Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά φορά άτομα του άλλου φύλου που εκ πρώτης όψεως μας φαίνονται ελκυστικά σαν εμφάνιση και ίσως σαν χαρακτήρα, μετά από λίγο διαπιστώνουμε ότι διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό που μας ρίχνει, που δε θα μπορούσαμε εξαιτίας του να κ@υλ#$ουμε με τίποτα, το οποίο για άλλους θα ήταν ασήμαντο.

Πχ. φίλος έχει το εξής κόλλημα, θέλει να βλέπει όμορφα δάκτυλα ποδιών, και τη Δούκισα Νομικού να του δώσεις, αν δει κάτι περίεργο στα δάκτυλα που δεν είναι του γούστου του, ξενερώνει.

Για μένα αυτό το χαρακτηριστικό που θεωρώ απάλευτο είναι στις γυναίκες η μπάσα φωνή.

Πείτε και σεις, άντρες και γυναίκες, αν έχετε τέτοιες μικρές απέχθειες για κατά τ'άλλα εκλυστικούς ανθρώπους..

εγώ εχω το ίδιο με τα δάχτυλα ποδιών ... και χεριών αλλά εκει αν δεν μιλάμε για γουρουνοδάχτυλά και άλλα εξτρέμ πράματα υποχωρώ στα πόδια όχι

απο την άλλη αν έχει τέλειο ελληνικό πόδι (σαν τα αγάλματα) έχει πολύ μεγαλύτερη ερωτική αξία για εμένα απο το πρόσωπο (πάλι σε λογικά πλαίσια αν μoιαζει με τον θείο μου τον μάκη και έχει 3 δόντια τότε ούτε τα δάχτυλα δεν την σώνουν :P αλλά θα παίξει ρόλο στο να την συμπαθήσω σαν φίλη ας πούμε :P )

και ειδικά αν έχει τέλεια δάχτυλα και βάψει κόκκινα τα νύχια μπορεί να πατήσει και πάνω μου αν θέλει παρά το ότι είμαι dominant τύπος σαν εραστής...

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως ακούγεται άσχημο αλλά σε περίπτωση που μια κοπέλα θελει να βρίσει- ξεσπάσει πως θεωρείτε πως πρέπει να γίνει εσείς που ξενερώνετε με τις βρισιές η με το "ρε" ; Χωρίς παρεξήγηση απλά ρωτάω γιατι το χω απορία επειδή βλέπω ενοχλεί αρκετούς.

Χαχχαχαχαχαχαααχ είμαι το απόλυτο deal breaker. για σένα ! Πέρα απ την πλάκα τωρα, σ ενοχλεί το "ρε"; Σιριουσλι;

Σ εμένα αντίστοιχα κάνει άσχημη εντύπωση η βλάχικη προφορά και η εικόνα και κυρίως η αίσθηση/οσμή του σώματος και των τριγύρω περιοχών. Δεν ειναι συνάρτηση μόνο της υγιεινής αλλά παίζουν κι άλλοι παράγοντες που δεν τους ελέγχει κάποιος. Εντάξει και το να ναι πιο κοντός απο μένα, κάτι σχεδόν ακατόρθωτο βεβαια με το ύψος που έχω( παρότι το χω συναντήσει)!

Δεν με χαλάει το "ρε" συγκεκριμένα ρε παιδί μου κι εσύυυ... που λέει ο λόογος.... :-)

Εννοώ να έχει έναν τρόπο ομιλίας "default" να το πω έτσι, να μην δείχνει συγκεκριμένο συναίσθημα δηλαδή και με το ίδιο χρώμα που μιλάει με τους φίλους της να μιλάει και με 'μένα.

Όσο για τα "στ' @ρχίδι@ μου" και "ρε μαλάκα", ε δεν μιλάμε για τους τσακωμούς ντε. Εκεί εννοείται, θα φεύγουν καντήλια, του πούστη. :P

Κατά τ' άλλα,

https://youtu.be/rXXzH9oo178"]https://youtu.be/rXXzH9oo178

:mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ποδολαγνεία έχει πέσει.

Ναι κάπως έτσι ακούστηκε προσωπικά πάντως δεν είμαι δηλαδή το πρώτο πράμα που κοιτάω ειναι κ**ος στήθος γενικά αναλογίες και πρόσωπο απλά τα πόδια και πιο συγκεκριμένα τα δάχτυλα ειναι deal breaker στην περίπτωση που δεν ειναι έστω αξιοπρεπή και είναι τιποτα παραμορφωμένα μακρια στραβά κτλ κτλ

και deal changer στην περίπτωση που κάτι άλλο με ξενερώνει (αλλά λίγο) και τα δάχτυλα ειναι τέλεια

Δημοσ.

Deal breaker κανονικό για μένα είναι τα χαλασμένα δόντια που δεν έχουν φτιαχτεί ποτέ και δείχνουν παραμελημένα. Προφανώς δεν με ενοχλεί να έχει ο άλλος μερικά σφραγίσματα. Επίσης αηδιαζω όταν βλέπω βρώμικα πόδια και ειδικά μάλιστα σε γυναίκες. Που φοράνε το πέδιλο καλοκαιριατικα και το νυχι είναι 7 πόντους και μαύρο από την βρώμα.

• Like 1
Δημοσ.

ας γράψω κ εγώ...όχι τόσο από θέμα εμφάνισης όσο χαρακτήρα - προσωπικότητα

1. να το παίζει κάποια, με τουπέ και απαιτήσεις ενώ στην ζωή της δεν έχει παλέψει για τίποτα και έχει καταφέρει το απόλυτο μηδέν

2. υπερβολική γκρίνια - ζήλια πολλές φορές χωρίς αιτία

3. να μην προσπαθεί για το καλύτερο στην ζωή της (καλύτερη δουλειά, καλύτερη φυσική κατάσταση, καλύτερος άνθρωπος γενικά)

1 και 2 είναι deal-breaker...αν παρατηρήσω κάτι τέτοιο σε οποιονδήποτε άνθρωπο ούτε που δίνω σημασία

για το 3 το παλεύω λίγο γενικά γιατί μπορεί ποτέ να μην είχε το κίνητρο για κάτι τέτοιο..ανάλογα την υπομονή μου φυσικά αν δω κάποια πράγματα τότε συνεχίζω αλλά αν βολεύεται σε καταστάσεις τότε next.

αντίστοιχα βέβαια προσπαθώ και εγώ... 

• Like 2
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι την συντριπτική πλειοψηφία ενοχλεί τοσο πολυ το κάπνισμα, αλλά κανένας δεν ανέφερε το πιοτό. Αν πίνει κάποιος/α σαν νεροφίδα δεν το αντέχω με τίποτα.

Συμφωνώ μαζϊ σου. Και για μένα αυτός υπήρξε βασικότατος λόγος χωρισμού στην προηγούμενή μου σχέση...όχι μόνο ο άλλος βρωμάει όταν έχει πιει, αλλά λέει/κάνει πράγματα τα οποία είναι εντελώς ηλίθια και προσβλητικά. Μακριάαααααα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι παραλείφθηκε ως προφανές.

Αντρας ή γυναίκα καμμένος με ποτά-μπάφους ή και με πιο βαριά σίγουρα δεν είναι και ότι πιο επιθυμητό υπάρχει.

ας γράψω κ εγώ...όχι τόσο από θέμα εμφάνισης όσο χαρακτήρα - προσωπικότητα

1. να το παίζει κάποια, με τουπέ και απαιτήσεις ενώ στην ζωή της δεν έχει παλέψει για τίποτα και έχει καταφέρει το απόλυτο μηδέν

Ναι αυτό είναι κλασικό φαινόμενο τύπου facebook.

Κοπέλες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, πετάνε κάτι ατάκες του στυλ "δεν ανέχομαι τις μετριότητες, μου αρέσουν τα έντονα πάθη-συναισθήματα, είμαι μοιραία γυναίκα" και διάφορα παρόμοια.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Να με συγχωρούν οι κοπέλες που διαβάζουν, αλλά ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τη νέα μόδα που πάνε, σκάνε λεφτά, και κάθονται μία ώρα και τους φτιάχνουν ψεύτικα νύχια με gel:

post-356911-0-77870900-1487672042_thumb.png

Εκτός του οτι δε μου αρέσει καθόλου, μου φαίνεται χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Είναι ακραίο αλλά πλέον με το που βλέπω κοπέλα με νυχάκι είτε άβαφο ή έστω βαμένο παραδοσιακά με βερνίκι μου βγάζει αυτόματα θερμότερα vibes.

Δημοσ.

Το συμπερασμα, η μαλλον ακομα και ερωτημα μεσα απο τις τελευταιες 9 σελιδες του θεματος....

Ολοι εσεις που απαντησατε ριξατε αληθινες χυλοπιτες σε ταιρια που σας ηθελαν , αλλα ειχαν αυτα που μισειτε να εχουν πανω τους;?;?

Η μιλατε μονο υποθετικα, αν μου την επεφτε δεν θα την/τον ηθελα;;

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι κλασικό φαινόμενο τύπου facebook.

Κοπέλες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, πετάνε κάτι ατάκες του στυλ "δεν ανέχομαι τις μετριότητες, μου αρέσουν τα έντονα πάθη-συναισθήματα, είμαι μοιραία γυναίκα" και διάφορα παρόμοια.

ακριβώς αυτό.. 

Δημοσ.

Ολοι εσεις που απαντησατε ριξατε αληθινες χυλοπιτες σε ταιρια που σας ηθελαν , αλλα ειχαν αυτα που μισειτε να εχουν πανω τους;?;?

Τις φεραμε στα μετρα μας φιλε.Κομμενα τα σκυλαδικα  :-D

Δημοσ.

Το συμπερασμα, η μαλλον ακομα και ερωτημα μεσα απο τις τελευταιες 9 σελιδες του θεματος....

Η μιλατε μονο υποθετικα, αν μου την επεφτε δεν θα την/τον ηθελα;;

Όχι αφού για να ρίξουμε χυλόπιτες πρέπει πρώτα να δείξει κάποιος ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μας..

post-356911-0-56146700-1487673384_thumb.png

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...