slk200gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας. Προ μηνών έκανα το λάθος να συμπληρώσω στο Facebook μια φόρμα για ένα περιοδικό Τime από Ολλανδία που έδινε τα πρώτα 4 τεύχη δωρεάν.Έστειλαν κάμποσα και προχθές έλαβα και τη λυπητερή,ένα χαρτί ότι πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ.Γίνεται αυτό;Να προσθέσω ότι όταν γράφω ότι συμπλήρωσα φόρμα,έβαλα μόνο όνομα κ διεύθυνση-τίποτε άλλο. Τι να κάνω,να το αγνοήσω έτσι απλά; Λένε διαφορα εδω μέσα ,μην ακούς τιποτα ,ειναι γνωστή απάτη που γίνετε εδω και καιρό σε διαφορα αντικείμενα ,δεν έδωσες πιστωτική Γραψτους στα @@ σου ,Τιποτα δεν μπορούν να κάνουν αν δεν έδωσες πιστωτική κάρτα ,Τελος και οποίος ειναι ηθικολόγος με τους Ανήθικους ας τους πληρώσει ,Ελεος πια (και διεύθυνση να είχες δώσει παλι τιποτα διότι το κοστος να το αποδείξουν ειναι τεράστιο και μαλλον τιποτα δεν θα αποδείξουν ,απευθύνετε στους αφελείς και στους φοβητσιάρηδες ) 1
militarist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένω θέμα από τον ts "με πάνε στα δικαστήρια για 20 ευρώ". 5
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λένε διαφορα εδω μέσα ,μην ακούς τιποτα ,ειναι γνωστή απάτη που γίνετε εδω και καιρό σε διαφορα αντικείμενα ,δεν έδωσες πιστωτική Γραψτους στα @@ σου ,Τιποτα δεν μπορούν να κάνουν αν δεν έδωσες πιστωτική κάρτα ,Τελος και οποίος ειναι ηθικολόγος με τους Ανήθικους ας τους πληρώσει ,Ελεος πια (και διεύθυνση να είχες δώσει παλι τιποτα διότι το κοστος να το αποδείξουν ειναι τεράστιο και μαλλον τιποτα δεν θα αποδείξουν ,απευθύνετε στους αφελείς και στους φοβητσιάρηδες ) Πολύ απάτη όταν και η επίσημη ιστοσελίδα λέει τα ίδια πράγματα. Πολλά μπράβο. 2
chris_ma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αχ αυτοί οι Ολλανδοί με τις απάτες τους... Να συμπληρώνεις τα στοιχεία σου για ετήσια συνδρομή, να σου στέλνουν τα περιοδικά... και μετά να ζητάν και λεφτά από πάνω... Σώρρα σώσε μας... 1
slk200gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ απάτη όταν και η επίσημη ιστοσελίδα λέει τα ίδια πράγματα. Πολλά μπράβο. Συγχωρα με που δεν ειμαι Άγιος σαν και σένα ,σκέψου μονο ενα ,αν αγόραζε κατι αξίας θα ζητούσαν κάρτα και όχι αφελείς και αυτο το ξέρουν ,επισης ξέρουν οτι 10 % αφελείς να πιάσουμε ειμαστε μια χαρα γιαυτο και το τυράκι τώρα και παλι σου ζήτω συγνώμη Άγιε
chris_ma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Συγχωρα με που δεν ειμαι Άγιος σαν και σένα ,σκέψου μονο ενα ,αν αγόραζε κατι αξίας θα ζητούσαν κάρτα και όχι αφελείς και αυτο το ξέρουν ,επισης ξέρουν οτι 10 % αφελείς να πιάσουμε ειμαστε μια χαρα γιαυτο και το τυράκι τώρα και παλι σου ζήτω συγνώμη Άγιε To ξέρεις ότι είναι το περιοδικό Time και όχι φυλλάδιο του Μαρινόπουλου. 3
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 και η λέξη "απάτη" στον τιτλο δεν εχει σχέση με τι πραγματικά γίνεται. Απάτη θα ήταν να σου λένε "Φίλε πάρε 4 τευχη χωρίς καμία αλλη υποχρέωση" και μετά να σου έσκαγε το μπιλιέτο. Τέσπα. Στείλε τους ενα email οτι δεν θες να συνεχίσεις τη συνδρομή, παρόλο που είχες ολη την καλή διάθεση. Εκεί τελειωσε το θέμα.
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Συγχωρα με που δεν ειμαι Άγιος σαν και σένα ,σκέψου μονο ενα ,αν αγόραζε κατι αξίας θα ζητούσαν κάρτα και όχι αφελείς και αυτο το ξέρουν ,επισης ξέρουν οτι 10 % αφελείς να πιάσουμε ειμαστε μια χαρα γιαυτο και το τυράκι τώρα και παλι σου ζήτω συγνώμη Άγιε 'Αγιε με λες, έχε χάρη που αν έλεγα τι σκέφτομαι για σένα δημόσια, δεν θα ήμουν πολύ εδώ. Ξαναδες με τι μεγάλη εταιρία έχει να κάνει, και μετά κρίνε. Αλλά το κακό με την κοινή λογική είναι ότι δεν είναι τόσο κοινή. Απάτη το περιοδικό TIME . Αλλά ναι, ο ελληνάρας θέλει το τσάμπα, θέλει το δώρο απο το 1+1 χωρίς να πληρώσει το κανονικό. Αμα γράψεις στο GOOGLE "ΤΙΜΕ 4 free issues" θα δεις ότι είναι επίσημη προοθητική ενέργεια. Αλλά που να ψάχνεις τώρα... Αυτά μας φέραν εδώ που βρισκόμαστε. Εύγε. Ts διάβασε εδώ http://subs.time.com/footer/returns-policy/ 4
militarist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε μερικούς πρέπει να γίνει λοβοτομή ... δλδ σου στέλνουν τα περιοδικά κάθε μήνα δλδ σου παρέχουν τις υπηρεσίες που σου υποσχέθηκαν όταν συμφώνησες να κανείς ένα χρόνο συνδρομή , σου δίνουν δωρεάν τα 4 πρώτα όπως έλεγαν ... κατά τα αλλά απάτη πω! πω! Τι να πω μιλάμε μήπως ήταν Ολλανδοί Νιγηρίας ;;; Μιλάμε ότι είσαι ντέντεκτιβ τους βρήκες τους απατεώνες μπράβο... Ρε μνημόνιο λοβοτομή και στείρωση γιατί αν αυτήν η εξυπνάδα περάσει σε επόμενες γενιές καήκαμε!!!! 2
anonymous-root Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτοί που μιλάνε για ηθική κτλ. ας κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Από την άλλη ο τίτλος είναι παραπλανητικός. έχουμε μάθει να είμαστε συνεχώς θύματα απάτης και ΠΑΝΤΑ φταίνει οι άλλοι. Μετά ερχόμαστε στα φόρουμ να βρούμε το (άδικο) δίκιο μας. Τα παραπάνω γενικά. Ειδικά τώρα: http://subs.time.com/trial-subscription-offers/ έχει επιλογή για δωρεαν 4 τεύχη. Χωρίς να γράφει άλλη δέσμευση. Προς τον TS, πόσα τεύχη σου στείλαν; 4; παραπάνω; Θα πρέπει να δεις τα mail σου, να δεις ακριβώς τι συμφώνησες με τη συμπλήρωση της φόρμας. Αν αυτή λέει για 4 δωρεάν τεύχη και μόνο, και σου στείλαν 4, επικοινωνείς μαζί τους και το εξηγείς. Αν σε αυτό που συμπλήρωσες λέει 4 και σου στειλαν παραπάνω, πάλι επικοινωνείς μαζί τους να δεις τι συμβαίνει. Στην πολύ χειρότερη, πληρώνεις τα παραπάνω που σου στείλαν και διακόπτεις τη συνδρομή. Στο χαρτί λέει ότι αν πιστεύεις ότι έγινε λάθος, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών. Μήπως να το έκανες; Τέλος είναι πολύ αφύσικο να σου κάνει κανεις συνδρομή χωρίς καμμία πιστωτική κάρτα. Απλά αφύσικο. 1
militarist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτοί που μιλάνε για ηθική κτλ. ας κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Εγώ κοιτάω και λέω ''φτου σου ομορφάντρα'' τώρα είμαι οκ?
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτοί που μιλάνε για ηθική κτλ. ας κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Μου αρεσει ο φιλικός τόνος σου. Άλλη μια προσθήκη στην δυστυχώς μακρά λίστα μου. Εγώ κοιτάω και λέω ''φτου σου ομορφάντρα'' τώρα είμαι οκ? +1 Ts, όπως είπα παραπάνω, ξαναδές τους όρους και την διαδικασία ακύρωσης. Έχει και email, και hotlink. Απάτη πάντως δεν είναι.
anonymous-root Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μου αρεσει ο φιλικός τόνος σου. Άλλη μια προσθήκη στην δυστυχώς μακρά λίστα μου. +1 Ενώ ο δικός σου προς τον TS χωρίς την πλήρη εικόνα ήταν καλύτερο. Αδιάφορω για τη λίστα σου. Καλη σου μέρα!
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ενώ ο δικός σου προς τον TS χωρίς την πλήρη εικόνα ήταν καλύτερο. Αδιάφορω για τη λίστα σου. Καλη σου μέρα! Ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι απάτη. Τα λινκ ακύρωσης τα έχω δώσει παραπάνω, αν έκανες τον κόπο να τα δεις. Αλλά κλασσικά...
thleorasakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 μην τους δωσεις τιποτα τα οικονομανε απο τα νουνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα