Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

11

οκ, ετσι εξηγουνται τα οσα γραφεις. Και μονο που αναρωτιεσαι τι κοινο μπορουν να εχουν ενας αντρας με μια γυναικα ωστε να ειναι φιλοι, δειχνει ποσο επιφανειακα προσεγγιζεις το θεμα. 

• Like 1
Δημοσ.

αν ερθουν στο σπιτι σου οι φιλοι σου ,πως κυκλοφορας?πχ.εγω αν ερθει ο θανασης κ με το μποξερακι να ειμαι δεν τρεχει κατι

Ένας στοιχειώδης σεβασμός δε βλάπτει έτσι; Και γω έχω φίλες που θα μπορούσαν να κυκλοφορούν γυμνές μπροστά μου και να μη τρέχει τίποτα (όπως το έχουμε κάνει αρκετές φορές σε διακοπές). Αυτό δε σημαίνει ότι θα το προτιμούσε κανένας από τους δυο να συμβαίνει μέσα στο σπίτι χωρίς λόγο.

Σας παρακαλω πειτε μου οτι δε δεν ειναι νορμαλ να βγαινει παντρεμενος αντρας με φιλη του για θεατρο κτλ και η γυναικα του να ειναι cool. Πειτε το γιατι θα τρελαθω

Το νορμάλ είναι μέσα στο μυαλό σου. Με μένα και τη γυναίκα μου είναι 100% νορμάλ, όπως νορμαλ ήταν και πριν γίνει γυναίκα μου, όπως είναι νορμάλ να κάνει κι αυτή το ίδιο.

Όλα τα πράγματα είναι cool απουσίας συγκεκριμένου λόγου για το αντίθετο, και ποιός είναι ο συγκεκριμένος λόγος εδώ; Δοκίμασε να το βάλεις σε λέξεις χωρίς να χρειάζεται να υποθέσουμε πως η γυναίκα θεωρεί ότι ο άντρας όπου βλέπει θηλυκό το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να πηδήξει. Κι αν θες πάλι να το υποθέσουμε αυτό, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις λίγο πού οφείλεται η έλλειψη εμπιστοσύνης.

Να το πάω ακόμα ένα βήμα παραπέρα; Συμβαίνει όταν κάνει κανένας πράγματα με δικές του παρέες να γνωρίζει και κόσμο που ο σύζυγος δεν έχει συναντήσει ποτέ (και δε θα συναντήσει σχεδόν σίγουρα ποτέ). Μέσα σ' αυτούς είναι και άτομα του αντίθετου φύλου. Με κάποιους και κάποιες θα κολλήσεις και θα θέλεις να έχεις φιλικές σχέσεις. Με τη λογική που το πας τι άλλη επιλογή υπάρχει εκτός από το να το απαγορέψεις αυτό; Και τι είδους καταπιεστική σχέση είναι αυτή που σου το απαγορεύει; Και για ποιό λόγο θα ήθελε κανείς παρόλα αυτά να παραμένει σε μια τέτοια σχέση;

11

Λέμε λέμε λέμε σε διάφορα θρεντ για το πώς είναι ο άντρας και τι δε σηκώνει ο άντρας και γενικά γίνεται του αντρός. Λέμε και για τις γυναίκες φυσικά εφόσον η ειδικότητά μας δε μπορεί να περιοριστεί.

Λοιπόν ξέρεις τι δεν κάνει ο άντρας; Απευθύνει σε άλλους δημοσίως μια ερώτηση την οποία ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει.

• Like 4
Δημοσ.

ναι αλλα να κανουμε κ μια συζητηση για τις  120 μέρες στα σόδομα

στο τελος της βραδιας κατω απο εναν αγριο ουρανο θα διαβασουμε μπωντλαιρ υπο την λαμψη των κεραυνων

Δημοσ.

ναι αλλα να κανουμε κ μια συζητηση για τις 120 μέρες στα σόδομα

Τα έχω ήδη συζητήσει με άλλους :D

Δημοσ.

αν ερθουν στο σπιτι σου οι φιλοι σου ,πως κυκλοφορας?πχ.εγω αν ερθει ο θανασης κ με το μποξερακι να ειμαι δεν τρεχει κατι

Συμβαίνει και αυτό. Δεν είναι τόσο τρομερό.

Δημοσ.

Θελει να πει δοκιμαζετε σουτιεν παρεα κτλ; και οταν σε βλεπουν ντυμενη λενε "εισαι θεα!" σε στιλ ψινακη; αν οχι σε θελουν για αλλο σκοπο

Εσύ δοκιμάζεις μποξερακια με τους φίλους σου?

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ δοκιμάζεις μποξερακια με τους φίλους σου?

^Κι εγω ηθελα να το ρωτησω :P

Η αληθεια ειναι πως οταν ερχονται αντρες φιλοι μου στο σπιτι τους υποδεχομαι οπως ακριβως και τις φιλες μου, ντυμενη. Και οχι δεν κυκλοφορουμε ημιγυμνες στο σπιτι οταν ειμαστε μονες. Νιωθω σαν να μιλαω με τον Joey Tribbiani απο τους friends...

• Like 1
Δημοσ.

Ένας στοιχειώδης σεβασμός δε βλάπτει έτσι; Και γω έχω φίλες που θα μπορούσαν να κυκλοφορούν γυμνές μπροστά μου και να μη τρέχει τίποτα (όπως το έχουμε κάνει αρκετές φορές σε διακοπές). Αυτό δε σημαίνει ότι θα το προτιμούσε κανένας από τους δυο να συμβαίνει μέσα στο σπίτι χωρίς λόγο.

Το νορμάλ είναι μέσα στο μυαλό σου. Με μένα και τη γυναίκα μου είναι 100% νορμάλ, όπως νορμαλ ήταν και πριν γίνει γυναίκα μου, όπως είναι νορμάλ να κάνει κι αυτή το ίδιο.

Όλα τα πράγματα είναι cool απουσίας συγκεκριμένου λόγου για το αντίθετο, και ποιός είναι ο συγκεκριμένος λόγος εδώ; Δοκίμασε να το βάλεις σε λέξεις χωρίς να χρειάζεται να υποθέσουμε πως η γυναίκα θεωρεί ότι ο άντρας όπου βλέπει θηλυκό το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να πηδήξει. Κι αν θες πάλι να το υποθέσουμε αυτό, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις λίγο πού οφείλεται η έλλειψη εμπιστοσύνης.

Να το πάω ακόμα ένα βήμα παραπέρα; Συμβαίνει όταν κάνει κανένας πράγματα με δικές του παρέες να γνωρίζει και κόσμο που ο σύζυγος δεν έχει συναντήσει ποτέ (και δε θα συναντήσει σχεδόν σίγουρα ποτέ). Μέσα σ' αυτούς είναι και άτομα του αντίθετου φύλου. Με κάποιους και κάποιες θα κολλήσεις και θα θέλεις να έχεις φιλικές σχέσεις. Με τη λογική που το πας τι άλλη επιλογή υπάρχει εκτός από το να το απαγορέψεις αυτό; Και τι είδους καταπιεστική σχέση είναι αυτή που σου το απαγορεύει; Και για ποιό λόγο θα ήθελε κανείς παρόλα αυτά να παραμένει σε μια τέτοια σχέση;

Λέμε λέμε λέμε σε διάφορα θρεντ για το πώς είναι ο άντρας και τι δε σηκώνει ο άντρας και γενικά γίνεται του αντρός. Λέμε και για τις γυναίκες φυσικά εφόσον η ειδικότητά μας δε μπορεί να περιοριστεί.

Λοιπόν ξέρεις τι δεν κάνει ο άντρας; Απευθύνει σε άλλους δημοσίως μια ερώτηση την οποία ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει.

Ωραια τα λες αλλα το νορμαλ δεν ειναι μεσα στο μυαλο σου. Ειναι το τι κανει η πλειοψηφια (και δε λεω οτι ειναι λαθος να πηγαινεις αντιθετα η να κανεις κατι διαφορετικο, και γω κανω διαφορα που δεν ειναι νορμαλ) και αν εσυ κανεις κατι και εισαι μειοψηφια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παραδεχτεις οτι εισαι η εξαιρεση, και οχι να προσπαθεις να πεισεις τον αλλον που κανει κατι, οπως οι περισσοτεροι, οτι αυτο που κανει αυτος δεν ειναι νορμαλ η οτι ειναι οσο νορμαλ ειναι και το δικο σου μονο και μονο επειδη το κανεις εσυ.

Το να βγαινει παντρεμενος ανθρωπος, αντρας η γυναικα, με φιλο/η και να πηγαινουν σινεμα οι 2 τους δεν ειναι νορμαλ, και αν το κανουν 10 ζευγαρια αυτο τα 9 εχουν καποιο προβλημα στη σχεση τους. Οπως επισης ειναι σπανιο να βλεπει ενας αντρας εντελος φιλικα μια γυναικα και να τη θεωρει καλη φιλη, 9 στις 10 φορες ενας απ τους 2 ελπιζει για κατι παραπανω.

Ρωτησα για την ηλικια της γιατι αλλη αθωοτητα εχει μια μικρη σε ηλικια και αλλη σε μεγαλυτερη. Μπορει η κοπελα να ειναι μικρη και αβγαλτη και να μη καταλαβαινει που ειναι το περιεργο να βγαινει η μαμα της με αλλον αντρα πχ. Οταν ειπε για τους γονεις της καταλαβα οτι πραγματικα το θεωρει νορμαλ γιατι ετσι εμαθε, αλλα δε με πειθει και ουτε θα αρχησω να πιστευω διαφορετικα γιατι ειναι η εξαιρεση και οχι εγω.

Δημοσ.

Δηλώνω φαν basketball.

Αν και οι περισσότεροι τρολάρετε, να ένας λόγος που είμαι ρατσιστής με τους άντρες. Είναι βλάμμένοι αν όλα γυρίζουν γύρω από τα αυτοκίνητα, τη μπάλα και τις γυναίκες. Επίσης είναι βλαμμένοι αν κάθονται και είναι με μία γυναίκα επειδή πρέπει να είναι με κάποια και αναγκαστικά πρέπει να κάθονται να ακούν πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν. Αυτό σημαίνει οποιουδήποτε είδος συμβιβασμού. Σε φάση: "Α γυναίκα είναι οπότε πρέπει να υποφέρω." Παίρνουμε έναν καθρέπτη και ξαφνικά τα ίδια ισχύουν και για το γυναικείο φύλο.

Όπως και να'χει θα περάσεις καλά είτε ο άλλος είναι φίλος, είτε κάτι παραπάνω, αν σου αρέσει το άτομό του και όχι γιατί θα κάνεις συμβιβασμούς για τα στερεότυπα. Τότε δε φταίει η άλλη που ασχολείται και συζητάει με τις φίλες της για μαλλιά, νύχια κλπ, αλλά εσύ που συμβιβάζεσαι με αυτά. Πράγμα που δε σε κάνει πιο ενδιαφέρον, γιατί αντίστοιχα κι εσύ θα γειώσεις τις κουβέντες με το στοίχημα και τη μπάλα.

Τέλος για το θέμα με τους φίλους, ενώ είσαι σε σχέση, αν είσαι άνθρωπος ξεκάθαρος με τον εαυτό του και είσαι και normal και ισορροπημένος θα δεις πως μία σχέση δε σημαίνει κατευθείαν κλείσιμο στην κουζίνα και στο σπίτι και αυτό είναι ο κόσμος μας πλέον. Προφανώς θα έχεις τους φίλους και αν ο άλλος στο απαγορεύει είναι απλά τοξικός για σένα.

• Like 5
Δημοσ.

Ωραια τα λες αλλα το νορμαλ δεν ειναι μεσα στο μυαλο σου. Ειναι το τι κανει η πλειοψηφια (και δε λεω οτι ειναι λαθος να πηγαινεις αντιθετα η να κανεις κατι διαφορετικο, και γω κανω διαφορα που δεν ειναι νορμαλ) και αν εσυ κανεις κατι και εισαι μειοψηφια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παραδεχτεις οτι εισαι η εξαιρεση, και οχι να προσπαθεις να πεισεις τον αλλον που κανει κατι, οπως οι περισσοτεροι, οτι αυτο που κανει αυτος δεν ειναι νορμαλ η οτι ειναι οσο νορμαλ ειναι και το δικο σου μονο και μονο επειδη το κανεις εσυ.

Αυτο που λες δεν ισχυει και για να γινω κατανοητη, ουσιαστικα λες πως απο την στιγμη που ολοι θα πεσουν στο γκρεμο αυτο αυτοματως καθιστα την πραξη αυτη λογικη ή οπως λες εσυ φυσιολογικη. 

Να σε ρωτησω, δεν ετυχε ποτε να δεθεις με μια γυναικα και να μην την βλεπεις ερωτικα; Φιλες απο τα σχολικα/τα φοιτητικα σου χρονια δεν εχεις ή απο τον εργασιακο σου χωρο; Εχετε τοσα κοινα βιωματα, νομιζεις πως την στιγμη που θα επιλεξεις  να παντρευτεις, θα σταματησεις να κανεις παρεα; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...