giannis939 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Kαλησπερα σε ολους, Θα ηθελα την βοηθεια σας. Μου εχει τυχει κατι που δεν το εχω συναντησει ξανα... Απο το πρωι μπορω να "ανοιξω" μονο καποιες σελιδες στο internet. Στις υπολοιπες (κυριως Ελληνικες) μου βγαζει σφαλμα "can't establish connection with the server".Εχει συναντησει κανεις κατι αντιστοιχο???Και ξερετε πως διορθωνεται???
socialworldgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σου giannis939. Δοκίμασες άλλο Browser? Μπορείς να κανεις ping την σελίδα; Δοκίμασε να κανεις : ipconfig /flushdns Περισσότερα https://documentation.cpanel.net/display/CKB/How+To+Clear+Your+DNS+Cache
giannis939 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σου giannis939. Δοκίμασες άλλο Browser? Μπορείς να κανεις ping την σελίδα; Δοκίμασε να κανεις : ipconfig /flushdns Περισσότερα https://documentation.cpanel.net/display/CKB/How+To+Clear+Your+DNS+Cache Καλησπερα φιλε μου, δοκιμασα την προταση σου αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Οπως γραφω και στο αρχικο post δεν δειχνει να ειναι προβλημα software. Καθως οταν συνδεομαι με 3G κανωντας το κινητο hotspot ολες οι σελιδες ανοιγουν κανονικα.
panos- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποιον πάροχο είσαι; Δοκίμασε τα εξής: Κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου, κάνε επανεκκίνηση το Router, κάνε ping σε όσες σελίδες δεν μπορεις να μπεις.
giannis939 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποιον πάροχο είσαι; Δοκίμασε τα εξής: Κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου, κάνε επανεκκίνηση το Router, κάνε ping σε όσες σελίδες δεν μπορεις να μπεις. Ειμαι στον ΟΤΕ. Τα πρωτα 2 τα εχω κανει ηδη. Τι εννοεις να κανω ping? Πως γινεται?
socialworldgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δες εδώ : http://www.wikihow.com/Ping-an-IP-Address
giannis939 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επισης Ping δεν κανει ουτε μεσα απο τον Diagnostics του Router. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από giannis939
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μεγαλη κουβέντα και λίγες πληροφορίες. Εγω περα απο επανεκκινήσεις, flush dns, κλπ θα δοκίμαζα να βάλω καρφωτή ip και dns στο μηχανάκι. Ειδικά για dns θα έβαζα google dns ή opendns Θεωρώ αυτονόητο οτι οταν εχεις το πρόβλημα, δεν ανεβοκατεβάζεις τα κέρατα σου απο το internet (π.χ. torrents, download manager, κλπ), ουτε εσυ, ουτε κάποιος αλλος στο δικτυο σου Τέλος θα κοιτούσα τα στοιχεία της γραμμής. Αν εχεις άπειρα errors, θέλει δηλωση βλαβης Υπάρχει και αλλος ενας μπακαλιστικος τροπος να δεις αν φταίνε τα windows ή "τα υπολοιπα". Κάνεις boot με linux live dvd και μπαινεις στο net. Αν εχεις τα ίδια προβλήματα, τοτε router, γραμμή, πάροχος. Αν λύθηκε το πρόβλημα, τοτε windows και software
giannis939 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μεγαλη κουβέντα και λίγες πληροφορίες. Εγω περα απο επανεκκινήσεις, flush dns, κλπ θα δοκίμαζα να βάλω καρφωτή ip και dns στο μηχανάκι. Ειδικά για dns θα έβαζα google dns ή opendns Θεωρώ αυτονόητο οτι οταν εχεις το πρόβλημα, δεν ανεβοκατεβάζεις τα κέρατα σου απο το internet (π.χ. torrents, download manager, κλπ), ουτε εσυ, ουτε κάποιος αλλος στο δικτυο σου Τέλος θα κοιτούσα τα στοιχεία της γραμμής. Αν εχεις άπειρα errors, θέλει δηλωση βλαβης Υπάρχει και αλλος ενας μπακαλιστικος τροπος να δεις αν φταίνε τα windows ή "τα υπολοιπα". Κάνεις boot με linux live dvd και μπαινεις στο net. Αν εχεις τα ίδια προβλήματα, τοτε router, γραμμή, πάροχος. Αν λύθηκε το πρόβλημα, τοτε windows και software Το προβλημα υπαρχει σε 2 μηχανηματα. Ενα με κορφωτη IP και Windows και ενα με MAC και Auto IP. Αυτο που γραφεις σχετικα με DNS δεν το καταλαβα. Τι ακριβως πρεπει να κανω?
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το προβλημα υπαρχει σε 2 μηχανηματα. Ενα με κορφωτη IP και Windows και ενα με MAC και Auto IP. .Αυτο που γραφεις σχετικα με DNS δεν το καταλαβα. Τι ακριβως πρεπει να κανω? ε.κει που έβαλες την καρφωτή ip εχει επιλογή να βάλεις και άλλα dns .π.χ. της google ειναι 8.8.8.8 8.8.4.4 αν στο κάνει και στα δυο ΧΩΡΙΣ να κατεβαζεις τοτε δες γραμμή-router Κάνε δοκιμές ενα ενα τα μηχανήματα και δοκίμασε και αυτό που σου ειπα με linux dvd live
giannis939 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα, Για να μην αφησω το thread σε εκκρεμοτητα για οσους τυχον να εμφανιστει το ιδιο προβλημα. Τελικα το προβλημα ηταν καποια αλλαγη στα settings του OTE (η οποια εκανε καποιο conflict στο Speedport Entry 2i συγκεκριμενα), το οποιο δημιουργουσε το προβλημα. Μοναδικος τροπος να λυθει (κατ' υποδειξη του ΟΤΕ) reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις - δηλαδη σβησιμο τα παντα και σεταρισμα απο την αρχη. Αυτα! Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!
giannis939 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σου είπαν την ρύθμιση; Όχι με το reset τις κατεβάζει μόνο του εκ νέου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα