Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Με στολή αστροναύτη, του γκαγκάριν για την ακρίβεια ^ Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοπο
volos27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Με στολή αστροναύτη, του γκαγκάριν για την ακρίβεια ^ ντρεπεσε μπροστα στους φιλους?
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αν θες πες μας τι πραγματα κανεις με τους φιλους σου γιατι εχω περιεργεια. Για να ταιριαζεις τοσο πολυ φιλικα-μονο με εναν αντρα η αγοροφαιρνεις εσυ λιγο η γκειφερνει αυτος. Εκτος αν κανεις παρεα με τις κοπελες τους και τους θεωρεις κ αυτους φιλους Δε σου λέμε, εκεί, να σκάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Shit, λες? Και ποιος ακουει την αλλη μετα... Ρε τι διαβαζουμε... Δύο είναι οι λύσεις Ή αρχίζεις να βλέπεις ποδόσφαιρο Ή αρχίζεις να πηγαίνεις στο s-cape
tritonas00 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δύο είναι οι λύσεις Ή αρχίζεις να βλέπεις ποδόσφαιρο Ή αρχίζεις να πηγαίνεις στο s-cape Να κανω και τα γνωστα αυτιστικα ουγκα ουγκα για να πιασει καλυτερα? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Να κανω και τα γνωστα αυτιστικα ουγκα ουγκα για να πιασει καλυτερα? Κοίτα αν το κάνεις, σε μια μέρα θα έχεις γίνει σωστός straight! Γρήγορα αποτελέσματα.
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Φιλε αυτα που λεω πραγματικα τα πιστευω. Χρονια πειρας και οσα βλεπω γυρο μου-κανενας που ξερω δεν εχει "φιλες". Οσες ξερω και ειχανε φιλο αποδειχτηκε οτι υπηρχε κατι το παραπανω κτλΜα ρε φιλαράκι, αμα σου τύχει γνωριμία για φιλία με κοπέλα που έχει τα turn offs που πιθανών έχεις γράψει θα φύγεις μακριά επειδή θα προκύψει κόλλημα για το οποίο θα ανατραπεί το ντεκαυλέ του πράγματος;; (είναι σαν να μου λες αυτό)
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Χωρις πλακα τι κοινα εχετε; το χω περιεργια
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοπο Δηλαδή να πω μια σοβαρή κουβέντα, να παίξω κάνα videogame, να πάω σε συναυλία, σε καμία πεζοπορία, θέατρο κτλ πρέπει ο άλλος να με γουστάρει; Κωστάκη 15 χρόνια μου δίνεις τα σημάδια και δεν το έχω καταλάβει η χαζή.
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μα ρε φιλαράκι, αμα σου τύχει γνωριμία για φιλία με κοπέλα που έχει τα turn offs που πιθανών έχεις γράψει θα φύγεις μακριά επειδή θα προκύψει κόλλημα για το οποίο θα ανατραπεί το ντεκαυλέ του πράγματος;; Εσυ μου κανες λαικ, σκασε τωρα εισαι με το μερος μου 1
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Χωρις πλακα τι κοινα εχετε; το χω περιεργια Οτι εμείς τον πετάμε κι αυτές τον πιάνουν! Τί θες τώρα; 1
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή να πω μια σοβαρή κουβέντα, να παίξω κάνα videogame, να πάω σε συναυλία, σε καμία πεζοπορία, θέατρο κτλ πρέπει ο άλλος να με γουστάρει; Κωστάκη 15 χρόνια μου δίνεις τα σημάδια και δεν το έχω καταλάβει η χαζή. Πατε οι 2 σας θεατρο, συναυλια κτλ...και ειστε μονο φιλοι εδω και 15 χρονια. δε ξερω τον Κωστακη αλλα αγορι μου εισαι too deep in the friendzone
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εσυ μου κανες λαικ, σκασε τωρα εισαι με το μερος μουΑ είσαι χειραγωγός εσύ! χαχαχα Σκάω και κολυμπάω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και θα μείνει και friendzoned. Δεν νομίζω να άρεσε και πολύ στην Χριστίνα, την γυναίκα του, αν τον έβγαζα από εκεί
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Α είσαι χειραγωγός εσύ! χαχαχα Σκάω και κολυμπάω Μη κολυμπας απλα διαβαζε μη παθεις οτι επαθε ο κωστακης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις