karaap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχω PC intel i5 με 8 GB μνήμη και κάρτα Nvidia με 2 GB μνήμη. Πιστεύω οτι είναι ένα μηχάνημα με αρκετές δυνατότητες. Παρόλα αυτά το Google Earh μετά απο μερικά λεπτά σωστής λειτουργίας σταματάει να ζουμάρει στο χάρτη και πρέπει να το κλείσω, να το ξανανοίξω για δουλέψει πάλι σωστά για να κολλήσει όμως πάλι μετά απο μερικά λεπτα λειτουργίας. Βέβαι δεν μιλάμε για ζούκλες όπου πιθανόν να μη φωτογράφησαν με μεγάλη ανάλυση αλλά για Νέα Υόρκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Στη φοτο είναι το σταδιο στο Αννόβερο . Η φοτο 1 είναι θολή και η φοτο 2 (αφού έκλεισα το Earh και το ξανανοιξα) είναι καθαρή Τι φταίει ; απόστολος.
theopan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε να ξετσεκάρεις όσο γίνεται περισσότερα επίπεδα από το panel αριστερά. Και σε εμένα τον τελευταίο καιρό σέρνεται και αργεί να καθαρίσει. Κι εγώ έχω μάλλον καλύτερο μηχάνημα από σένα (16GB RAM, σε i5 με 2GB RAM κάρτα AMD) και adsl συγχρονισμένη στα 17Mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα