Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και θα μείνει και friendzoned.

Δεν νομίζω να άρεσε και πολύ στην Χριστίνα, την γυναίκα του, αν τον έβγαζα από εκεί :)

θα σου εβγαζε το μαλλι τριχα τριχα

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοπο

Γιατί ρε παιδιά, εσείς βάζετε στους φίλους σας τα μποξεράκια και το φαντάζεστε έτσι;;; :o
Δημοσ.

Σας παρακαλω πειτε μου οτι δε δεν ειναι νορμαλ να βγαινει παντρεμενος αντρας με φιλη του για θεατρο κτλ και η γυναικα του να ειναι cool. Πειτε το γιατι θα τρελαθω

Δημοσ.

Οι γονείς μου το κάνουν με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια και είναι και μιας άλλης εποχής.

Τώρα αν εσείς οι νεώτεροι είστε τόσο συντηρητικοί (και ζηλιάρηδες), πρόβλημα σας :)

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που εμπιστευόνται τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει ως συντρόφους στη ζωή τους.

Δημοσ.

Τι λες; Τι κοινο εχει ενας αντρας με μια γυναικα (αν δεν ειναι γκει) για να κανουν παρεα; και τι μπορει να βρει μια κοπελα σε εναν αντρα για να γινουν φιλοι (εξαιρουνται τα αγοροκοριτσα και οι σκυλες που δεν εχουν αλλες κοπελες φιλες)

Οσες "φιλες" εχω ειναι κοπελες που γουσταρα/γουσταρω η αδερφες/ξαδερφες φιλων η φιλες της κοπελας μου.

Να παρω τηλ μια κοπελα να της πω να παμε για καφε και να μη παιζει τιποτα δεν υπαρχει

Να μιλήσουν για το ποια μάρκα ταμπόν είναι καλύτερα απορροφητικά, για γόβες, κραγιόν κτλπ.θα βρουν πολλά κοινά να μιλήσουν

Δημοσ.

Οι γονείς μου το κάνουν με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια και είναι και μιας άλλης εποχής.

Τώρα αν εσείς οι νεώτεροι είστε τόσο συντηρητικοί (και ζηλιάρηδες), πρόβλημα σας :)

Βγαινει ο πατερας σου με αλλη γυναικα και η μητερα σου με αλλον αντρα εξω; Δε κρινω ειλικρηνα να καταλαβω θελω

Δημοσ.

λεω αν εχει την ιδια ελευθερια με μενα που κ με το σωβρακο να ειμαι δεν με νοιαζει

Τί να πω; Δεν ξέρω... προσωπικά ούτε στον αδελφό μου μπροστά δεν κυκλοφορώ με το μποξεράκι μόνο και με την γκόμενα είναι ενα απο τα "προνόμιά" της σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους να το πω έτσι :huh:

Δημοσ.

Προφανώς και βγαίνουν εξόδους με τους φίλους και τις φίλες τους.

Πού το παράξενο;

Δημοσ.

Προφανώς και βγαίνουν εξόδους με τους φίλους και τις φίλες τους.

Πού το παράξενο;

Δε λεω σαν παρεα. Οπως εσυ βγαινεις με τον φιλο σου (οι 2 σας)

Δημοσ.

Βγαινει ο πατερας σου με αλλη γυναικα και η μητερα σου με αλλον αντρα εξω; Δε κρινω ειλικρηνα να καταλαβω θελω

Ύποπτα τα πράγματα, κάτι δε μας λέει

Δημοσ.

Να μιλήσουν για το ποια μάρκα ταμπόν είναι καλύτερα απορροφητικά, για γόβες, κραγιόν κτλπ.θα βρουν πολλά κοινά να μιλήσουν

Βρε άρπαξε την ευκαιρία να έχεις έγκυρους συμβουλάτορες για τα γκομενικά σου :mrgreen:
Δημοσ.

Εννοώ μόνοι τους.

Η μητέρα μου π.χ προχθές πήγε θέατρο με τον καλύτερο φίλο της.

Δημοσ.

Εννοώ μόνοι τους.

Η μητέρα μου π.χ προχθές πήγε θέατρο με τον καλύτερο φίλο της.

Εχεις αδερφια απο αλλο μπαμπα;

Δημοσ.

Βρε άρπαξε την ευκαιρία να έχεις έγκυρους συμβουλάτορες για τα γκομενικά σου :mrgreen:

Έχω εφαρμογή στο κινητό, ovulation calendar.έχω περασμένες μέσα αυτές που θέλω.αυτό με φτάνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...