Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γίνεται εύκολα τέτοιου είδους φιλία, αν είσαι μια τυπική κοπέλα.

Αν τώρα εσύ βλέπεις μπάσκετ και πίνεις μπύρες, προφανώς και θα βρεις άντρες-φίλους και σχεδόν καθόλου γυναίκες.

Οπως και να το κάνουμε διαφέρουν τα δύο φύλα όσο και αν θέλουμε να μιλάμε για ισότητα και πλήρη εξομοίωση των πάντων.

Μια απλή παρατήρηση στο fb θα σε πείσει. Ακόμη και η πιο μέτρια γυναίκα έχει δεκάδες σχόλια τύπου είσαι θεά, κουκλάρα κλπ. Δεν θέλει πολύ για να γίνει ψώνιο ή να αναπτύξει άμυνα σε κάφρους.

Το αστείο είναι ότι οι φίλοι μου δεν ξέρουν καν ότι η μπάλα είναι στρογγυλή.

Απλώς έτυχε να γνωρίσω άτομα που είχαμε κοινά και μου άρεσαν και έτυχε να είναι άνδρες. Θα μπορούσαν να είναι και γυναίκες. Δεν κάνει καμία διαφορά για εμένα.

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λες; Τι κοινο εχει ενας αντρας με μια γυναικα (αν δεν ειναι γκει) για να κανουν παρεα; και τι μπορει να βρει μια κοπελα σε εναν αντρα για να γινουν φιλοι ξαιρουνται τα αγοροκοριτσα και οι σκυλες που δεν εχουν αλλες κοπελες φιλες)

Οσες "φιλες" εχω ειναι κοπελες που γουσταρα/γουσταρω η αδερφες/ξαδερφες φιλων η φιλες της κοπελας μου.

Να παρω τηλ μια κοπελα να της πω να παμε για καφε και να μη παιζει τιποτα δεν υπαρχει

Προφανώς τίποτα!

Αι γυναίκαι δεν είναι καν αθρώποι!

Ακούς εκεί,θέλουν και φιλίες!

Μετά θα μας ζητάνε να ψηφίσουν κιόλας.

Δηλαδής, και σοβαρά τώρα, τι γράφετε; 

ΕΛΕΟC

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, το σίγουρο είναι οτι οι γυναίκες φίλες(κοντές/ψηλές, αδύνατες/χοντρές κλπ όπως έλεγε και ο Χαριτοδιπλωμένος :P), είναι οι καλύτεροι wingmen! Μακράν απο τους άντρες :mrgreen:

Δημοσ.

1. ΚΑΠΝΙΣΜΑ

2. Βρισιμο σαν νταλικερης

3. Πιοτο λες και καθε μερα ειναι η τελευταια σου...

4. Καφε 2 φορες την μερα καθε μερα με 648 ενδιαμεσες δημοσιευσεις και 2365 φωτογραφιες στο facebook.

5. Aνωτεριλικι και δασκαλιστικο υφος (μπουνια στην μυτη απευθειας).

6. Στραβη μυτη (εκτος και αν την εκανα εγω).

Δημοσ.

Μισο ρε συ Hellaslover. Για να ισχυει αυτο που λες, προϋποθέτει πως σε ελκύουν ερωτικά ΟΛΕΣ οι γυναίκες. Προφανώς αυτο δύσκολα μπορεί να ισχύει.

Αρα αυτές που δε σε ελκύουν ερωτικα για τον Α ή τον Β λογο, γιατί να μην μπορούν να ειναι φίλες σου ας πούμε;

Πρεπει με το ζορι δηλαδη να κανω φιλες οσες κοπελες δε με ελκυουν; να γνωρισω μια τυχαια στο δρομο και να της πω "εισαι μπαζακι και δε σε βλεπω ετσι, αλλα και γω ακουω την ιδια μουσικη ελα να κανουμε παρεα"; Οπως ειπα δεν ειμαι κατα του να εχω μια καλη φιλη (θα μαρεσε κιολας) αλλα δεν εχει τυχει και ουτε προκειτε γιατι δυσκολα βλεπεις το αλλο φιλο εντελος φιλικα. Εχω τυπικες φιλιες με κοπελες στον ιδιο κυκλο με μενα αλλα δε ταιριαζουμε τοσο για κατι παραπανω. Εδω για τον α η β λογο δε βλεπομαστε με παιδια που τους θεωρω και με θεωρουν καλους φιλους λογο αποστασης η δουλειας κτλ και φιλια δεν ειναι κατι που ψαχνεις γινεται απο μονο του

Προφανώς τίποτα!

Αι γυναίκαι δεν είναι καν αθρώποι!

Ακούς εκεί,θέλουν και φιλίες!

Μετά θα μας ζητάνε να ψηφίσουν κιόλας.

Δηλαδής, και σοβαρά τώρα, τι γράφετε;

ΕΛΕΟC

Που κολλανε τα ισα δικαιωματα; οι γυναικες ειναι "αλλου" και οι αντρες "αλλου". Οπως δυσκολα κανεις φιλο καποιον με μεγαλη διαφορα ηλικιας ετσι και με τις γυναικες. Τι συζητηση μπορω να κανω με εναν 15χρονο, εναν 80χρονο η μια γυναικα για να τους κανω και καλους φιλους; καταρχην τις μαλακιες που λεω και κανω με φιλους καμια γυναικα δε θα θελε να παρει μερος.

Ειχα κοπελες που απεφευγαν να κανουν παρεα τους φιλους μου (και ηταν κοπελα μου..) περα για κανα καφε η κατι. Οχι οτι ειχαν κατι μαζι τους αλλα ξεραν θα βαριοντουσαν. Και γω εχω δοκιμασει να κανω παρεα με φιλες της και βαριομουν. Ολο μαλακιες λεγανε και ανουσια πραγματα κατα τη γνωμη μου, οπως και η δικια μου θεωρουσαι ανουσιο να ερχετε φιλος να παιζω ποδοσφαιρακι με τις ωρες και πηγαινε στο δωματιο μεσα να κανει τα δικα της

Το αστείο είναι ότι οι φίλοι μου δεν ξέρουν καν ότι η μπάλα είναι στρογγυλή

..και θα μπορουσαν να ειναι και γυναικες..

Εξαιρουνται οι γκει, το χα πει απο την αρχη. Δεν εχεις φιλους, παλι φιλες εχεις.

• Like 3
Δημοσ.

Όποιοι δεν βλέπουν/παίζουν αθλήματα είναι γκέι; Πάω να το πω στις κοπέλες τους να ξέρουν με τι άτομα μπλέξανε...

Επίσης, πάω να πω και στον γκέι φίλο μου να σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο και μπάσκετ γιατί πρέπει να είσαι straight (από ότι φαίνεται) για να βλέπεις. Επίσης, θα τον ενημερώσω ότι δεν είναι άνδρας, αλλά γυναίκα όπως πάλι φαίνεται.

Εγώ που παίζω και μπάσκετ και βλέπω και μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλευ και γενικώς την πλειοψηφία των αθλημάτων από τους Ολυμπιακούς (αγώνες), τι είμαι; Λεσβία, αγοροκόριτσο, wannabe trans male; απλώς για να ξέρω πως να αυτοπροσδιορίζομαι.

Όπως έχω ξαναπεί τα στερεότυπα καλά κρατούν και για τους άνδρες και για τις γυναίκες και για τους γκέι και για τους straight και για όλους...

Δημοσ.

Όποιοι δεν βλέπουν/παίζουν αθλήματα είναι γκέι; Πάω να το πω στις κοπέλες τους να ξέρουν με τι άτομα μπλέξανε...

Επίσης, πάω να πω και στον γκέι φίλο μου να σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο και μπάσκετ γιατί πρέπει να είσαι straight (από ότι φαίνεται) για να βλέπεις.

Εγώ που παίζω και μπάσκετ και βλέπω και μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλευ και γενικώς την πλειοψηφία των αθλημάτων από τους Ολυμπιακούς (αγώνες), τι είμαι; Λεσβία, αγοροκόριτσο, wannabe trans male; απλώς για να ξέρω πως να αυτοπροσδιορίζομαι.

Και να βαζεις δονητες στο κ*λο σου δε σε κανει γκει, αλλα ειναι ενα σημαδι..

Εχεις φιλους αντρες που εχουν εσενα (γυναικα) καλη φιλη, δε ξερουν οτι η μπαλα ειναι στρογγυλη και θα μπορουσαν καλιστα να ναι και γυναικες (οπως ειπες-και φανταζομαι αναφερεσε σε χομπι και συμπεριφορα). Δε χρειαζεται σχολειο...

Υ.γ δεν εχω κατι με τους γκει

Δημοσ.

Αν θες πες μας τι πραγματα κανεις με τους φιλους σου γιατι εχω περιεργεια. Για να ταιριαζεις τοσο πολυ φιλικα-μονο με εναν αντρα η αγοροφαιρνεις εσυ λιγο η γκειφερνει αυτος. Εκτος αν κανεις παρεα με τις κοπελες τους και τους θεωρεις κ αυτους φιλους

Δημοσ.

Όταν είπα ότι θα μπορούσαν να είναι και γυναίκες, δεν εννοούσα κάτι σε σχέση με τη συμπεριφορά/χόμπι τους.

Αλλά ότι αν τα ίδια άτομα σε μια εναλλακτική πραγματικότητα ή σε ένα παράλληλο σύμπαν ήταν γυναίκες δεν θα είχε κανένα αντίκτυπο στα συναισθήματα μου περί της φιλίας μας, γι' αυτό και έβαλα και το "έτυχε να είναι άνδρες". Γιατί όπως θα ξαναπώ δεν με ενδιαφέρουν τα φύλα των φίλων μου. Μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Οι περισσότεροι με ξέρανε χρόνια πριν γνωρίσουν καν τις κοπέλες τους.

Δημοσ.

Επίσης, πάω να πω και στον γκέι φίλο μου να σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο και μπάσκετ γιατί πρέπει να είσαι straight (από ότι φαίνεται) για να βλέπεις. Επίσης, θα τον ενημερώσω ότι δεν είναι άνδρας, αλλά γυναίκα όπως πάλι φαίνεται.

Όπως έχω ξαναπεί τα στερεότυπα καλά κρατούν και για τους άνδρες και για τις γυναίκες και για τους γκέι και για τους straight και για όλους...

Είναι κρυφολεσβίες οι φίλες σου χαχαχαχα

Hellaslover μέχρι στιγμής συμφωνούσα και μαζί σου γιατί αναγνώριζα οτι δεν θα σου 'χει κάτσει τέτοια φιλία πιθανώς(όπως και επιβεβαίωσες), τελικά φαίνεται οτι είσαι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω"! :P

Δημοσ.

Όταν είπα ότι θα μπορούσαν να είναι και γυναίκες, δεν εννοούσα κάτι σε σχέση με τη συμπεριφορά/χόμπι τους.

Αλλά ότι αν τα ίδια άτομα σε μια εναλλακτική πραγματικότητα ή σε ένα παράλληλο σύμπαν ήταν γυναίκες δεν θα είχε κανένα αντίκτυπο στα συναισθήματα μου περί της φιλίας μας.

αν ερθουν στο σπιτι σου οι φιλοι σου ,πως κυκλοφορας?πχ.εγω αν ερθει ο θανασης κ με το μποξερακι να ειμαι δεν τρεχει κατι

Δημοσ.

Με στολή αστροναύτη, του γκαγκάριν για την ακρίβεια ^

Δημοσ.

Είναι κρυφολεσβίες οι φίλες σου χαχαχαχα

Hellaslover μέχρι στιγμής συμφωνούσα και μαζί σου γιατί αναγνώριζα οτι δεν θα σου 'χει κάτσει τέτοια φιλία πιθανώς(όπως και επιβεβαίωσες), τελικά φαίνεται οτι είσαι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω"! :P

Φιλε αυτα που λεω πραγματικα τα πιστευω. Χρονια πειρας και οσα βλεπω γυρο μου-κανενας που ξερω δεν εχει "φιλες". Οσες ξερω και ειχανε φιλο αποδειχτηκε οτι υπηρχε κατι το παραπανω κτλ

Δημοσ.

Shit, λες? Και ποιος ακουει την αλλη μετα...

Ρε τι διαβαζουμε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...