Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας άλλος που εκνευρίζεται όταν τον ρωτάνε τι τρώει ? αναφέρομαι σε περιπτώσεις που είστε στην σχολή ή στη δουλειά σας και έχετε πάρει κάτι μαζί και συγκεκριμένα άτομα σας ρωτάνε ΠΑΝΤΑ τι τρώτε. Το χειρότερο μου ειναι να έρχονται να με περιτριγυρίζουν κανα 2-3 άτομα στη σχολή και να αρχίζουν να με ρωτάνε "τι έχεις βάλει μέσα στην αραβική?" "είναι καλό?" και να με κοιτάνε στο στόμα ΡΕ ΦΙΛΕ , τους λέω σπάστε με ενοχλείτε και φεύγουν. Με ενοχλεί όπως ο ήχος του Ελληνικού που τον ρουφάνε ή το ρούφηγμα της σούπας ή το πλάτσα πλούτσα όταν μασάνε με ανοιχτό στόμα 

ΡΕ μονο εμένα με τρελαίνει αυτό ? την πρώτη φορά δεν μου έκανε εντύπωση , την 10η++ φορά άρχισα να γκαζώνω  , τι στο πουλι τους νοιάζει τι τρως ρε??? 

Ε??

• Like 4
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα. Δεν φαντάζομαι να το ακούς/διαβάζεις πρώτη φορά.

εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν , τρώω, αυτοί ειναι ενοχλητικοί και αγενείς 

Vapir εγώ σε στηρίζω και είμαι μαζί σου!

έτσι !  ε πας να φας και σε κοιτάνε στο στόμα , μάθανε πως γ@μιώμαστε πλακώσανε κ οι γύφτοι! 

και το κλασικό τους λες τι τρως και σου λένε πχ "ιουυυ" ή "πως το τρως αυτό?"

Μα βρε τενεκέ σου έδωσα να φας με το ζόρι ? τι με νοιάζει τι σ αρέσει να τρως και αν σου αρέσει αυτό που τρώω?

Ρε δε πάνε καλά ο κόσμος έχει τρελαθεί, φαντάσου εγώ που ειμαι ο ποιο ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος που ξέρω, αν ήταν άλλος ?

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι να με κεράσουν  και με ρωτάνε τι τρώω για να ξέρουν τι θα παραγγείλουν, τότε δεν έχω πρόβλημα. Όταν από την άλλη τρώω, προσπαθώ να είμαι μόνος ή με πολύ μικρή παρέα που ξέρω ότι δεν θα με ενοχλεί.

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι να με κεράσουν  και με ρωτάνε τι τρώω για να ξέρουν τι θα παραγγείλουν, τότε δεν έχω πρόβλημα. Όταν από την άλλη τρώω, προσπαθώ να είμαι μόνος ή με πολύ μικρή παρέα που ξέρω ότι δεν θα με ενοχλεί.

ναι δε λέμε τα αυτονόητα , δεν ειμαι κανένας παράξενος , αλλα αν κάποιος πχ που δεν ανταλλάζεις κουβέντες κάθε φορά που σε βλέπει έρχεται μπάστακας και σ αρχίζει την κουβέντα για το τι τρως και γιατί το τρως δεν το βρίσκω κ τόσο λογικό , άντε 1-2 φορές , μετά καταντάει περίεργο 

• Like 1
Δημοσ.

Μου συμβαινει και μενα στη σχολη οταν παιρνω ταπερακια.Αρχιζουν ολοι και ρωτανε "μμμ τι καλο?" και διαφορα τετοια.Πιστευω πιο πολυ ειναι η αμηχανια της στιγμης.Εχει τυχει να το κανω και γω καμια φορα οταν βαριεμαι και βλεπω τον αλλον διπλα μου να τρωει :P

Απλα ρωταω τι ειναι ομως, ουτε παω κοντα του ουτε τιποτα. Ή καμια φορα σε φαση  "ρε χοντρε/χοντρη παλι τρως??" :ph34r:

Δημοσ.

ναι δε λέμε τα αυτονόητα , δεν ειμαι κανένας παράξενος , αλλα αν κάποιος πχ που δεν ανταλλάζεις κουβέντες κάθε φορά που σε βλέπει έρχεται μπάστακας και σ αρχίζει την κουβέντα για το τι τρως και γιατί το τρως δεν το βρίσκω κ τόσο λογικό , άντε 1-2 φορές , μετά καταντάει περίεργο

Μπα, απ'όσο βλεπω εδώ αυτά που γράφεις, είσαι παράξενος. Εχεις και ενα κολληματάκι με την εικόνα σου και τη διατροφή σου οπότε ο κάθε άτυχος που νομίζει ότι κάνει ένα αθώο small talk για να περάσει η ώρα, τον πιάνεις από τα μούτρα γιατί στο μυαλό σου παίζει άλλη ταινία. Ξεκόλλα.
  • Like 5
Δημοσ.

Μπα, απ'όσο βλεπω εδώ αυτά που γράφεις, είσαι παράξενος. Εχεις και ενα κολληματάκι με την εικόνα σου και τη διατροφή σου οπότε ο κάθε άτυχος που νομίζει ότι κάνει ένα αθώο small talk για να περάσει η ώρα, τον πιάνεις από τα μούτρα γιατί στο μυαλό σου παίζει άλλη ταινία. Ξεκόλλα.

όχι εσύ είσαι παράξενος απο αυτά που βλέπω πως γράφεις , έχω δει τι θέματα ανοίγεις! 

αλλα το θέμα δεν ειναι τι κάνω εγώ κ εσύ, το θέμα ειναι τι νοιάζει τον άλλο . Το τι τρώω , πότε κλάνω , πότε χέζω είναι δικό μου θέμα , deal with it 

μετά την 10η φορά σερί που σε ρωτάει δεν ειναι small talk είναι επίμονος weirdo 

• Like 1
Δημοσ.

όχι εσύ είσαι παράξενος απο αυτά που βλέπω πως γράφεις , έχω δει τι θέματα ανοίγεις! 

αλλα το θέμα δεν ειναι τι κάνω εγώ , το θέμα ειναι τι νοιάζει τον άλλο . Το τι τρώω , πότε κλάνω , πότε χέζω είναι δικό μου θέμα , deal with it

Χωρίς να σε γνωρίζω προσωπικά αλλά με βάση αυτά που γράφεις, και στο λέω καλοπροάιρετα, δεν ασχολούνται όλοι μαζί σου πολύ απλά γιατί δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Αλλά ακόμη και αν συμβαίνει αυτό (που αμφιβάλω) τότε κάτι κάνεις λάθος. Σε μια τέτοια περίπτωση, ψαξε το, είναι δικό σου θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ναι και γω παραξενος σιγουρα, αλλά σε αλλους τομεις.

Μια και ανοιξες θέμα που ρωτας τη γνώμη μας όμως, αυτά που διαβαζω στο αρχικό ποστ δεν τα θεωρώ φυσιολογικά. Για την ακρίβεια, θεωρώ την αντίδραση αρκετά αντικοινωνικη. Θα σου παρει καιρό να το καταλάβεις, και αν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...