Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Οσοι απο εσας εχετε την εν λογω μηχανη, μηπως εχετε να προτεινετε καψουλες αλλης μαρκας; Ειχα δοκιμασει παλιοτερα την επαναγεμιζομενη καψουλα και εβαζα illy αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Οσοι απο εσας εχετε την εν λογω μηχανη, μηπως εχετε να προτεινετε καψουλες αλλης μαρκας; Ειχα δοκιμασει παλιοτερα την επαναγεμιζομενη καψουλα και εβαζα illy αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Δες λίγο ebay υπάρχουν κάψουλες για την συγκεκριμένη που τις γεμίζεις εσύ με ότι καφέ σου αρέσει και είναι για 50 χρήσεις η κάθε μία..

Δημοσ.

Την πουλάνε και Ελλάδα αυτή νομίζω.

Η illy έβγαζε επαναγεμιζόμενη κάψουλα για dolce gusto;!

Μπορεί, αλλά πιστεύω πολύ παρα πάνω απ ότι στο ebay

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω οτι πηρα αυτην την καψουλα, την επαναγεμιζομενη, και της εβαζα μεσα καφε illy απο το σουπερ μάρκετ. Δεν εμεινα ικανοποιημενος, η γευση ηταν περιεργη και συνηθως το ροφημα εβγαινε νερουλο ενω εβαζα σωστη ποσοτητα νερου. Για αυτον το λογο κοιταζω κατι σε ετοιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω οτι πηρα αυτην την καψουλα, την επαναγεμιζομενη, και της εβαζα μεσα καφε illy απο το σουπερ μάρκετ. Δεν εμεινα ικανοποιημενος, η γευση ηταν περιεργη και συνηθως το ροφημα εβγαινε νερουλο ενω εβαζα σωστη ποσοτητα νερου. Για αυτον το λογο κοιταζω κατι σε ετοιμο.

Μάλιστα καταλάβαμε άλλο..

Δεν έχεις παραπάνω επιλογές λοιπόν εκτός από τις έτοιμες που δίνει η dolce gusto και μόνο για την εσπρεσιερα την συγκεκριμένη, έχει 5-6 κωδικούς αν θυμάμαι καλά, είναι στο τι αρέσει στον κάθε ένα όμως στο θέμα καφέ.

Μπορώ να σου προτείνω τον Espresso Intenso από αυτήν που είναι ο πιο εύγευστος για εμένα. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Δημοσ.

για dg πιο ωραιο ως γευση μου ερχεται ο συνδυασμος του μωβ με το γκρι και μωβ με κοκκινο,αν δεν εχω μωβ βαζω μαυρο με τους αλλους συνδυασμους

Δημοσ.

εντωμεταξυ αρχισαν να πωλουν νεες συσκευασιες των 10 (αντι 16) και 5 (αντι 8) ροφηματων απ'οτι ειδα σημερα στο supermarket.

συγκριτικα με τις προηγουμενες συσκευασιες, μιλαμε για αυξηση της τιμης ανα ροφημα απο 10 ως 17 λεπτα (στον cappuccino πχ)

μονο στο σαιτ εχει τις κανονικες συσκευασιες, αγνωστο για ποσο. ξεφτιλα

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι υπήρχαν συσκευασίες των 10 η των 5, νόμιζα όλες παρείχαν 16 κάψουλες και σε κάποια promo κάποιες φορές 20.

Δημοσ.

Βασικά έχουν πάει όλοι και βγάζουν κάψουλες μόνο για Nespresso και την Dolce Gusto την έχουν παρατήσει. Έτσι η Nestle παιζει μόνη της και βάζει ο,τι τιμές θέλει (5+ ευρώ για 8 ουσιαστικά κάψουλες καπουτσίνο ή 16 εσπρέσσο και 3+ ευρώ για 10 κάψουλες εσπρέσσο). Γενικά την θεωρω φθηνή να την πάρεις (μονο 30 ευρώ), αλλά ακριβή να την συντηρήσεις.

Τώρα για τις κάψουλες που λες, υπάρχουν απλά βίντεο πως να τις επαναγεμίσεις (όσες φορές δοκίμασα και σε μένα μου βγήκε νερουλο και χωρίς καλή γεύση). Κάψουλες απο άλλη μαρκα δεν υπάρχουν δυστυχώς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...