Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις αδερφια απο αλλο μπαμπα; Χαχαχαχαχαχαχα όχι κανένα.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ μόνοι τους. Η μητέρα μου π.χ προχθές πήγε θέατρο με τον καλύτερο φίλο της. Και δεν μπήκε ο διάολος μέσα στον πατέρα σου ώσπου να γυρίσει σπίτι Ε;
Garnele Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν, έτσι διαβάζοντας τη στιχομυθία παραπάνω, θυμήθηκα το all-time-classic turn-off: άντρας ζηλιάρης. Ειλικρινά δεν έχω χειρότερο από άντρα που με ρωτάει ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Χαζογκόμενος με μπάσα φωνή και τσαμπουκά. Φρίκη. Επιπλέον: τα μικρά δάχτυλα και τα μικρά δόντια.
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχαχαχαχαχα όχι κανένα. Δε χρειαζεται να απαντησεις γιατι ειναι προσωπικο και οφφτοπικ αλλα με καμια παναγια δεν εχουν υγειη γαμο οι δικοι σου, ισως το γνωριζεις, και αν ειναι αγαπημενοι τοτε εχουν καποιο "lifestyle" που δεν εχεις μαθει. Δεν ειναι λογικο αυτο
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Έχω εφαρμογή στο κινητό, ovulation calendar.έχω περασμένες μέσα αυτές που θέλω.αυτό με φτάνειΝαι αλλά η εφαρμογή δεν εξιτάρει την γκόμενα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και δεν μπήκε ο διάολος μέσα στον πατέρα σου ώσπου να γυρίσει σπίτι Ε; Οι γονείς μου δεν ζηλεύουν καθόλου. Δεν θα είχαν παντρευτεί ο ένας τον άλλον αν ζήλευαν ούτως ή άλλως.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλά η εφαρμογή δεν εξιτάρει την γκόμενα Προστατεύει εμένα από τις εγκυμοσύνες όμως
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δε χρειαζεται να απαντησεις γιατι ειναι προσωπικο και οφφτοπικ αλλα με καμια παναγια δεν εχουν υγειη γαμο οι δικοι σου, ισως το γνωριζεις, και αν ειναι αγαπημενοι τοτε εχουν καποιο "lifestyle" που δεν εχεις μαθει. Δεν ειναι λογικο αυτοΑν δεν είσαι σε mobile browser, διάβασε την υπογραφή μου φιλαράκι. Θα καταλάβεις πιστεύω
volos27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 basketballfan θες να βγουμε ? μαρεσει πολυ η ελευθερια που εχεις στο θεμα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δε χρειαζεται να απαντησεις γιατι ειναι προσωπικο και οφφτοπικ αλλα με καμια παναγια δεν εχουν υγειη γαμο οι δικοι σου, ισως το γνωριζεις, και αν ειναι αγαπημενοι τοτε εχουν καποιο "lifestyle" που δεν εχεις μαθει. Δεν ειναι λογικο αυτο Ξέρω πολύ καλά το lifestyle των γονιών μου. Και μια χαρά υγιής είναι η έλλειψη ζήλιας. Το αντίθετο δεν είναι υγιές.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οι γονείς μου δεν ζηλεύουν καθόλου. Δεν θα είχαν παντρευτεί ο ένας τον άλλον αν ζήλευαν ούτως ή άλλως. Παντρεύτηκαν από ανάγκη;
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Προστατεύει εμένα από τις εγκυμοσύνες όμωςΣε κοροϊδεύει γιατί δεν έχουν όλες οι κοπέλες το ίδιο στύλ κύκλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις