Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σάνι στο 1ο πόδι το γνωρίζεις? Δίνουν καλά λεφτά, αν και χωρίς εμπειρία, διαμονή Φώκαια ή Ποτίδαια με λεωφορείο να τους πηγαινοφέρνουν, ρεπό 1/εβδομάδα.

Μετά γνωρίζω στα νησιά δίνουν γενικά αρκετά καλά λεφτά αλλά, τουλάχιστον στην Σύρο που είμαι τώρα, δεν δίνουν σπίτι οι περισσότεροι. Οπότε θες κάνα 300/μήνα για έξοδα σπιτιού.

Γνώμη μου είναι να μείνεις μακριά από ταβέρνες και beach bars και να δεις για κάνα κυριλέ εστιατόριο ή ξενοδοχείο. 

Δημοσ.

Με συγχωρείς αν αυτό που θα πω σου φανεί κάπως. Έχεις μηδεν εμπειρία πάνω σε αυτό που θες να κάνεις. Και έχεις και απαίτηση για πολλά χρήματα. Τώρα όσον αφορά τα χρήματα είναι τελείως υποκειμενικό. Τι εννοώ. Μπορεί για εμένα τα 700 ευρώ που θα μου έδιναν πχ Χαλκιδική να είναι λίγα και για εσένα πολλά. Επίσης τι περιλαμβάνει η πρόταση του ξενοδοχειου. Διαμονη, φαγητο, τιπς. Βλέποντας κάποια πράγματα καταλήγεις και στη συνέχεια αν το θες ή όχι.

Γνωστός μου που εκλεισε πριν λίγες μέρες δουλειά για σεζον, με μηδέν εμπειρία σαν σερβιτόρος, είχε πρόταση για Χαλκιδική με 7 κατοστάρικα άλλα τελικά πήγε Κω με 850 αν θυμάμαι καλά. Εκτός από τα χρήματα και στις 2 περιπτώσεις του προσφέρουν διαμονή και φαγητό καθώς θα παίρνει και επιπλέον χρήματα από τα φιλοδωρηματα.

Συγνωμη για το σεντονακι.

Συμφωνώ, πρέπει να υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Πχ μια δουλειά με μισθό 1000€ αλλά χωρίς καθόλου έξτρα ίσως είναι χειρότερη από μια άλλη που δίνει 700 και tips ή/και διαμονή, διατροφή πχ.

Δημοσ.

Εμενα πχ μου προσφεραν 480 με τα τιπσ μπορει να παει και 550 μου ειπαν. Για 700 θα πηγαινα, και βασικα περιπου τοσα ψαχνω.  Δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα με βαση τα οσα διαβαζω + το οτι η δουλεια ειναι απαιτιτηκη πιστευω οτι δεν αξιζει για λιγοτερα

Νομίζω έχει ξεφύγει η ατάσταση. Προς τα κάτω, εννοείται...

Δημοσ.

στο skywalker μεχρι στιγμης οσες αγγελιες βλεπω  ζηταν προυπηρεσια τουλαχιστον 2 ετων  :eek:  μεχρι και για λανζιερης ελεγε "σχετικη προυπηρεσια", ελεος! 

Δυσκολα το βλεπω για ξενοδοχειο, μαλλον θα δω και για ταβερνες

Δημοσ.

στο skywalker μεχρι στιγμης οσες αγγελιες βλεπω  ζηταν προυπηρεσια τουλαχιστον 2 ετων  :eek:  μεχρι και για λανζιερης ελεγε "σχετικη προυπηρεσια", ελεος! 

Δυσκολα το βλεπω για ξενοδοχειο, μαλλον θα δω και για ταβερνες

Μη μασάς στείλε σε όλους, έτσι το γράφουν οι περισσότεροι :)

Ακόμα και να διαλέξεις ένα νησί και να πας θα βρεις δουλειά επιτόπου.

Δημοσ.

Και εγω με μηδεν εμπειρια είμαι κ στελνω εδω και κανα 2-3 βδομαδες σε πολλα (σε νησια κυριως) δεν εχει απαντήσει κάνεις ! (Στελνω κ ας λεει εμπειρία βέβαια οποτε μπορεί να το βλεπουν και να πατανε delete :P )

Edit: εννοειται οτι δεν τους τρολλαρω δλδ δεν στλενω για διευθυντης :P α ρε γμτ αν δεν προσλάβει κανείς πως να παρει καποιος προϋπηρεσία...

Δημοσ.

Και εγω με μηδεν εμπειρια είμαι κ στελνω εδω και κανα 2-3 βδομαδες σε πολλα (σε νησια κυριως) δεν εχει απαντήσει κάνεις ! (Στελνω κ ας λεει εμπειρία βέβαια οποτε μπορεί να το βλεπουν και να πατανε delete :P )

Edit: εννοειται οτι δεν τους τρολλαρω δλδ δεν στλενω για διευθυντης :P α ρε γμτ αν δεν προσλάβει κανείς πως να παρει καποιος προϋπηρεσία...

Γενικά τα μεγάλα resort Χαλκιδική προσλαμβάνουν πολλά άτομα χωρις προυπηρεσία. Και για αυτό το λόγο δίνουν μόνο βασικό μισθό 480€. Αναγκαστικά απο εκεί θα ξεκινήσεις πρώτο χρόνο. Απο δεύτερο χρόνο και μετά αν είσαι καλός, μπορείς να το διαπραγματευτείς με τον manager σου και ίσως να λάβεις και πόστο. Γενικά τους καλούς υπαλλήλους τους θέλουνε.

Και στην τελική αν είσαι 19-22 χρονών, μην βασίζεσαι πολύ στην αποταμίευση με αυτό τον μισθό. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι πως σε 4-6 μήνες που θα δουλέψεις δεν θα επιβαρύνεις την οικογένεια σου, θα αυτοσυντηρείσαι, θα περάσεις μια χαρά καλοκαιράκι με κάποια "συνάδελφο" που θα πετύχεις εκεί και ωραία party καλοκαιρινά. Στο τέλος αν έχεις κρατήσει τα μισά θα σου έχουν μείνει 1000-1500€, θα πάρεις και αποζημίωση αδείας, δώρο Χριστουγέννων, επίδομα ξενοδοχο-υπάλληλου και θα έχεις αποκτήσει και προυπηρεσία! Επίσης να αναφέρω πως στο resort που δούλευα εγώ (στο οποίο μόνο σερβιτόροι είμασταν γύρω στα 120 άτομα) οι συνθήκες εργασίας ήταν αρκετά καλές και τους περισσότερους manager τους είχαμε σε επίπεδο φίλου.

Για το Σάνι βέβαια έχω ακούσει τα αντίθετα!

Δημοσ.

Στειλε μου αν θες σε pm ποιο δουλευεςνα κοιταξω αν εχει αγγελια..!

Δυστυχως στην ηλικια που λες επειδη δεν εβρισκα δουλεια επελεξα να ξαναδωσω πανελληνιες κ ετσι βγαινω λίγο πιο μεγαλος δυστυχώς.. οποτε αυτο για την οικογένεια που λες ισχυει απλα θελω σιγα σιγα να κανω πιο "σοβαρες" δουλειες (εννοω περαν των φυλλαδιων και τετοιων :P )

Ευχαριστώ για την απαντηση

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα μου έχει γίνει πρόταση για θέση σε ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, χώρις να έχω προυπηρεσία, μου είπαν 8ωρη απασχόληση, μου προσφέρουν διαμονή-διατροφή, 7ήμερη απασχόληση με 950 ευρώ. Τι γνώμη έχετε;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 6/5/2019 στις 7:33 ΜΜ, polaki1 είπε

Εμένα μου έχει γίνει πρόταση για θέση σε ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, χώρις να έχω προυπηρεσία, μου είπαν 8ωρη απασχόληση, μου προσφέρουν διαμονή-διατροφή, 7ήμερη απασχόληση με 950 ευρώ. Τι γνώμη έχετε;

Πήγες τελικά τι κάνεις μετά από δύο χρόνια ?

Επεξ/σία από Loto2021

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...