saleit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχει παίξει κανείς το δημοφιλές παιχνίδι τύχης;;; Έχετε κερδίσει ή πιστεύετε είναι απάτη;
andreapaog328 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχει παίξει κανείς το δημοφιλές παιχνίδι τύχης;;; οχι τι ειναι αυτο 7
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παίζω καμιά φορά για την πλάκα μου, τυπικά τυχαίες επιλογές. Μπορεί να σπαταλάω 10-15 ευρώ ετησίως. Απάτη δεν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να είναι, έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι. Με το δειγματοχώρο που έχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι αριθμών και με τη γκανιότα του ΟΠΑΠ, είναι χαζομάρα να προσπαθήσεις να στήσεις και μία απάτη πάνω από όλα τα προηγούμενα. 6
saleit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παίζω καμιά φορά για την πλάκα μου, τυπικά τυχαίες επιλογές. Μπορεί να σπαταλάω 10-15 ευρώ ετησίως. Απάτη δεν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να είναι, έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι. Με το δειγματοχώρο που έχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι αριθμών και με τη γκανιότα του ΟΠΑΠ, είναι χαζομάρα να προσπαθήσεις να στήσεις και μία απάτη πάνω από όλα τα προηγούμενα. συζητούσαμε στην παρέα μυ χθες, και ου λέει ένας, οτι ναι οκ, δίνουν λεφτά. αλλά μικροποσά, π.χ. από 1 ευρώ μέχρι και 5 με 10 χιλιάρικα.... εκατομμύρια δεν θα δώσουν ποτέ και με προβλημάτισε, και αν δώσουν θα δώσουν σε γνωστούς άγνωστους..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μα υπάρχουν άτομα που το έχουν πιάσει το Τζόκερ :3
saleit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μα υπάρχουν άτομα που το έχουν πιάσει το Τζόκερ :3 αχαα, έτσι λένε, εννοώ δίνουν τα εκατομμύρια που λένε; δεν μιλάω για το ένα ευρώ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ που έχουν πιάσει και το Τζακ Ποτ, και κάποιος έπιασε και το τελευταίο αν θυμάμαι καλά.
saleit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εννοώ που έχουν πιάσει και το Τζακ Ποτ, και κάποιος έπιασε και το τελευταίο αν θυμάμαι καλά. αυτό ακριβώς λέω, υπάρχουν φυσικά πρόσωπα που κερδίζουν ή είναι εικονικά; δηλαδή και καλά κερδίζει κάποιος;; Αν είναι στυμμένα δηλαδή, κάπως έτσι.
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αυτό ακριβώς λέω, υπάρχουν φυσικά πρόσωπα που κερδίζουν ή είναι εικονικά; δηλαδή και καλά κερδίζει κάποιος;; Αν είναι στυμμένα δηλαδή, κάπως έτσι. Ναι, υπάρχουν, και έχω και γνωστό μου πρόσωπο που πέτυχε 5+1 και το εισέπραξε. Χωρίς "κονέ" στον ΟΠΑΠ. Όμως είναι τόσο μικρή η πιθανότητα να το πιάσεις, που πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο. Στα 10.000.000 πληθυσμού όμως, κάποιος θα το πετυχαίνει, ανά διαστήματα. Btw είναι "στημένα". Όχι στυμμένα. Το 2ο αφορά πορτοκάλια. 7
Mikeasdf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παντως στη γειτονια μου πριν καμια 10 χρονια ειχε ακουστει πως επιασε ενας 60χρονος το τζακ ποτ ο οποιος ειχε ενα καφενειο λιγο πιο διπλα απο μενα. Μολις το πιασε, εγραψε το καφενειο και το σπιτι του σε εναν φιλο του, εκανε ενα γλεντι εδω στη γειτονια και εφυγε να ζησει στο χωριο του καπου στη Λαρισα αν θυμαμαι καλα.. 2
saleit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, υπάρχουν, και έχω και γνωστό μου πρόσωπο που πέτυχε 5+1 και το εισέπραξε. Χωρίς "κονέ" στον ΟΠΑΠ. Όμως είναι τόσο μικρή η πιθανότητα να το πιάσεις, που πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο. Στα 10.000.000 πληθυσμού όμως, κάποιος θα το πετυχαίνει, ανά διαστήματα. Btw είναι "στημένα". Όχι στυμμένα. Το 2ο αφορά πορτοκάλια. 5+1;;; Δηλαδή εκατομμύρια . ευρώ;(!!!)
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εμείς έχουμε πιάσει δύο φορές 5αρι Τζόκερ σε δραχμές όμως, λίγα χρήματα ίσα ίσα να χαρείς. Αν ήταν 5+1 κάτι θα γινόταν. 1
fastnq2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παντως στη γειτονια μου πριν καμια 10 χρονια ειχε ακουστει πως επιασε ενας 60χρονος το τζακ ποτ ο οποιος ειχε ενα καφενειο λιγο πιο διπλα απο μενα. Μολις το πιασε, εγραψε το καφενειο και το σπιτι του σε εναν φιλο του, εκανε ενα γλεντι εδω στη γειτονια και εφυγε να ζησει στο χωριο του καπου στη Λαρισα αν θυμαμαι καλα.. Φατσεας? 4
saleit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω παίζει περί τα 15 ευρώ και δεν έχω πετύχει ούτε αριθμό;;; τι γίνεται; Γενικά δεν έχω τύχη...Και σκρατς έχω παίξει, ούτε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις