volos27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και θα μείνει και friendzoned. Δεν νομίζω να άρεσε και πολύ στην Χριστίνα, την γυναίκα του, αν τον έβγαζα από εκεί θα σου εβγαζε το μαλλι τριχα τριχα
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοποΓιατί ρε παιδιά, εσείς βάζετε στους φίλους σας τα μποξεράκια και το φαντάζεστε έτσι;;;
volos27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 λεω αν εχει την ιδια ελευθερια με μενα που κ με το σωβρακο να ειμαι δεν με νοιαζει
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σας παρακαλω πειτε μου οτι δε δεν ειναι νορμαλ να βγαινει παντρεμενος αντρας με φιλη του για θεατρο κτλ και η γυναικα του να ειναι cool. Πειτε το γιατι θα τρελαθω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οι γονείς μου το κάνουν με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια και είναι και μιας άλλης εποχής. Τώρα αν εσείς οι νεώτεροι είστε τόσο συντηρητικοί (και ζηλιάρηδες), πρόβλημα σας Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που εμπιστευόνται τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει ως συντρόφους στη ζωή τους.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τι λες; Τι κοινο εχει ενας αντρας με μια γυναικα (αν δεν ειναι γκει) για να κανουν παρεα; και τι μπορει να βρει μια κοπελα σε εναν αντρα για να γινουν φιλοι (εξαιρουνται τα αγοροκοριτσα και οι σκυλες που δεν εχουν αλλες κοπελες φιλες) Οσες "φιλες" εχω ειναι κοπελες που γουσταρα/γουσταρω η αδερφες/ξαδερφες φιλων η φιλες της κοπελας μου. Να παρω τηλ μια κοπελα να της πω να παμε για καφε και να μη παιζει τιποτα δεν υπαρχει Να μιλήσουν για το ποια μάρκα ταμπόν είναι καλύτερα απορροφητικά, για γόβες, κραγιόν κτλπ.θα βρουν πολλά κοινά να μιλήσουν
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οι γονείς μου το κάνουν με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια και είναι και μιας άλλης εποχής. Τώρα αν εσείς οι νεώτεροι είστε τόσο συντηρητικοί (και ζηλιάρηδες), πρόβλημα σας Βγαινει ο πατερας σου με αλλη γυναικα και η μητερα σου με αλλον αντρα εξω; Δε κρινω ειλικρηνα να καταλαβω θελω
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 λεω αν εχει την ιδια ελευθερια με μενα που κ με το σωβρακο να ειμαι δεν με νοιαζει Τί να πω; Δεν ξέρω... προσωπικά ούτε στον αδελφό μου μπροστά δεν κυκλοφορώ με το μποξεράκι μόνο και με την γκόμενα είναι ενα απο τα "προνόμιά" της σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους να το πω έτσι
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς και βγαίνουν εξόδους με τους φίλους και τις φίλες τους. Πού το παράξενο;
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς και βγαίνουν εξόδους με τους φίλους και τις φίλες τους. Πού το παράξενο; Δε λεω σαν παρεα. Οπως εσυ βγαινεις με τον φιλο σου (οι 2 σας)
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Βγαινει ο πατερας σου με αλλη γυναικα και η μητερα σου με αλλον αντρα εξω; Δε κρινω ειλικρηνα να καταλαβω θελω Ύποπτα τα πράγματα, κάτι δε μας λέει
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Να μιλήσουν για το ποια μάρκα ταμπόν είναι καλύτερα απορροφητικά, για γόβες, κραγιόν κτλπ.θα βρουν πολλά κοινά να μιλήσουνΒρε άρπαξε την ευκαιρία να έχεις έγκυρους συμβουλάτορες για τα γκομενικά σου
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ μόνοι τους. Η μητέρα μου π.χ προχθές πήγε θέατρο με τον καλύτερο φίλο της.
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ μόνοι τους. Η μητέρα μου π.χ προχθές πήγε θέατρο με τον καλύτερο φίλο της. Εχεις αδερφια απο αλλο μπαμπα;
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Βρε άρπαξε την ευκαιρία να έχεις έγκυρους συμβουλάτορες για τα γκομενικά σου Έχω εφαρμογή στο κινητό, ovulation calendar.έχω περασμένες μέσα αυτές που θέλω.αυτό με φτάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις