Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω καμιά φορά για την πλάκα μου, τυπικά τυχαίες επιλογές. Μπορεί να σπαταλάω 10-15 ευρώ ετησίως. :P

Απάτη δεν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να είναι, έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι. Με το δειγματοχώρο που έχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι αριθμών και με τη γκανιότα του ΟΠΑΠ, είναι χαζομάρα να προσπαθήσεις να στήσεις και μία απάτη πάνω από όλα τα προηγούμενα.

• Like 6
Δημοσ.

Παίζω καμιά φορά για την πλάκα μου, τυπικά τυχαίες επιλογές. Μπορεί να σπαταλάω 10-15 ευρώ ετησίως. :P

Απάτη δεν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να είναι, έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι. Με το δειγματοχώρο που έχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι αριθμών και με τη γκανιότα του ΟΠΑΠ, είναι χαζομάρα να προσπαθήσεις να στήσεις και μία απάτη πάνω από όλα τα προηγούμενα.

συζητούσαμε στην παρέα μυ χθες, και ου λέει ένας, οτι ναι οκ, δίνουν λεφτά. αλλά μικροποσά, π.χ. από 1 ευρώ μέχρι και 5 με 10 χιλιάρικα.... εκατομμύρια δεν θα δώσουν ποτέ και με προβλημάτισε, και αν δώσουν θα δώσουν σε γνωστούς άγνωστους..

Δημοσ.

Μα υπάρχουν άτομα που το έχουν πιάσει το Τζόκερ :3

Δημοσ.

Μα υπάρχουν άτομα που το έχουν πιάσει το Τζόκερ :3

αχαα, έτσι λένε, εννοώ δίνουν τα εκατομμύρια που λένε; 

δεν μιλάω για το ένα ευρώ 

Δημοσ.

Εννοώ που έχουν πιάσει και το Τζακ Ποτ, και κάποιος έπιασε και το τελευταίο αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Εννοώ που έχουν πιάσει και το Τζακ Ποτ, και κάποιος έπιασε και το τελευταίο αν θυμάμαι καλά.

αυτό ακριβώς λέω, υπάρχουν φυσικά πρόσωπα που κερδίζουν ή είναι εικονικά; δηλαδή και καλά κερδίζει κάποιος;;

Αν είναι στυμμένα δηλαδή, κάπως έτσι.

Δημοσ.

αυτό ακριβώς λέω, υπάρχουν φυσικά πρόσωπα που κερδίζουν ή είναι εικονικά; δηλαδή και καλά κερδίζει κάποιος;;

Αν είναι στυμμένα δηλαδή, κάπως έτσι.

Ναι, υπάρχουν, και έχω και γνωστό μου πρόσωπο που πέτυχε 5+1 και το εισέπραξε. Χωρίς "κονέ" στον ΟΠΑΠ. Όμως είναι τόσο μικρή η πιθανότητα να το πιάσεις, που πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο. Στα 10.000.000 πληθυσμού όμως, κάποιος θα το πετυχαίνει, ανά διαστήματα.

Btw είναι "στημένα". Όχι στυμμένα. Το 2ο αφορά πορτοκάλια.

• Like 7
Δημοσ.

Παντως στη γειτονια μου πριν καμια 10 χρονια ειχε ακουστει πως επιασε ενας 60χρονος το τζακ ποτ ο οποιος ειχε ενα καφενειο λιγο πιο διπλα απο μενα.

Μολις το πιασε, εγραψε το καφενειο και το σπιτι του σε εναν φιλο του, εκανε ενα γλεντι εδω στη γειτονια και εφυγε να ζησει στο χωριο του καπου στη Λαρισα αν θυμαμαι καλα..

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, υπάρχουν, και έχω και γνωστό μου πρόσωπο που πέτυχε 5+1 και το εισέπραξε. Χωρίς "κονέ" στον ΟΠΑΠ. Όμως είναι τόσο μικρή η πιθανότητα να το πιάσεις, που πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο. Στα 10.000.000 πληθυσμού όμως, κάποιος θα το πετυχαίνει, ανά διαστήματα.

Btw είναι "στημένα". Όχι στυμμένα. Το 2ο αφορά πορτοκάλια.

5+1;;;

Δηλαδή εκατομμύρια . ευρώ;(!!!)

Δημοσ.

Εμείς έχουμε πιάσει δύο φορές 5αρι Τζόκερ σε δραχμές όμως, λίγα χρήματα ίσα ίσα να χαρείς. Αν ήταν 5+1 κάτι θα γινόταν.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως στη γειτονια μου πριν καμια 10 χρονια ειχε ακουστει πως επιασε ενας 60χρονος το τζακ ποτ ο οποιος ειχε ενα καφενειο λιγο πιο διπλα απο μενα.

Μολις το πιασε, εγραψε το καφενειο και το σπιτι του σε εναν φιλο του, εκανε ενα γλεντι εδω στη γειτονια και εφυγε να ζησει στο χωριο του καπου στη Λαρισα αν θυμαμαι καλα..

Φατσεας?

• Like 4
Δημοσ.

Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω παίζει περί τα 15 ευρώ και δεν έχω πετύχει ούτε αριθμό;;; τι γίνεται; 
Γενικά δεν έχω τύχη...
Και σκρατς έχω παίξει, ούτε εκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...