Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου την ειχε πεσει ποτε παχουλη θα ξερες τι εννοω. Ειναι υπερβολικα καλες, ευγενικες και γενικα κουλ αλλα κατα βαθος φουλ με κομπλεξ γιατι ξερουν απο ομορφια δεν..και βασιζονται στο χαρακτηρα. Οπως και με τους αντρες ο αστειος της παρεας ειναι συνηθος γεματουλης.

Ολοι ξερουμε μια παχουλη φιλη μιας κοπελας που γουσταρουμε και ολο ανακατευεται και δινει "συμβουλες" στη δικια μας και το παιζει καλη φιλη. Κατα βαθος ζηλια και κομπλεξ.

Εμενα μου τη σπαει αυτο το ψευτικο "ειμαι γαματος χαρακτηρας" με τις παχουλες, και με το που χασουν κιλα και γινουν ωραιες γινονται κ αυτες σαν τις αλλες

Επισης μου τη σπανε οι αδυνατες και ωραιες με καλο χαρακτηρα. Ειναι τραβελια

Δικέ μου, θα συμφωνήσω πως σίγουρα υπάρχουν κάποιου είδους κόμπλεξ...

Χμμμ ναι, άλλη η περίπτωση η δική σου, εσύ είχες ήδη σχέση. Εγώ αναφέρομαι αν ακόμα δεν έχεις.

Η αλλαγή άποψης όμως παρέμεινε και μετά το τέλος της σχέσης.  :-D

Δημοσ.

Θα πω την δική μου εμπειρία με φίλη πιο ωραία από εμένα.

Ειχα φίλη θέα. Μοντέλο. Έξω έβγαινε πάντα βαμμένη και με τακούνι. Ακόμα και γυμναστήριο να πάει.

Μαντέψτε! Πιο κομπλεξικό άτομο δεν ειχα γνωρίσει. Οπότε βγαίναμε να μιλάμε για τον πρώην της, να μην το παίρνει απόφαση να τον ξεχάσει /αφήσει πίσω της. Έλεγε όλα τα κλισέ "εγώ δεν βαφομαι και ντυνομαι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό μου" και συμπληρώνω :γιατί έχει τρομερή ανασφάλεια ότι χωρίς μακιγιάζ είναι χάλια. Γιατί ο πρώην της δεν την είχε δει ποτέ (κυριολεκτικά ΠΟΤΈ) άβαφη και απεριποιητη, οπότε στο μυαλό της ισχύει ο "κανόνας" : με βλέπει άντρας μόνο περιποιημενη γιατί έτσι μετράω.

Από τότε έμαθα ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΌΣΟ απατηλη

Θες να πεις οτι η φιλη σου/μοντελο εχει περισσοτερο κομπλεξ επειδη βαφεται και θελει πισω τον πρωιν απο σενα που ασχολεισε τοσο μαζι της;

• Like 1
Δημοσ.

Θες να πεις οτι η φιλη σου/μοντελο εχει περισσοτερο κομπλεξ επειδη βαφεται και θελει πισω τον πρωιν απο σενα που ασχολεισε τοσο μαζι της;

Ηταν χωρισμενοι τουλαχιστον ενα χρονο πριν τη γνωρισω. Αν σου λεει κατι αυτο.

Και αν διαβασες σωστα εγραψα "ειχα" μια φιλη. Προφανως δεν αντεξα αλλο τους κομπλεξισμους και τα κολλημματα της.

Σοβαρα τωρα,εχετε κατσει να συζητησετε και να πιασετε κουβεντα για κατι ουσιαστικο με μια τετοια κοπελα; Αμφιβαλλω, το πολυ πολυ να τη χαζευετε απο μακρυα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε 'σεις καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας ορισμένοι ή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε;; :mrgreen:

Ενα παράδειγμα για το συγκεκριμένο θέμα έφερε κι έβγαλες πόρισμα οτι έχει κόμπλεξ μαζί της, πώς!; :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα τωρα,εχετε κατσει να συζητησετε και να πιασετε κουβεντα για κατι ουσιαστικο με μια τετοια κοπελα; Αμφιβαλλω, το πολυ πολυ να τη χαζευετε απο μακρυα

Ούτε καν το τελευταίο :P

Δημοσ.

Οντως δε διαβασα οτι ηταν φιλη, νομιζα την ειχες ακομα και λεω κοιτα λασπη. Και παλι ομως να βαφεται μια κοπελα για να παει οπουδηποτε ειναι κατι που το κανουν πολλες, εχει να κανει με ανασφαλεια ναι αλλα οχι και κομπλεξ. Εξαρταται για ποσο μεικ απ μιλαμε ομως κτλ

Δημοσ.

Ηταν χωρισμενοι τουλαχιστον ενα χρονο πριν τη γνωρισω. Αν σου λεει κατι αυτο.

Και αν διαβασες σωστα εγραψα "ειχα" μια φιλη. Προφανως δεν αντεξα αλλο τους κομπλεξισμους και τα κολλημματα της.

Πολύ σκληρή ρε Μαίρη. Η φίλη σου όπως την περιγράφεις ακούγεται τέρμα αγγούρι. Μήπως τα παραλές; Μήπως οπότε βγαίνατε τράβαγε όλα τα βλέμματα και της κάκιωσες λίγο και γι'αυτό;

Δημοσ.

Πολύ σκληρή ρε Μαίρη. Η φίλη σου όπως την περιγράφεις ακούγεται τέρμα αγγούρι. Μήπως τα παραλές; Μήπως οπότε βγαίνατε τράβαγε όλα τα βλέμματα και της κάκιωσες λίγο και γι'αυτό;

Ρωτα την μηπως εχει και παραπανω κιλα

Δημοσ.

Γιατί το βρίσκεται τόσο παράξενο; Όλοι είναι άνθρωποι. Και εγώ έχω φίλη μοντέλο με τρομερές ανασφάλειες όχι μόνο για την εμφάνισή της, αλλά και για πολλά άλλα. Το ότι είναι μοντέλο δεν σημαίνει κάτι εκτός από τα προφανή.

Δημοσ.

Γιατί το βρίσκεται τόσο παράξενο; Όλοι είναι άνθρωποι. Και εγώ έχω φίλη μοντέλο με τρομερές ανασφάλειες όχι μόνο για την εμφάνισή της, αλλά και για πολλά άλλα. Το ότι είναι μοντέλο δεν σημαίνει κάτι εκτός από τα προφανή.

Μπορούσες να συζητήσεις όμως ή ήταν αγγούρι με πόδια;

Δημοσ.

Μπορούσες να συζητήσεις όμως ή ήταν αγγούρι με πόδια;

Αναλόγως τι θεωρείς ως συζήτηση, π.χ δεν θα συζητήσεις περί πολιτικής μαζί της. Πάντως ως χαρακτήρας ήταν και είναι άψογη. Πολύ ευχάριστος και γλυκός άνθρωπος. Δεν είναι όλοι οι ωραίοι άνθρωποι κακοί/στριμμένοι όπως μερικοί πιστεύουν εδώ μέσα. :)

Δημοσ.

Έλεγε όλα τα κλισέ "εγώ δεν βαφομαι και ντυνομαι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό μου" και συμπληρώνω :γιατί έχει τρομερή ανασφάλεια ότι χωρίς μακιγιάζ είναι χάλια. Γιατί ο πρώην της δεν την είχε δει ποτέ (κυριολεκτικά ΠΟΤΈ) άβαφη και απεριποιητη, οπότε στο μυαλό της ισχύει ο "κανόνας" : με βλέπει άντρας μόνο περιποιημενη γιατί έτσι μετράω.

Χαχαχ. Σιγά τον αμανέ πές της....

Εγώ μια φορά ήμουν κάπου σε ένα fast food με έναν φίλο, έρχεται μια κοπέλα και κάθεται στις θέσεις που είναι κολλητά μεταξύ τους και αργά ή γρήγορα μας ανοίγει τον διάλογο. Ήταν τίγκα στα ψυχολογικά με βάση αυτά που έλεγε αυτή και το ομολόγησε εξ' άλλου οτι είχε περάσει κάτι ψυχολογικά προβλήματα παλιά.

Σε κάποια φάση λέει "εγώ δεν είμαι σαν τις γκόμενες με τα μίνι και αυτό το ντύσιμο, μου αρέσει να φοράω κορδελάκια στα μαλλιά και ρούχα με μακρύ φουστάνι".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...