Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να αγοράσω ένα dell laptop από Ολλανδία. Δυστυχώς δεν γίνεται να βάλω σαν χώρα αποστολής την Ελλάδα μιας και από ότι είπαν κάθε dell στέλνει και στην χώρα της. Δυνατότητα να το αγοράσω από την dell Ελλάδας δεν υπάρχει γιατί εκτός ότι δεν έχουν φέρει το μοντέλο που θέλω οι τιμές στα μοντέλα που μου έστειλαν από τον κατάλογο είναι (για όταν έρθουν) είναι +700 - 800€ πάνω.

Το καλό είναι ότι έχω ένα φιλό που μένει εκεί και βρήκα άκρη ως προς το κομμάτι να γίνει η αγορά και να το παραλάβει αυτός. Το κακό είναι ότι επειδή ο άνθρωπος δουλεύει κάτι 12ώρα είναι λίγο δύσκολο να μου πάει και να μου το στείλει. Το μόνο που μου είπε είναι αν βρούμε μιας door to door υπηρεσία courier να πάνε να το πάρουν από την δουλειά του και να μου το φέρουν.

Το ερώτημα είναι έχει κανείς σχετική εμπειρία με κάτι τέτοιο; Λίγο που κοίταξα στο internet βρήκα το https://www.eurosender.com/ και το https://www.parcelmonkey.co.uk/ αλλά τα σχόλια ειδικά για το πρώτο δεν είναι και τα καλύτερα οπότε είμαι σε ένα δίλημμα γενικά.

Υπάρχει περίπτωση αν πάω εδώ σε μια εταιρία courier και τους εξηγήσω ότι θέλω να παραλάβουν για εμένα ένα πακέτο και να το φέρουν Ελλάδα να βγει άκρη; 

Γενικά ψάχνω κάτι vfm αλλά να είμαι και σίγουρος όσο πιο πολυ γίνεται ότι δεν θα πάει κάτι στραβά. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Υπάρχει ελληνική εταιρεία που αναλαμβάνει την παραλαβή του δέματος και τη μεταφορά στην Ελλάδα.

Τηλεφώνησέ τους και ρώτησε για τα έξοδα.

Την είχα δει την συγκεκριμένη εταιρία αλλά λέει ότι πρέπει να τους το στείλω στην αποθήκη τους στην Γερμανία και δυστυχώς δεν γίνεται να το στείλω εκτός Ολλανδίας. 

Δημοσ.

Πάντως τα ταχυδρομεία τους δουλεύουν και Σάββατο και Κυριακή, άσχετο με το πότε θα διεκπεραιωσουν την αποστολή (πχ απο Δευτέρα απόγευμα).

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα πιστευω ειναι λιγάκι ριξοκινδυνο μην παθει τιποτα απο τη μεταφορα σπασει καμια οθονη ή ότι καθώς σε νομιζω να ακουμπαν με εβλαβια τα πακετα εδω και εκει.

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα πιστευω ειναι λιγάκι ριξοκινδυνο μην παθει τιποτα απο τη μεταφορα σπασει καμια οθονη ή ότι καθώς σε νομιζω να ακουμπαν με εβλαβια τα πακετα εδω και εκει.

Αν το συσκευάσει υποθέτοντας ότι στις μεταφορικές δουλεύουν πιθήκια κι όχι εργαζόμενοι, το λαπτοπ δε θα πάθει τίποτα. Μη νομίζεις ότι οι μεταφορικές εντός ελλάδας τα έχουν στα πούπουλα. Η μεταφορική του ίδιου του πλαίσιου όταν ξεφόρτωνε μια οθόνη που είχα παραγγείλει πέταγε τα κουτιά από κάτι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ LCD λες και είχαν πατάτες μέσα. Μιλάμε για ΚΟΠΑΝΗΜΑ με μίσος, μέχρι που του την είπα του υπάλληλου στο τέλος.

Δημοσ.

Αν το συσκευάσει υποθέτοντας ότι στις μεταφορικές δουλεύουν πιθήκια κι όχι εργαζόμενοι, το λαπτοπ δε θα πάθει τίποτα. Μη νομίζεις ότι οι μεταφορικές εντός ελλάδας τα έχουν στα πούπουλα. Η μεταφορική του ίδιου του πλαίσιου όταν ξεφόρτωνε μια οθόνη που είχα παραγγείλει πέταγε τα κουτιά από κάτι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ LCD λες και είχαν πατάτες μέσα. Μιλάμε για ΚΟΠΑΝΗΜΑ με μίσος, μέχρι που του την είπα του υπάλληλου στο τέλος.

Ακριβως για αυτο το λεω τους δινουν κοπανημα σαν να μην υπαρχει αυριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...