deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει στις 2 διαστάσεις. ...άβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου! 1
volos27 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει στις 2 διαστάσεις. την amy να την αφησεις ησυχη,εγω την ειδα πρωτος
gon1332 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αφήστε με. Ζω τη δεύτερη εφηβεία μου. Εμείς θα τα πούμε πίσω από τον Άγιο Νικόλαο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν μου αρέσει στις γυναίκες είναι τα κοντά ή πολύ κοντά μαλλιά. Επίσης μου την δίνουν πολύ γυναίκες που έχουν έπαρση επιθετικότητα και ψευτοτσαμπουκά σε οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτικές απόψεις και ιδεολογίες. 3
g_alkis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν μου αρέσει στις γυναίκες είναι τα κοντά ή πολύ κοντά μαλλιά. Επίσης μου την δίνουν πολύ γυναίκες που έχουν έπαρση επιθετικότητα και ψευτοτσαμπουκά σε οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτικές απόψεις και ιδεολογίες. Κνίτισσες δηλαδή 1
Hellaslover Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου τη σπανε οι παχουλες με καλο χαρακτηρα 1
sargio01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν μου αρέσει στις γυναίκες είναι τα κοντά ή πολύ κοντά μαλλιά. Επίσης μου την δίνουν πολύ γυναίκες που έχουν έπαρση επιθετικότητα και ψευτοτσαμπουκά σε οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτικές απόψεις και ιδεολογίες.Σου τη δίνουν με την καλή έννοια ή με την κακή;
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν μου αρέσει στις γυναίκες είναι τα κοντά ή πολύ κοντά μαλλιά. Επίσης μου την δίνουν πολύ γυναίκες που έχουν έπαρση επιθετικότητα και ψευτοτσαμπουκά σε οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτικές απόψεις και ιδεολογίες. Και να γινει δηλαδη ? Να βγει οικογενειακο ψηφοδελτιο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου τη σπανε οι παχουλες με καλο χαρακτηρα Τι;;;;
volos27 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 τι τι? θελει παχουλες με κακο χαρακτηρα
ASFE Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου την δινουν αυτές που αργουν να απαντουν στα μηνυματα!! Εμενα μου τη σπανε οι παχουλες με καλο χαρακτηρα Περιεργο αυτό.
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν μου αρέσει στις γυναίκες είναι τα κοντά ή πολύ κοντά μαλλιά. Επίσης μου την δίνουν πολύ γυναίκες που έχουν έπαρση επιθετικότητα και ψευτοτσαμπουκά σε οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτικές απόψεις και ιδεολογίες. Αν ζεις εις βάρος των άλλων χωρίς να παράγεις τίποτα γίνεσαι εύκολα πιστός στην ιδεολογία που σου εξασφάλισε συνεχή χρηματοδότηση χωρίς να κουνάς το δαχτυλάκι σου. Βέβαια στο τέλος τα ισορροπεί όλα η αγορά και δε γλυτώνει κανείς.
sargio01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν ζεις εις βάρος των άλλων χωρίς να παράγεις τίποτα γίνεσαι εύκολα πιστός στην ιδεολογία που σου εξασφάλισε συνεχή χρηματοδότηση χωρίς να κουνάς το δαχτυλάκι σου. Βέβαια στο τέλος τα ισορροπεί όλα η αγορά και δε γλυτώνει κανείς. Έχεις δίκιο, δεν ξέρεις τι λες.
defacer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν μου αρέσει στις γυναίκες είναι τα κοντά ή πολύ κοντά μαλλιά. Νόμιζα το ίδιο μέχρι που η κάποτε κοπέλα μου έκανε yolo κοντό κούρεμα χωρίς προειδοποίηση (μου άνοιξε μια μέρα την πόρτα με το κοντό) και ήταν θ-ε-ά -- πιο ωραία απ' ότι με το μακρύ και της έβγαζε έναν αέρα γκομενάκι (vs κοριτσάκι αν καταλαβαίνετε τι λέω). Αναγκαστική αναθεώρηση. 3
Hellaslover Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 τι τι? θελει παχουλες με κακο χαρακτηρα Αν σου την ειχε πεσει ποτε παχουλη θα ξερες τι εννοω. Ειναι υπερβολικα καλες, ευγενικες και γενικα κουλ αλλα κατα βαθος φουλ με κομπλεξ γιατι ξερουν απο ομορφια δεν..και βασιζονται στο χαρακτηρα. Οπως και με τους αντρες ο αστειος της παρεας ειναι συνηθος γεματουλης. Ολοι ξερουμε μια παχουλη φιλη μιας κοπελας που γουσταρουμε και ολο ανακατευεται και δινει "συμβουλες" στη δικια μας και το παιζει καλη φιλη. Κατα βαθος ζηλια και κομπλεξ. Εμενα μου τη σπαει αυτο το ψευτικο "ειμαι γαματος χαρακτηρας" με τις παχουλες, και με το που χασουν κιλα και γινουν ωραιες γινονται κ αυτες σαν τις αλλες Επισης μου τη σπανε οι αδυνατες και ωραιες με καλο χαρακτηρα. Ειναι τραβελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις