hliastsek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 On topic: Με χαλάει τρελά το μεγάλο στήθος https://www.youtube.com/watch?v=PCFe55QwO-k 4
sargio01 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ οτι μου αρέσει το νορμάλ αναλογικά μέγεθος. Οι "βυζάρες" που λέμε είναι συνήθως και "γκλού γκλού", δεν ξέρω και πως να το περιγράψω, δεν είναι αρκετά στητά να το πω έτσι 1
volos27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 εγω παιδια για να πω την αληθεια δεν μπορω να απαντησω σε αυτο το θεμα,ολες οσες ειχα ηταν τελειες κ οι 2768 8
Θεkλα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 θα ξενέρωνα αν είχε πέος Αν είχες σχετικές εμπειρίες θα σε παρακαλούσα να τις μοιραστείς μαζί μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ο TSαναφέρθηκε σε φυσικά χαρακτηριστικά και όχι θέματα χαρακτήρα, οπότε τσάμπα κάνουν φιγούρα της ανωτερότητάς τους μερικοί. Σε αυτό το πλαίσιο, για μένα το αυτόματο ξενέρωμα έρχεται αν ο τύπος είναι πιο κοντός από μένα. Απλά... ΔΕΝ.
Θεkλα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ο TSαναφέρθηκε σε φυσικά χαρακτηριστικά και όχι θέματα χαρακτήρα, οπότε τσάμπα κάνουν φιγούρα της ανωτερότητάς τους μερικοί. Σε αυτό το πλαίσιο, για μένα το αυτόματο ξενέρωμα έρχεται αν ο τύπος είναι πιο κοντός από μένα. Απλά... ΔΕΝ. Εεε;
funbreaker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ οτι μου αρέσει το νορμάλ αναλογικά μέγεθος. Οι "βυζάρες" που λέμε είναι συνήθως και "γκλού γκλού", δεν ξέρω και πως να το περιγράψω, δεν είναι αρκετά στητά να το πω έτσι Συμφωνώ. Εξάλλου αγελαδίσια έχουν συνήθως οι χοντρές. Καλύτερα μικρά και στητά παρά να φοβάσαι μην τα πατήσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εεε; Did you just assume someone's gender?
Θεkλα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ελιές (/σπιλοι). Μεγάλο στήθος. Τσοκαρο-μαλλί (που εχει να βαφτεί καιρο). Μακριά /επιτηδευμενα νύχια.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) (σεντονάκι a la defacer απ' αυτά που δεν συνηθίζω αλλά εδώ επιβάλλεται) Όταν η άλλη είναι βρωμύλω κορμί τε και στόματι (που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι), τότε μιλάμε για τον απόλυτα ντεκαβλωτικό συνδυασμό. Και ναι, μου συνέβη και αυτό. Κορμί όταν λέω δεν εννοώ να ζέχνει (εκεί δεν το συζητάμε καν...) θα σας εξηγήσω αμέσως.. Ήταν δίπλα μου στο τρένο μια κοπέλα (7ράκι γιατί ξέρω πως θα ρωτήσετε...) που είχε βάλει τα πόδια της -με τα παπούτσια εννοείται- πάνω στο απέναντι κάθισμα. Εντάξει μικρό το κακό θα μου πείτε, σε πολλούς έχει συμβεί. Η συγκεκριμένη βέβαια, αν υπήρχε κάποιο σημείο στο κάθισμα το οποίο πριν ήταν κάπως καθαρό, φρόντισε να μην το αφήσει έτσι. Δεν άφησε σημείο για σημείο που να μην το μάρκαρε, θέλησε να βάλει παντού τη σφραγίδα της! Σε κάποια φάση κοιτάζω το μπουφάν της. Το είχε αφημένο στο βρωμοκάθισμα. Μαντέψτε... ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ! Μετά από λίγο χτυπάει τηλέφωνο.. Το σηκώνει. Ποιος ήταν?? O μαλάκας!!! Ποιος μαλάκας; H κολλητή της ντε, έτσι την αποκαλούσε. Ο πιο ντεκαβλωτικός συνδυασμός ήταν πλέον γεγονός.. κορμί τε και στόματι... Βonus no1: Μ' αυτά και μ' αυτά ξύπνησε ο ρεπόρτερ μέσα μου (δεν συναντάς κάθε μέρα τόσα ντεκαβλέ στοιχεία μαζεμένα σε μια κοπέλα) και στο τηλεφώνημα συγκράτησα δύο σημαντικά στοιχεία.. οπότε γκουγκλάροντας μπόρεσα και τη βρήκα.. (άμα είσαι τρου ινσόμνιακ...) Μη ρωτήσετε ποια είναι, δεν είναι σελέμπριτι (μεγάλη), αν και θα μπορούσε να μετέχει στο survivor αν κρίνω από μερικούς ''σελέμπριτιζ'' εκεί πέρα. Ειδικά δε, που είναι και αθλήτρια.. Bonus no2: H τύπισσα με κα(υ)λοέβλεπε... (έζμπρωχνα εύκολα) αλλά ΡΕ σεις.. τα έκανε όλα λάθος Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από TriLoBiTe 1
kathytherion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το έναυσμα για να πάρω δρόμο και να τρέχω σαν παλαβός όσο πιο μακριά αντέχω, είναι η στιγμή που θα την ακούσω να μιλάει σα λαχαναγορίτης, να λέει «στ' αρχ... μου(!!!) » και τα σχετικά. Για 'μένα κάτι τέτοιο σε γυναίκα, δεν είναι μόνο ο ορισμός τού ντεκαυλέ, αλλά και ικανός λόγος για να μη θέλω μαζί της ούτε καν κοινωνική συναναστροφή ή συνύπαρξη σε κοινή παρέα... ...και, όχι, δε γουστάρω τις παρθενοπιπίτσες, αλλά αυτό είναι εν ψυχρώ εκτέλεση τής θηλυκότητας. Όντως ακούγεται άσχημο αλλά σε περίπτωση που μια κοπέλα θελει να βρίσει- ξεσπάσει πως θεωρείτε πως πρέπει να γίνει εσείς που ξενερώνετε με τις βρισιές η με το "ρε" ; Χωρίς παρεξήγηση απλά ρωτάω γιατι το χω απορία επειδή βλέπω ενοχλεί αρκετούς. Και δεν της έδειξες τα δικά σου!;; On topic: Με χαλάει τρελά το μεγάλο στήθος και με ξενερώνει το να μου μιλάει σαν στον κολλητό της(του στύλ "τί κάνεις ρε, καλά είσαι;") Χαχχαχαχαχαχαααχ είμαι το απόλυτο deal breaker. για σένα ! Πέρα απ την πλάκα τωρα, σ ενοχλεί το "ρε"; Σιριουσλι; Σ εμένα αντίστοιχα κάνει άσχημη εντύπωση η βλάχικη προφορά και η εικόνα και κυρίως η αίσθηση/οσμή του σώματος και των τριγύρω περιοχών. Δεν ειναι συνάρτηση μόνο της υγιεινής αλλά παίζουν κι άλλοι παράγοντες που δεν τους ελέγχει κάποιος. Εντάξει και το να ναι πιο κοντός απο μένα, κάτι σχεδόν ακατόρθωτο βεβαια με το ύψος που έχω( παρότι το χω συναντήσει)!
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 1) Χοντρη 2) στραβα-κακοσχηματισμενα δαχτυλα ποδιου 3) απεριποιητη (δεν βαφεται ,δεν ξερει να ντυνεται,δεν φοραει τακουνια ) . Για το δευτερο αναγνωριζω το ελαφρυντικο πως δεν ευθυνεται η ιδια για ολα τα υπολοιπα σε οτι με αφορα ειναι απλα απαραδεκτη . 2
mclein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 υγεια, στοματος & αιδοιου κατα κυριο λογο. ακολουθως -μασχαλες = αποσμητικο- κακη συμπεριφορα. σεβασμος - ειρωνεια - λεξιλογιο - να μη στεκεται σαν αγγουρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις