Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά φορά άτομα του άλλου φύλου που εκ πρώτης όψεως μας φαίνονται ελκυστικά σαν εμφάνιση και ίσως σαν χαρακτήρα, μετά από λίγο διαπιστώνουμε ότι διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό που μας ρίχνει, που δε θα μπορούσαμε εξαιτίας του να κ@υλ#$ουμε με τίποτα, το οποίο για άλλους θα ήταν ασήμαντο.

Πχ. φίλος έχει το εξής κόλλημα, θέλει να βλέπει όμορφα δάκτυλα ποδιών, και τη Δούκισα Νομικού να του δώσεις, αν δει κάτι περίεργο στα δάκτυλα που δεν είναι του γούστου του, ξενερώνει.

Για μένα αυτό το χαρακτηριστικό που θεωρώ απάλευτο είναι στις γυναίκες η μπάσα φωνή.

Πείτε και σεις, άντρες και γυναίκες, αν έχετε τέτοιες μικρές απέχθειες για κατά τ'άλλα εκλυστικούς ανθρώπους..

• Like 2
Δημοσ.

Άμα δω στραβά δάχτυλα ποδιών ξενερώνω απίστευτα. Μπορεί να μου μετατρέψει έναν ενθουσιασμό σε σχετική αδιαφορία. Καμιά φορά προσπαθώ σε κάποια να το παραβλέπω λίγο αλλά μου είναι αδύναντον να το ξεχάσω τελείως και να την δω το ίδιο.

Ίσως έχω κιάλλα πιο μικρά αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό που μου έρχεται τώρα

• Like 4
Δημοσ.

Ωχ... Δε σε φανταζόμουν με μπάσα φωνή, ειλικρινά...

Προφανώς τον άντρα σου δε τον πειράζει όμως.

Εσένα τι σε χαλάει στους άντρες;

Δημοσ.

Στις γυναικες με ενυθτοχλει να δημοσιοποιουν το οτιδηποτε fb. Τιποτε που να μην μπορουν να το αλλαξουν. Και ας τις βαθμολογω καμια φορα..

Δημοσ.

Δεν μπορώ με τίποτα τα νεύρα.

Όσο όμορφη και να είναι η άλλη.

Είναι και δείγμα έλλειψης βασικής παιδείας.

• Like 4
Δημοσ.

Καμιά φορά άτομα του άλλου φύλου που εκ πρώτης όψεως μας φαίνονται ελκυστικά σαν εμφάνιση και ίσως σαν χαρακτήρα, μετά από λίγο διαπιστώνουμε ότι διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό που μας ρίχνει, που δε θα μπορούσαμε εξαιτίας του να κ@υλ#$ουμε με τίποτα, το οποίο για άλλους θα ήταν ασήμαντο.

Πχ. φίλος έχει το εξής κόλλημα, θέλει να βλέπει όμορφα δάκτυλα ποδιών, και τη Δούκισα Νομικού να του δώσεις, αν δει κάτι περίεργο στα δάκτυλα που δεν είναι του γούστου του, ξενερώνει.

Για μένα αυτό το χαρακτηριστικό που θεωρώ απάλευτο είναι στις γυναίκες η μπάσα φωνή.

Πείτε και σεις, άντρες και γυναίκες, αν έχετε τέτοιες μικρές απέχθειες για κατά τ'άλλα εκλυστικούς ανθρώπους..

Παρακολουθώ τα θέματα σου, και οφείλω να πω ότι τα περισσότερα είναι τρομακτικά περίεργα..

Για να μην βγω off όμως, ξενερώνω με δάχτυλα ποδιών, αυτιά, μεγάλο μέτωπο, τρίχα/χνουδι στο χέρι, φρύδι γραμμή, μακιγιάζ του δρόμου

Το να είναι ο άλλος σμιχτοφρύδης...

unibrow.jpg

χαχαχα
Δημοσ.

Το έναυσμα για να πάρω δρόμο και να τρέχω σαν παλαβός όσο πιο μακριά αντέχω, είναι η στιγμή που θα την ακούσω να μιλάει σα λαχαναγορίτης, να λέει «στ' αρχ... μου(!!!) » και τα σχετικά. Για 'μένα κάτι τέτοιο σε γυναίκα, δεν είναι μόνο ο ορισμός τού ντεκαυλέ, αλλά και ικανός λόγος για να μη θέλω μαζί της ούτε καν κοινωνική συναναστροφή ή συνύπαρξη σε κοινή παρέα...

...και, όχι, δε γουστάρω τις παρθενοπιπίτσες, αλλά αυτό είναι εν ψυχρώ εκτέλεση τής θηλυκότητας. 

• Like 29
Δημοσ.

Το έναυσμα για να πάρω δρόμο και να τρέχω σαν παλαβός όσο πιο μακριά αντέχω, είναι η στιγμή που θα την ακούσω να μιλάει σα λαχαναγορίτης, να λέει «στ' αρχ... μου(!!!) » και τα σχετικά. Για 'μένα κάτι τέτοιο σε γυναίκα, δεν είναι μόνο ο ορισμός τού ντεκαυλέ, αλλά και ικανός λόγος για να μη θέλω μαζί της ούτε καν κοινωνική συναναστροφή ή συνύπαρξη σε κοινή παρέα...

...και, όχι, δε γουστάρω τις παρθενοπιπίτσες, αλλά αυτό είναι εν ψυχρώ εκτέλεση τής θηλυκότητας. 

ελα να σε δολοφονισω μια στα γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Με ενοχλει πολυ το να εχει βαρια προφορα. Συγκεκριμενα να προφερει "βλαχικα" το νι και το λι.

Ξερω ειναι παραλογο, εχω προσπαθησει να μην το σκεφτομαι και να το ξεπερασω γι αυτο το λογο... αλλα συνεχιζει να με ενοχλει

• Like 4
Δημοσ.

ελα να σε δολοφονισω μια στα γρηγορα.

Από Βέλγιο μέχρι Γεωργία είναι ένα παπόρι τσιγάρα δρόμος. Απίθανο να συναντηθούμε, οπότε γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...