Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις αδερφια απο αλλο μπαμπα;

Χαχαχαχαχαχαχα όχι κανένα.

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοώ μόνοι τους.

Η μητέρα μου π.χ προχθές πήγε θέατρο με τον καλύτερο φίλο της.

Και δεν μπήκε ο διάολος μέσα στον πατέρα σου ώσπου να γυρίσει σπίτι Ε;
Δημοσ.

Λοιπόν, έτσι διαβάζοντας τη στιχομυθία παραπάνω, θυμήθηκα το all-time-classic turn-off: άντρας ζηλιάρης. Ειλικρινά δεν έχω χειρότερο από άντρα που με ρωτάει ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Χαζογκόμενος με μπάσα φωνή και τσαμπουκά. Φρίκη.

Επιπλέον: τα μικρά δάχτυλα και τα μικρά δόντια.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα όχι κανένα.

Δε χρειαζεται να απαντησεις γιατι ειναι προσωπικο και οφφτοπικ αλλα με καμια παναγια δεν εχουν υγειη γαμο οι δικοι σου, ισως το γνωριζεις, και αν ειναι αγαπημενοι τοτε εχουν καποιο "lifestyle" που δεν εχεις μαθει. Δεν ειναι λογικο αυτο

Δημοσ.

Έχω εφαρμογή στο κινητό, ovulation calendar.έχω περασμένες μέσα αυτές που θέλω.αυτό με φτάνει

Ναι αλλά η εφαρμογή δεν εξιτάρει την γκόμενα :rolleyes:
Δημοσ.

Και δεν μπήκε ο διάολος μέσα στον πατέρα σου ώσπου να γυρίσει σπίτι Ε;

Οι γονείς μου δεν ζηλεύουν καθόλου. Δεν θα είχαν παντρευτεί ο ένας τον άλλον αν ζήλευαν ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να απαντησεις γιατι ειναι προσωπικο και οφφτοπικ αλλα με καμια παναγια δεν εχουν υγειη γαμο οι δικοι σου, ισως το γνωριζεις, και αν ειναι αγαπημενοι τοτε εχουν καποιο "lifestyle" που δεν εχεις μαθει. Δεν ειναι λογικο αυτο

Αν δεν είσαι σε mobile browser, διάβασε την υπογραφή μου φιλαράκι. Θα καταλάβεις πιστεύω :-)
Δημοσ.

Ξέρω πολύ καλά το lifestyle των γονιών μου. Και μια χαρά υγιής είναι η έλλειψη ζήλιας. Το αντίθετο δεν είναι υγιές.

Δημοσ.

Οι γονείς μου δεν ζηλεύουν καθόλου. Δεν θα είχαν παντρευτεί ο ένας τον άλλον αν ζήλευαν ούτως ή άλλως.

Παντρεύτηκαν από ανάγκη;

Δημοσ.

Προστατεύει εμένα από τις εγκυμοσύνες όμως

Σε κοροϊδεύει γιατί δεν έχουν όλες οι κοπέλες το ίδιο στύλ κύκλου :P
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...