Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με στολή αστροναύτη, του γκαγκάριν για την ακρίβεια ^

Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοπο

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες πες μας τι πραγματα κανεις με τους φιλους σου γιατι εχω περιεργεια. Για να ταιριαζεις τοσο πολυ φιλικα-μονο με εναν αντρα η αγοροφαιρνεις εσυ λιγο η γκειφερνει αυτος. Εκτος αν κανεις παρεα με τις κοπελες τους και τους θεωρεις κ αυτους φιλους

Δε σου λέμε, εκεί, να σκάσεις.

Δημοσ.

Shit, λες? Και ποιος ακουει την αλλη μετα...

Ρε τι διαβαζουμε...

Δύο είναι οι λύσεις

Ή αρχίζεις να βλέπεις ποδόσφαιρο

Ή αρχίζεις να πηγαίνεις στο s-cape

Δημοσ.

Δύο είναι οι λύσεις

Ή αρχίζεις να βλέπεις ποδόσφαιρο

Ή αρχίζεις να πηγαίνεις στο s-cape

Να κανω και τα γνωστα αυτιστικα ουγκα ουγκα για να πιασει καλυτερα?

• Like 1
Δημοσ.

Να κανω και τα γνωστα αυτιστικα ουγκα ουγκα για να πιασει καλυτερα?

Κοίτα αν το κάνεις, σε μια μέρα θα έχεις γίνει σωστός straight!

Γρήγορα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Φιλε αυτα που λεω πραγματικα τα πιστευω. Χρονια πειρας και οσα βλεπω γυρο μου-κανενας που ξερω δεν εχει "φιλες". Οσες ξερω και ειχανε φιλο αποδειχτηκε οτι υπηρχε κατι το παραπανω κτλ

Μα ρε φιλαράκι, αμα σου τύχει γνωριμία για φιλία με κοπέλα που έχει τα turn offs που πιθανών έχεις γράψει θα φύγεις μακριά επειδή θα προκύψει κόλλημα για το οποίο θα ανατραπεί το ντεκαυλέ του πράγματος;; :o :-) (είναι σαν να μου λες αυτό)
Δημοσ.

Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοπο

Δηλαδή να πω μια σοβαρή κουβέντα, να παίξω κάνα videogame, να πάω σε συναυλία, σε καμία πεζοπορία, θέατρο κτλ πρέπει ο άλλος να με γουστάρει;

Κωστάκη 15 χρόνια μου δίνεις τα σημάδια και δεν το έχω καταλάβει η χαζή.

Δημοσ.

Μα ρε φιλαράκι, αμα σου τύχει γνωριμία για φιλία με κοπέλα που έχει τα turn offs που πιθανών έχεις γράψει θα φύγεις μακριά επειδή θα προκύψει κόλλημα για το οποίο θα ανατραπεί το ντεκαυλέ του πράγματος;; :o :-)

Εσυ μου κανες λαικ, σκασε τωρα εισαι με το μερος μου:P

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις πλακα τι κοινα εχετε; το χω περιεργια

Οτι εμείς τον πετάμε κι αυτές τον πιάνουν! Τί θες τώρα; :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή να πω μια σοβαρή κουβέντα, να παίξω κάνα videogame, να πάω σε συναυλία, σε καμία πεζοπορία, θέατρο κτλ πρέπει ο άλλος να με γουστάρει;

Κωστάκη 15 χρόνια μου δίνεις τα σημάδια και δεν το έχω καταλάβει η χαζή.

Πατε οι 2 σας θεατρο, συναυλια κτλ...και ειστε μονο φιλοι εδω και 15 χρονια. δε ξερω τον Κωστακη αλλα αγορι μου εισαι too deep in the friendzone

Δημοσ.

Εσυ μου κανες λαικ, σκασε τωρα εισαι με το μερος μου:P

Α είσαι χειραγωγός εσύ! χαχαχα

Σκάω και κολυμπάω :-)

Δημοσ.

Και θα μείνει και friendzoned.

Δεν νομίζω να άρεσε και πολύ στην Χριστίνα, την γυναίκα του, αν τον έβγαζα από εκεί :)

Δημοσ.

Α είσαι χειραγωγός εσύ! χαχαχα

Σκάω και κολυμπάω :-)

Μη κολυμπας απλα διαβαζε μη παθεις οτι επαθε ο κωστακης

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...