volos27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 εγω ναι, αλλα εχω φιλους-αδερφια απο τα νηπια ηταν εκει οταν ελεγα φεγγαρακι μου λαμπρο κ θα ειναι εκει να λενε θεος σχωρεστον
g_alkis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αυτές που δεν κάνουν "μακιγιάζ ύπνου"; Μάντεψε ξανά
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά πρέπει να έχετε αποτύχει παντελώς στις κοινωνικές σας σχέσεις. Εκτίθεσαι, παραδέξου το.παρέα θα κάνεις με καμία χοντρή ή θα σε κάνουν παρέα γιατί είσαι με συγχωρείτε που με είδατε.Αυτή είναι η αλήθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Συγγνώμη που δεν κάνω φιλίες με βάση τα κιλά του άλλου ανθρώπου, αλλά με βάση πως είναι ως άτομα. Την επόμενη φορά θα τους περνάω από οντισιόν και όποιος έχει bmi>25 θα κόβεται
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 /Sarcasm Οι φίλοι δεν έχουν να κάνουν σχέση με το φύλο του άλλου, αλλά με τον ποιόν του ως άνθρωπος. Πότε θα το καταλάβετε; Τι λες; Τι κοινο εχει ενας αντρας με μια γυναικα (αν δεν ειναι γκει) για να κανουν παρεα; και τι μπορει να βρει μια κοπελα σε εναν αντρα για να γινουν φιλοι (εξαιρουνται τα αγοροκοριτσα και οι σκυλες που δεν εχουν αλλες κοπελες φιλες) Οσες "φιλες" εχω ειναι κοπελες που γουσταρα/γουσταρω η αδερφες/ξαδερφες φιλων η φιλες της κοπελας μου. Να παρω τηλ μια κοπελα να της πω να παμε για καφε και να μη παιζει τιποτα δεν υπαρχει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω εγώ με τους δικούς μου πάντως έχω αρκετά (κοινά) και σίγουρα δεν με γουστάρουν . Και δηλαδή γιατί να μην έχουμε κοινά; Εκτός και αν θεωρείς ότι εμείς ασχολούμαστε μόνο με νύχια, μαλλιά και γκόμενους (αν δεν είμαστε αγοροκόριτσα) και εσείς μόνο με μπάλα και γκόμενες, οπότε και από εκεί πηγάζει η έλλειψη "κοινών"
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και πως μπορείς και κάνεις παρέα με αδερφές φίλων ή με φίλες της γκόμενάς σου? Αφού έχουν μο**ί. Δεν γίνεται φιλία, μάλλον κάποιο λάθος κάνεις 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Να παρω τηλ μια κοπελα να της πω να παμε για καφε και να μη παιζει τιποτα δεν υπαρχει Εκτός κι αν είναι παχουλή με καλό χαρακτήρα?
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Για να εξηγουμαστε σωστα...φιλοι είναι ατομα που κανουμε παρεα τακτικα ετσι; ατομα που απλα γνωριζουμε, σπανια τους βλεπουμε και αντε να τους καλεσουμε σε κανα παρτυ δε το μετραω. No offense basketballfan αλλα οσες κοπελες ηξερα και εκανα παρεα τακτικα ηταν αγοροκοριτσα η που*ανιτσες και αυτο επειδη χωνοντουσαν στις αγοροπαρεες. Δεν αποφευγω να εχω φιλες απλα δεν υπαρχει τροπος (και λογος) να κανεις πραγματικη φιλια με κοπελα Εκτός κι αν είναι παχουλή με καλό χαρακτήρα? Πλακα πλακα ξερω μια τετοια, μια φορα που χωρισα μου ζητησε να βρεθουμε και μου την επεσε κανονικα. Μεχρι αυτο το σημειο πραγματικα νομιζα με εβλεπε φιλικα τοσο καιρο
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά εγώ έχω ακόμη και πιο στενή έννοια του όρου. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Προφανώς και μπορείς να κάνεις πραγματική φιλιά με άτομο του αντίθετου φύλου, εσύ απλώς δεν θέλεις (δικαίωμα σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται).
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και δηλαδή γιατί να μην έχουμε κοινά; Εκτός και αν θεωρείς ότι εμείς ασχολούμαστε μόνο με νύχια, μαλλιά και γκόμενους (αν δεν είμαστε αγοροκόριτσα) και εσείς μόνο με μπάλα και γκόμενες, οπότε και από εκεί πηγάζει η έλλειψη "κοινών" Πολυ ωραια. Στειλε μηνυμα σε εναν απο τους φιλους σου να του τη πεσεις να δεις για ποτε θα πιασει το δολομα. Αν σου απαντησει "μα σε βλεπω φιλικα" εγω θα τρυπησω τη μυτη μου.
The_Judas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γίνεται εύκολα τέτοιου είδους φιλία, αν είσαι μια τυπική κοπέλα. Αν τώρα εσύ βλέπεις μπάσκετ και πίνεις μπύρες, προφανώς και θα βρεις άντρες-φίλους και σχεδόν καθόλου γυναίκες. Οπως και να το κάνουμε διαφέρουν τα δύο φύλα όσο και αν θέλουμε να μιλάμε για ισότητα και πλήρη εξομοίωση των πάντων. Μια απλή παρατήρηση στο fb θα σε πείσει. Ακόμη και η πιο μέτρια γυναίκα έχει δεκάδες σχόλια τύπου είσαι θεά, κουκλάρα κλπ. Δεν θέλει πολύ για να γίνει ψώνιο ή να αναπτύξει άμυνα σε κάφρους.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μισο ρε συ Hellaslover. Για να ισχυει αυτο που λες, προϋποθέτει πως σε ελκύουν ερωτικά ΟΛΕΣ οι γυναίκες. Προφανώς αυτο δύσκολα μπορεί να ισχύει. Αρα αυτές που δε σε ελκύουν ερωτικα για τον Α ή τον Β λογο, γιατί να μην μπορούν να ειναι φίλες σου ας πούμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και περιμένουν 10+ χρόνια όλοι τους για να εκδηλώσουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου ε; Δεν μπορούσαν να το κάνουν όσο ήμουν ελεύθερη; Επίσης παιχνίδια με τους φίλους μου δεν παίζω
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ θα πω και το άλλο. Πες ότι η άλλη όντως σε έλκει ερωτικά. όχι να είσαι ερωτευμένος και να την σκέφτεσαι συνέχεια, αλλά να την εντάσεις στην κατηγορία φάκαμπολ. Είναι αυτό λόγος να μην την κάνεις παρέα (σε περίπτωση βέβαια που έχετε κοινά) ? Εγώ πχ το έχω αυτό με διάφορες που κάνω παρέα, αλλά την παρέα την κάνουμε επειδή περνάμε καλά όχι επειδή ενδόμυχα ελπίζω κάτι. Το ότι είναι φάκαμπολ δηλαδή δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι όταν είμαι μαζί τους 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις