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η Apple είναι απατεώνες και τους καλύπτουν ώστε για να μην ψάξεις για παλιά άρθρα στο google !! 3
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Και με το πρώτο iPhone γελάγανε φίλε μου ....δεν μου λες τίποτα διαφορετικό . Ποσό χρόνων είσαι είπαμε? το ειπαμε?
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Tα βγάζανε και σε forum αλλά σβήστηκαν γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η Apple είναι απατεώνες και τους καλύπτουν ώστε για να μην ψάξεις για παλιά άρθρα στο google !! Απατεώνες δεν λες τίποτα....θα τους κλείσουν φυλακή. Μπράβο, άλλος ένας υπερασπιστής των πολιτών.
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Απατεώνες δεν λες τίποτα....θα τους κλείσουν φυλακή. Μπράβο, άλλος ένας υπερασπιστής των πολιτών. Eπίσης εξακολουθούν να σβήνουν αρνητικά σχόλια και ratings στο site τους για τις 5Κ οθόνες !! Το τσέκαρα κάθε μέρα σε κάποια φάση και το κάνουν κάθε μέρα αυτό το πράγμα !! Είναι πιο κλεψιά πεθαίνεις !!! 1
D.Luffy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 αν πριν ειχες το 6 η 6 s θα εκλαιγες αν παλι ειχες το 4 αρι καταλαβαινω τον ενθουσισμο σου αν παλι εχεις παρει το jet black παλι θα κλαψεις (βλεπε καμια φορα τα χερια σου για μουντσουρες) Για κάτσε να δω τα χέρια μου.... Ναι. Τώρα κλαίω με λυγμούς. Οσο αναφορά τον ενθουσιασμό, πάντα μου άρεσαν τα κινητά τηλέφωνα αλλά ταυτόχρονα οι προσδοκίες μου είναι προσγειωμένες. Κάθε χρόνο έχω καινούργια ναυαρχίδα. Είχα το 6άρι, το 6s και τώρα το 7αρι μαζι με ένα Pixel πλέον. Μια χαρά τα πάω από ενθουσιασμό μην ανησυχείς. ΥΓ: Σε όλα μέσα έπεσες μιλάμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το μέλλον δεν είναι η επαυξημένη πραγματικότητα και καμία επαυξημένη πραγματικότητα. Το μέλλον ανήκει στους ψυχολόγους και πραγματικά διαβάζοντας σχόλια πολέμιων της Apple, μόνο αυτό μπορεί να διαπιστώσει κανείς. Κοιτάξτε το λίγο παιδιά γιατί κυνηγάτε φαντάσματα που δεν υπάρχουν. Για το καλό σας δλδ και την προσωπική σας εξέλιξη.
hristozik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θα πω μάλλον το αυτονόητο. Όταν ο CEO μίας κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της δηλώνει την στήριξή του σε μία συγκεκριμένη τεχνολογία είναι είδηση. Το ίδιο θα συμβαίνει όταν αντίστοιχες δηλώσεις έχουμε από microsoft, google και άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς. Και είναι είδηση γιατί κάποιες εταιρείες έχουν την δύναμη και τα κεφάλαια να βοηθήσουν στην γρηγορότερη υλοποίηση ιδεών μικρότερων εταιρειών. Αν σε κάποιους δεν αρέσει κάποιο brand είναι δικαίωμά τους. Ομολογώ ότι πολλές φορές έχω διασκεδάσει με τα σχόλια πολλών εδώ μέσα σχετικά με το αντίπαλο δέος!?? Στην ουσία όμως μετά από ένα σημείο κάποια πράγματα χρήζουν ψυχανάλυσης δυστυχώς. Είμαστε ικανοί εδώ μέσα να βγει είδηση ότι π.χ. η Samsung θα βγάλει βιονικό μανίκι και το 1/3 να λέει ότι σιγά την ανακάλυψη η Apple έχει βγάλει το βιονικό μπατζάκι, το 1/3 να λέει ότι είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά το βραστήρα νερού και το 1/3 να λέει ότι θα είναι ακριβό και το μανίκι που θα πάρει από τον κινέζο OEM αντιγραφέα και στοιχίζει τα μισά θα είναι εξίσου καλό αν και χάρτινο. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μην ταϊζετε συνεχώς τους "πονεμένους" που τρολλάρουν κάθε σχετικό post. Επικεντρωθείτε στο θέμα και μην κάνετε αναφορές στα άσχετα μηνύματα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα