Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σαν καλός μα***** πήγα και έκανα παραγγελία από gearbest χωρίς να έχω μελετήσει την φάση πολύ καλά, βασικά καθόλου δεν είχα καμία ιδέα για τελωνεία και τέτοια (ναι εγώ είμαι ο βλάκας το ξέρω) λοιπόν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής αν το πακέτο έρχεται με NLpost και κοστίζει 22.77 (ένας ατμοποίησης ηλ. Τσιγάρου) το παίζει με το τελωνείο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

ατμοποιητής* τι παίζει με το*

Δημοσ.

Συνήθως, σταματάνε τα κινητά.

Στην περίπτωση που μπει στο τελωνείο και το δικό σου, θα χρεωθεί μάλλον με το τέλος των 3€.

• Like 2
Δημοσ.

Πιθανοτατα τιποτα, θα περασει ετσι χωρις θεμα και χωρις να ασχοληθουν ιδιαιτερα, αλλωστε ειναι μερικα μυρια τα δεματα που ερχονται απο Κινα, για τα ευτελους αξιας σιγα μην ασχοληθουν

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σαν καλός μα***** πήγα και έκανα παραγγελία από gearbest χωρίς να έχω μελετήσει την φάση πολύ καλά, βασικά καθόλου δεν είχα καμία ιδέα για τελωνεία και τέτοια (ναι εγώ είμαι ο βλάκας το ξέρω) λοιπόν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής αν το πακέτο έρχεται με NLpost και κοστίζει 22.77 (ένας ατμοποίησης ηλ. Τσιγάρου) το παίζει με το τελωνείο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

ατμοποιητής* τι παίζει με το*

Τίποτα δεν παιζει, μην αγχώνεστε, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για τελωνείο.

• Like 4
Δημοσ.

Electronic information,receive--02-Feb-2017 08:32 PM

Small package Center, receive--02-Feb-2017 10:32 PM

Parcel centre,sealing--03-Feb-2017 01:32 AM

Small package Center, left--03-Feb-2017 03:05 AM

Exchange Bureau, have been exported to open--04-Feb-2017 11:05 AM

Exchange Bureau, have been exported directly--05-Feb-2017 05:08 AM

Transit Center,left hand navigation--05-Feb-2017 10:42 AM

GREECE, Arrived --17-Feb-2017 10:42 AM

GREECE, the transfer of customs-- 17-Feb-2017 02:22 PM

Ξέρουμε σε πόσο να το περιμένω; Έχει φτάσει Ελλάδα 3 μέρες!

Δημοσ.

Mην σκας πηρα πριν 2 εβδομαδες και μια android tv συσκευη απο το geekbuying και απο fastech ειδη ηλ.τσιγαρου.Το ενα ηρθε σε 8 ημερες και το αλλο σε 10(απο τις ημερομηνιες που οντως εφυγαν).Κανενα δεν περασε τελωνειο.Κοστος 72 ευρω το ενα και 45 ευρω το αλλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! :)

Ανυσηχώ γιατί ενώ υποτίθετε έχει φτάσει Ελλάδα, δεν μπορώ να το βρω στο tracking system των ΕΛΤΑ και επειδή διαβάζω διάφορα αυτές τις μέρες περί του ότι σουφρόνουν στα ταχυδρομία και άλλα τέτοια...

Δημοσ.

Έχω πάρει αρκετά πράγματα, το τελευταίο air mouse σταμάτησε και μπήκε υεδ.δεν ξέρεις πως τα τσιμπάνε, και να το σταματήσουν δεν έγινε και κάτι.υγεία και καλή καρδιά

Δημοσ.

Έχω πάρει αρκετά πράγματα, το τελευταίο air mouse σταμάτησε και μπήκε υεδ.δεν ξέρεις πως τα τσιμπάνε, και να το σταματήσουν δεν έγινε και κάτι.υγεία και καλή καρδιά

Τι αξίας ήταν και τι πλήρωσες;

Δημοσ.

Εμένα κινητό αξίας περίπου 160€ σταμάτησε τελωνείο και περιμένω. Πόσες μέρες κάνει να φύγει από εκεί; Χρειάζεται κάποια ενέργεια από εμένα ; Μπορούμε να κάνουμε κάτι, να τους πάρουμε τηλέφωνο; Να το αποφύγουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...