petran91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.Τον περασμένο μήνα έφτιαξα account στο spotify και είχε έναν μήνα δωρεάν premium, με την προυποθεση να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου.Είδα κάπου ότι γίνεται αυτόματη ανανέωση της συνδρομής αλλά ξέχασα να το κάνω cancel με αποτέλεσμα να δω χρέωση 7€ σήμερα από αυτούς.Το ποσό είναι δεσμευμένο ακόμα, δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή.Εγώ δεν θέλω να πληρώσω, γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω cancel το subscription και να μου επιστραφούν τα χρήματα, ή την πάτησα και αφού έγινε η πληρωμή δεν μπορώ να κάνω τίποτα?Μπορώ να μιλήσω με την τράπεζα μου και να ζητήσω ακύρωση συναλλαγής?Δεν με νοιάζει φυσικά το ban από το spotify ή οτιδήποτε τέτοιο.Ευχαριστώ.Update:Μίλησα με την εξυπηρέτηση της τράπεζας μου, ο εύκολος τρόπος λέει είναι να ακυρώσει ο έμπορος (Spotify), αλλιώς πρέπει να πάω σε κατάστημα και να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής.Κάτι μου λέει ότι δεν γίνεται να ακυρωθεί από το Spotify άπαξ και έγινε η πληρωμή.. Κάνω λάθος?
DiversionR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν επικοινωνείς με την ομάδα υποστήριξης του spotify? Είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν όσες πληροφορίες χρειάζεσαι. Απλά πες τους ότι δεν θέλεις τη συνδρομή και ρώτα τους αν γίνεται refund. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2017 από DiversionR
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Επικοινωνησε με τη spotify και ζήτα ευγενικα refund. Αν δεν κάτσει, ακυρωσε τη συνδρομη και σταμάτα εκεί το θέμα. Για 7 ευρω δεν αξίζει το μπερδεμα 1
petran91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά πιο πολύ ώρα μου πήρε να φτιάξω το νήμα αυτό, παρά να βγάλω άκρη.Είναι λίγο δύσκολο να στείλεις mail στο support, γιατί σε παραπέμπει συνέχεια σε FAQs, αλλά κάπου το βρήκα και έστειλα.Η απάντηση τους ήταν σε 5 λεπτά, και άλλα 5 λεπτά που ήθελαν ένα Confirmation από μένα για να προχωρήσουν.Σε 3-5 εργάσιμες θα έχω refund και το Account μου πίσω σε Free.Άρα από την ιστορία αυτή κρατάω ότι:Η Eurobank δεν ακυρώνει ηλεκτρονικές συναλλαγές τηλεφωνικάΤο Support του Spotify είναι άμεσο και κάνει Refund σε "καταλάθος" πληρωμές. Επικοινωνησε με τη spotify και ζήτα ευγενικα refund. Αν δεν κάτσει, ακυρωσε τη συνδρομη και σταμάτα εκεί το θέμα. Για 7 ευρω δεν αξίζει το μπερδεμα Καλά ναι αν μου έλεγαν όχι δεν γίνεται, δεν θα το τραβούσα παραπάνω.Απλά όταν πριν λίγους μήνες έπαιζε προσφορά 1 ευρώ για 3 μήνες, αμαρτία να χρεωθώ 7 για το τίποτα.. Καλύτερα να τα έδινα στο Netflix.Τέλος καλό όλα καλά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα