Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω παίζει περί τα 15 ευρώ και δεν έχω πετύχει ούτε αριθμό;;; τι γίνεται;

Γενικά δεν έχω τύχη...

Και σκρατς έχω παίξει, ούτε εκεί.

Όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολλά θα χάνεις..Σε αυτό ποντάρουν αυτοί.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολλά θα χάνεις..Σε αυτό ποντάρουν αυτοί.

Δηλαδή τί εννοείς να μην το σκέφτομαι, να παίξω ένα και να το αφήσω στην άκρη και αν, ή να παίζω μια στο τόσο;

Δημοσ.

5+1;;;

Δηλαδή εκατομμύρια . ευρώ;(!!!)

Ναι. Αλλά -δυστυχώς γι αυτόν- όχι από πολλαπλά συνεχόμενα τζακ-ποτ όπως τις προάλλες, ήταν ελάχιστα παραπάνω από 2 μύρια.

Δημοσ.

Ναι. Αλλά -δυστυχώς γι αυτόν- όχι από πολλαπλά συνεχόμενα τζακ-ποτ όπως τις προάλλες, ήταν ελάχιστα παραπάνω από 2 μύρια.

χχαχαχα ας μου ερχόντουσαν και 500.000, και θα μουν' μια χαρά! 

Δημοσ.

χχαχαχα ας μου ερχόντουσαν και 500.000, και θα μουν' μια χαρά! 

Είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι δε θα σου έρθουν ποτέ. Η πιθανότητα για το 5+1 είναι περίπου 1 / 25.000.000. Πρακτικά μηδέν. Αν είχα ένα κουμπί, που πατώντας το θα μου έδιναν 1000 ευρώ, αλλά θα είχα 1 / 25.000.000 να πεθάνω, ξέρεις τι θα έκανα;

Κλικ - κλικ - κλικ - κλικ - κλικ - κλικ - κλικ - κλικ.  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή τί εννοείς να μην το σκέφτομαι, να παίξω ένα και να το αφήσω στην άκρη και αν, ή να παίζω μια στο τόσο;

να παιζεις χαλαρα...μια φορα το μηνα, αν πηγαινεις με τον σκοπο να κερδισεις θα χανεις μια ζωη ( δοκιμασμενο).

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα παιζω καθε μηνα ενα δελτιο 8 κληρωσεων,η αλλιως 4 ευρω μονο για να πω οτι επαιξα και την μερα που παω να το ανανεωσω κοιταω αν κερδισε και κατι.Γενικα σε τυχερα παιχνιδια που παιζεις με μηχανημα αντιπαλο θεωρω οτι αφου μπορουν να σε κλεψουν γιατι οχι?Οντως η γκανιοτα ειναι ηδη τεραστια και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για να βγαλει λεφτα η εταιρια αλλα σκεφτειτε,να μπορεις να μοιρασεις 100 κουπονια του ενος ευρω,30% η προμηθεια σου,θεωρητικα πρεπει να μοιρασεις στον κοσμο 70 ευρω.Ε δινεις σε 10 φουκαριαρηδες απο 2 φορες τα λεφτα τους και σε αλλα 5 ατομα 5 φορες τα λεφτα τους και λες τα υπολοιπα 25 θα τα παρει ενας νικητης ο οποιος ειναι απο ενα νησι ακρη θεου φυσικα δεν ξερει κανεις τιποτα κτλ κτλ.Δεν λεω οτι ειναι στημενο,ουτε καν κατηγορω απλα λεω αφου γινεται γιατι οχι?Και να εχεις και τους πρακτορες του οπαπ να υπερασπιζοντε την εταιρια λες και ειναι συνεταιροι του μελισσανιδη.Ασε οι πρακτορες ειναι μεγαλη κουβεντα.

• Like 1
Δημοσ.

οταν ο ΟΠΑΠ εχει εσοδα απο το τζοκερ πανω κατω 100εκ. ευρω απο τις στηλες που παιζονται δεν ειναι δυσκολο να δωσει σε καποιον 15εκ απο τζακποτ. Εννοειται υπαρχουν εξοδα και φοροι σε ολο αυτο το ποσο αλλα και παλι του μενουν 20-25 εκ. ευρω καθαρα. 

Διαβαζα επισης πιθανοτητα να κερδισεις το 5+1 ειναι 1 στα 110εκ δελτια. 

Το να καθονται οι ελληναρες να λενε οτι ειναι στημενο επειδη δεν κερδισαν οι ιδιοι που επαιξαν 50λεπτα ειναι απλα τραγικο. Οπως επισης που περιμενουν να μαθουν και το ονομα που κερδισε το 5+1 . Λιγο λογικη δεν εχουμε...

• Like 6
Δημοσ.

Προτιμώ το λόττο. Νομιζω είναι πιο εύκολο το 6/49 παρα το 5/45+1/20.

Εχω κάθε διάθεση να αποδεχτώ ότι είναι στημένα. Πχ τα απανωτά τζακ ποτ. Απλά οταν πχ παίζεις 10 νούμερα απο τα 49 για να πιασεις 6, και τελικά δεν πιάνεις τίποτα - συνειδητοποιεις τη δυσκολία του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Προτιμώ το λόττο. Νομιζω είναι πιο εύκολο το 6/49 παρα το 5/45+1/20.

Εχω κάθε διάθεση να αποδεχτώ ότι είναι στημένα. Πχ τα απανωτά τζακ ποτ. Απλά οταν πχ παίζεις 10 νούμερα απο τα 49 για να πιασεις 6, και τελικά δεν πιάνεις τίποτα - συνειδητοποιεις τη δυσκολία του παιχνιδιου.

ασχετο...και λοττο πιασαμε 2 φορες επι 800.000 δραχμες ....

Γενικα πιστευω τα δινουν τα λεφτα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δινουν τα τζακ ποτ!

Δηλαδη να δωσουν σε 1 ατομο  15-20 μυρια ; Δεν ξερω...

• Like 1
Δημοσ.

Funny thing, αυτοί που λένε πως είναι απάτη πάνε και παίζουν συνέχεια. Όπως και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια. Όχι δεν είναι απάτη γιατί δε χρειάζεται να είναι απάτη. Είναι εύκολα λεφτά για αυτούς που το διοργανώνουν.

Δημοσ.

Οπως επισης που περιμενουν να μαθουν και το ονομα που κερδισε το 5+1 . Λιγο λογικη δεν εχουμε...

Στην αμερικη και σε αλλες χωρες οπως η ιταλια βγαινουν φωτογραφια με την επιταγη παντως.Και μιλαμε για μεγαλα ποσα.Στις ΗΠΑ εχει παει και 800 μυρια αν δεν κανω λαθος και βγαινουν κανονικα οι ανθρωποι και κανουν και δηλωσεις.ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ζουμε στην χωρα της λαμογιας παμε βαση της λογικης που επικρατει εδω.

Δημοσ.

Στην αμερικη και σε αλλες χωρες οπως η ιταλια βγαινουν φωτογραφια με την επιταγη παντως.Και μιλαμε για μεγαλα ποσα.Στις ΗΠΑ εχει παει και 800 μυρια αν δεν κανω λαθος και βγαινουν κανονικα οι ανθρωποι και κανουν και δηλωσεις.ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ζουμε στην χωρα της λαμογιας παμε βαση της λογικης που επικρατει εδω.

Αν ο ΟΠΑΠ (ή κάθε ΟΠΑΠ) με υποχρεώνε να βγω φωτογραφίες, απλά δε θα έπαιζα γιατί αν κέρδιζα και εβγαινα σε μμε, το επομενο dt εγω και η οικογένεια μου θα ήταν στόχος απαγωγέων, κλεφτών, απατεώνων, μαφίας, κλπ καλοθελητών. 

Δεν βγαίνουν γιατί το θέλουν, αλλά γιατί αν δε βγουν θα πάρουν τα τετοια τους

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...