Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι ήταν "fail" ο Jobs?

Kαι τότε υπήρξαν προβλήματα πχ στο iPhone 4 με το iOS 5 που είχε προβλήματα και κολλήματα + που είχαν θέματα οι κλησεις.

Δεν ήταν όμως τόσο ξεφτίλα όσο ο Tim Cook τώρα

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Kαι τότε υπήρξαν προβλήματα πχ στο iPhone 4 με το iOS 5 που είχε προβλήματα και κολλήματα + που είχαν θέματα οι κλησεις.

Δεν ήταν όμως τόσο ξεφτίλα όσο ο Tim Cook τώρα

Νομίζεις.... ποσό χρόνων είσαι είπαμε?
Δημοσ.

Δεν διαφωνούμε. Αυτό το έκανε και πριν το 2007 όμως. Αν δεν φτάνουν 10 χρόνια χρονια τώρα να καταλάβουν τι θέλουν,οι υποψήφιες αγοραστές ,συν τα 20 χρόνια που λειτουργούσε με αυτό τον τρόπο, εσυ ο υπερασπιστής, θα τους ανοίξεις τα μάτια σε ένα χρόνο?

Κάτι δεν μας λες καλά φίλε μου. Δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες όλοι και εσυ ο έξυπνος.

Δεν είπα ότι είναι βλάκες κι εγώ ο έξυπνος αλλά όμως δεν σημαίνει ότι αγοράζουν μόνο οι παλιοί που ξέρουν - σκέψου τα 15χρονα που πάνε και δίνουν 800€ μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη και να μπαίνουν facebook και viber μόνο με αποτέλεσμα το ότι επηρεάζει πολύ στο θέμα της κρίσης.

Είμαστε τόσα εκατομύρια σε πληθυσμό οπότε κάθε χρόνο όλο και κάποιον μπορείς να του ανοίγεις τα μάτια προτού κάνει την 1η κίνηση.

Νομίζεις.... ποσό χρόνων είσαι είπαμε?

http://www.away.gr/2011/10/31/apple-iphone-4-is-the-worst-mobile-phone/

To γράφει στο προφίλ μου.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι βλάκες κι εγώ ο έξυπνος αλλά όμως δεν σημαίνει ότι αγοράζουν μόνο οι παλιοί που ξέρουν - σκέψου τα 15χρονα που πάνε και δίνουν 800€ μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη και να μπαίνουν facebook και viber μόνο με αποτέλεσμα το ότι επηρεάζει πολύ στο θέμα της κρίσης.

Είμαστε τόσα εκατομύρια σε πληθυσμό οπότε κάθε χρόνο όλο και κάποιον μπορείς να του ανοίγεις τα μάτια προτού κάνει την 1η κίνηση.

http://www.away.gr/2011/10/31/apple-iphone-4-is-the-worst-mobile-phone/

To γράφει στο προφίλ μου.

Κατάλαβα ...μάλλον έχει δίκιο ο bildanos.
Δημοσ.

Σώζεις ζωές λέμε. Σε λίγο θα μας χρεώνεις και την απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Διαισθάνομαι αναμένα αίματα. Έλεος ρε παιδιά. Σε φόρουμ τεχνολογίας είμαστε. Τα καυγαδάκια σας θα διαβάζουμε;

Παλι πρωτοπορει η APPLE με τεχνολογιες που εχουν παρουσιαστει εδω και χρονια ,απομενει τωρα το καλο μαρκετινγ της apple  να πεισει τους applefan οτι η τεχνολογια τους ειναι πρωτοποριακη

Θα είναι πρωτοποριακή...Συνεργάζεται στενά με Carl Zeiss και με την εταιρεία που έκανε το Kinect της Microsoft. Μάλλον θα είναι breakthrough προϊόν. Τέλεια υλοποίηση και εμπειρία χρήσης. (βλέπε Iphone). Καλως ήρθε το ποιοτικό AR στις μάζες σε 1 χρόνο.(Μάλλον θα ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο)

Δημοσ.

για να προωθησουν εκει στην apple οτι να ναι λενε....το vr αντε το πολυ να ειναι ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ λειτουργιας σε ενα smartphone(απλα για να συγκρινω το βαρος του ενος και του αλλου)...ασε που το vr θα ξεχαστει σχετικα συντομα... ...απλα ειμαι περιεργος ποσο διαφημιση θα πεσει...εδω ibook καταφεραν να πουλησουν σε τιμη λαπτοπ οποτε τα περιμενω ολα απο αυτους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...