Προς το περιεχόμενο

Προσφορα Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition (Steam)@ 6.94 euros !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως τα keys λογικά είναι γνήσια σύμφωνα με το παρακάτω. Θα το βρείτε στο FAQ του Instant-gaming

https://gyazo.com/bdafbae95d9ed15687f17d53f6023f6e

βρε συ γνησια ειναι ..αφου κατεβαζω απο το πρωι αυτο το παιχνιδι και εχω παρει αλλα 5. 

Τωρα αν επιτρεπεται η οχι εδω οκ δεν το ηξερα οντως..

Παρτε τωρα που γυριζει μεχρι να σβηστει τι να πω :)

Δημοσ.

Και γω βρε, το 80% των αγορών μου από κει το κάνω  :-D

ουτε το ηξερα να πω την αληθεια ,εχει τρομερες προσφορες! 

Ας το βαλουν οποιοι θελουν στα αγαπημενα θα χρειαστει..

Δημοσ.

O Λόγος που συστήνουν οι παλιοί και οι Mods προσοχή είναι ότι 100% σίγουρα δεν είναι .  Παλιά είχε γίνει μύλος με κλειδιά του Eso , GW κτλ που ηταν Not for Consumers Sale και καταργήθηκαν απο την official εταιρεια . Γι αυτο πολυ σωστα ο Fulgore λεει 

Η συγκριση ενος ψηφιακου παιχνιδιου με την αντιστοιχη collectors του ειναι τελειως ακυρη για να θεωρειται προσφορα. Κακως ανοιχτηκε θεμα και ποσο μαλλον για site οπως το instant gaming που δεν ειναι καν επισημος μεταπωλητης κλειδιων.  

Προσωπικά έχω αγοράσει από instant gaming και cdkeys 10 τίτλους και gamecards  - 1 φορά μόνο είχα θέμα με χρησιμοποιημενο key σε timecard

Δημοσ.

Εχουν γινει πιο παλια καποια περιστατικα με διαγραφες παιχνιδιων/κλειδιων απο κλειδαδικα γιαυτο και δεν θεωρουνται 100% αξιοπιστα τουλαχιστον στο να προτεινονται σαν προσφορες.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-26-it-looks-like-ubisoft-is-going-after-third-party-key-sellers

Δημοσ.

Εχουν γινει πιο παλια καποια περιστατικα με διαγραφες παιχνιδιων/κλειδιων απο κλειδαδικα γιαυτο και δεν θεωρουνται 100% αξιοπιστα τουλαχιστον στο να προτεινονται σαν προσφορες.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-26-it-looks-like-ubisoft-is-going-after-third-party-key-sellers

Κατάλαβα, πάντως είναι καλή προφορά, τωρα αν κάνουν κόλπα...

O Λόγος που συστήνουν οι παλιοί και οι Mods προσοχή είναι ότι 100% σίγουρα δεν είναι . Παλιά είχε γίνει μύλος με κλειδιά του Eso , GW κτλ που ηταν Not for Consumers Sale και καταργήθηκαν απο την official εταιρεια . Γι αυτο πολυ σωστα ο Fulgore λεει

Η συγκριση ενος ψηφιακου παιχνιδιου με την αντιστοιχη collectors του ειναι τελειως ακυρη για να θεωρειται προσφορα. Κακως ανοιχτηκε θεμα και ποσο μαλλον για site οπως το instant gaming που δεν ειναι καν επισημος μεταπωλητης κλειδιων.

Προσωπικά έχω αγοράσει από instant gaming και cdkeys 10 τίτλους και gamecards - 1 φορά μόνο είχα θέμα με χρησιμοποιημενο key σε timecard

Και τελικά έχασες λεφτά; δεν τους έστειλες email η Τεσπα δεν έκανες τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...