dkmaster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνεις λάθος, alphaleader και από ΕΕ ελέγχονται "κανονικά", διότι δε μπορούν ν' αποσταλλούν όλα τα αντικείμενα πχ μπαταρίες κλπ εύκολα και ο άλλος μπορεί να δηλώσει ότι να 'ναι. Επίσης στο 2 είσαι λάθος με την έννοια ότι πλέν περνάνε όλα, δε σημαίνει ότι πληρώνεις φόρους σε όλα, αλλά ότι περνάνε όλα για έλεγχο και η μέθοδος αποστολής δεν παίζει ρόλο. Η διαφορά είναι πχ με τα Ευρωπαϊκά posts ότι ο τελωνειακός έλεγχος γίνεται σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα, αλλά και πάλι περνάει τελωνειακό έλεγχο. Το 3 δεν το ξέρω αλλά δε μπορώ να καταλάβω σε τι φταίνει οι Κινέζοι ή οι Μεξικανοί αν το Ελληνικό τελωνείο έχει καθυστερήσεις(παραπάνω στέκομαι σε αυτό) ή αν το δέμα σου στο έκλεψε ο γείτονας, ειδικά αν είναι unregistered ή χωρίς insurrance.(σε αυτή την περίπτωση απ' όσο γνωρίζω συνήθως κάνει έστω partial refund το μαγαζί). Για τα 2 πρώτα βάζω το χέρι μου στη φωτιά, διότι έχω ρωτήσει πολλάκις τους αντίστοιχους φορείς στην χώρα την οποία διαμένω πλέον, απλά στην περίπτωση δέματος από ΕΕ χειρίζεται διαφορετικά το δέμα (κάνουν κυρίως δειγματοληπτικούς ελέγχους για καπνούς, απαγορευμένες ουσίες κλπ). Μην εξισώνετε τη φράση περνάει τελωνείο με το πληρώνω φόρο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από dkmaster
helena_n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 19/2/2017 στις 4:20 ΠΜ, theopan είπε Αυτό το κινεζοαγγλικό "the transfer of customs" μην το πιστεύετε. Σε 2 ή 3 πακέτα μου το είδα να βγαίνει στο trackitonline τους τελευταίους μήνες, κανένα δεν ακούμπησε το τελωνείο. Από την κοιλιά τους τα βγάζουν κάτι τέτοια status (υποθετικά) μου φαίνεται... Τα έλαβα όλα τα πακέτα τελικά -αν και με μεγάλη καθυστέρηση- χωρίς καμία επιβάρυνση και χωρίς καν καμία σφραγίδα από το τελωνείο πάνω τους. Κι εμένα στο http://www.sky56.cn/english/track/index μου έβγαλε: GREECE, Arrived --28-Oct-2018 07:38 PM GREECE, the transfer of customs-- 28-Oct-2018 11:18 PM Ενώ την παραγγελία (Gearbest / Belgium Post) την παρέλαβα ήδη στις 25/10. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα