Hal9000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Νωρίτερα από ποτέ, η Apple ανακοίνωσε σήμερα τις ημερομηνίες διεξαγωγής του κορυφαίου της συνεδρίου, του WWDC που απευθύνεται σε όσους αναπτύσσουν εφαρμογές και υπηρεσίες γύρω από τις πλατφόρμες της εταιρείας. Συγκεκριμένα η WWDC17 θα διαδεχθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου, αυτή τη φορά στο San Jose και όχι στο San Francisco, όπου τις προηγούμενες χρονιές η Apple επέλεγε το εκθεσιακό κέντρο Moscone Center το οποίο βρίσκεται σε περίοδο ανακαίνισης μέχρι τον Ιούνιο. Η κεντρική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο McEnergy όπου η Apple πραγματοποίησε τα πρώτα συνέδρια WWDC, από το 1988 έως το 2002. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το ασφαλές στοίχημα είναι η παρουσίαση των νέων εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων της Apple όπως το macOS 10.13, το iOS 11, το WatchOS και το tvOS, καθώς και νέων εφαρμογών που θα τα συνοδεύουν. Όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί και να καταβάλλει το ποσό των $1599 προκειμένου να παρακολουθήσει όλες τις ομιλίες, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει αφού το πολύ αυξημένο ενδιαφέρον υπερκαλύπτει τα τελευταία χρόνια τη ζήτηση. Για το σκοπό αυτό η Apple προχωρά σε κλήρωση με περίπου 5.000 τυχερούς να ενημερώνονται μέσω e-mail αν η αίτησή τους ήταν ανάμεσα σ' αυτές που έβγαλε η κληρωτίδα. Oι εγγραφές θα ανοίξουν σύμφωνα με την εταιρεία στις 27 Μαρτίου και 6.00μμ ώρα Ελλάδος. Site: Engadget
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θα μεταδωθούν άραγε οι ομιλίες από το WWDC; Οκέι σίγουρα τα workshops ενδιαφέρουν λίγους (οι οποίοι θα τα στάξουν) αλλά οι παρουσιάσεις των νέων εκδόσεων των λειτουργικών έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό. Δε θυμάμαι και τι γινόταν σε παλιότερες χρονιές - αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω παρακολουθήσει ένα WWDC σε live streaming.
Architekt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ωωχχχ και το emojification συνεχίζεται και στην αφίσα της wwdc... Αλήθεια, ποτέ θα σταματήσουν να μετράνε τις εκδόσεις του macOS με το 10.x στην αρχή?!? Θα μεταδωθούν άραγε οι ομιλίες από το WWDC; Οκέι σίγουρα τα workshops ενδιαφέρουν λίγους (οι οποίοι θα τα στάξουν) αλλά οι παρουσιάσεις των νέων εκδόσεων των λειτουργικών έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό. Δε θυμάμαι και τι γινόταν σε παλιότερες χρονιές - αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω παρακολουθήσει ένα WWDC σε live streaming. Ολες πλέον οι ομιλίες είναι live...
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ωωχχχ και το emojification συνεχίζεται και στην αφίσα της wwdc... Αλήθεια, ποτέ θα σταματήσουν να μετράνε τις εκδόσεις του macOS με το 10.x στην αρχή?!? Ολες πλέον οι ομιλίες είναι live... Ίσως ήρθε η ώρα για το Mac OS 11 μαζί με το νέο filesystem. Το δέκα γέρασε άσχετα αν κάποιοι το ανακάλυψαν τώρα σαν αριθμό ... 2
Architekt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ίσως ήρθε η ώρα για το Mac OS 11 μαζί με το νέο filesystem. Το δέκα γέρασε άσχετα αν κάποιοι το ανακάλυψαν τώρα σαν αριθμό ... Το νέο filesystem μάλλον θα το δούμε από την 10.12.4... ήδη οι public beta εκδόσεις του iOS 10.3 το χουν...
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το νέο filesystem μάλλον θα το δούμε από την 10.12.4... ήδη οι public beta εκδόσεις του iOS 10.3 το χουν... Για να δικαιολογηθεί βάση πληροφορικής η αρίθμηση ,πρέπει οι αλλαγές να είναι βαθιές όπως ήταν για παράδειγμα από το 9 στο 10. Νομίζω ότι το filesystem είναι η βάση αυτών των αλλαγών. 1
yoshinatsu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για να δικαιολογηθεί βάση πληροφορικής η αρίθμηση ,πρέπει οι αλλαγές να είναι βαθιές όπως ήταν για παράδειγμα από το 9 στο 10. Νομίζω ότι το filesystem είναι η βάση αυτών των αλλαγών.Χαχα... Άσε φίλε μου, αυτό δεν ισχύει πλέον με τα Chrome 56, Firefox 51, και Facebook Messenger 104! 1
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μια και το 10 ηταν τέλειο ας έρθει το διαστημικό
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χαχα... Άσε φίλε μου, αυτό δεν ισχύει πλέον με τα Chrome 56, Firefox 51, και Facebook Messenger 104! Έχεις δίκιο αλλά το Mac OS ως τώρα λίγο πολύ ακολουθούσε τους κανόνες της πληροφορικής. Το 10 δεν ήταν γιατί μας άρεσε το νούμερο όπως στα windows. Είναι ο αντικαταστάτης του 9 και η μετάβαση σε unix. Σημαντική αλλαγή για τα δεδομένα της πληροφορικής. Τώρα πως γίνεται κάθε χρόνο να έχουμε καινούργιο iOS εκεί θα σε γελάσω. 1
gidi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ποτέ θα έχουμε Siri στα ελληνικά; Στο iOS 34; 1
SIP1995 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει redesign του IOS.
a320 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί έχω την εντύπωση πως ο κύκλος των ασταμάτητων και συχνών αναβαθμίσεων δεν εξυπηρετεί τον τελικό χρήστη; You know, πρέπει να μας αφήσετε να το χρησιμοποιήσουμε και λίγο το λειτουργικό. Με το που πας να το συνηθίσεις, ξαναλλάζουν τα κουμπιά, τα μενού... Το λειτουργικό υπάρχει για να μπορούμε να κάνουμε πράγματα, όχι να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του και με το τι άλλαξε και πως θα ξανατρέξουν τα προγράμματα που έτρεχαν. Δεν μας λέτε ότι it just works? Ωραία, αφήστε το όπως είναι! 4
manoskap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ιδιως τα τελευταια χρονια που δεν εχουν να αποδωσουν κατι καινοτομο (μετα πχ το ios 6) απλα σου κανουν αργη και μη συμβατη τη παλια σου συσκευη ωστε να την αντικαταστησεις... 2
Akanthos! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σου Apple με τα WWDC σου. Όταν το διαβάζω αυτό, μου θυμίζει κάτι σε WWF και θέαμα wrestling, με χαβαλέ και πνευματώδεις δηλώσεις. Πάντως, προτιμώ, αν παρακολουθήσω το συνέδριο, να το κάνω μέσω διαδικτύου. Τα πιο ενδιαφέροντα για εμένα είχαν γίνει μέχρι το 2009. Έκτοτε, κυρίως με το iOS, τα iPad και Apple Watch ασχολούνται. Αν είχα 1599 δολάρια, θα πήγαινα να δω την εξαδέλφη μου στην Atlanta, και έναν αγώνα baseball.! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από Akanthos! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα