Zus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως θεωρώ ότι τα χοντρά φράγκα πηγαίνουν σε «τυχερούς» του ΟΠΑΠ που τα επιστρέφουν Και ο νοών νοείτω 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 οταν υπαρχουν ορισμενες διακρατικες συμφωνιες κλπ το ολο πραγμα αντιμετωπιζεται ως μια οντοτητα,οπως προειπα κανεις οταν κερδιζαν μονο ελληνες το τζοκερ απο την κυπρο δεν εξεφρασε ετσι αποψεις .στο κατω κατω της γραφης και την ιδια γλωσσα μιλαμε και μεγαλο ποσοστο ελληνων που δουλευουν εχουμε και τους ιδιους φιλυσηχους γειτονες αντιμετωπιζουμε καθημερινα... Και το ΗΒ έχει την ίδια γλώσσα με την Αυστραλία, φαντάζομαι ότι θα έχουν κάποιες διακρατικές συμφωνίες, είναι και μέλη της κοινοπολιτείας. Δεν νομίζω ότι συμμετέχουν από κοινού στα αντίστοιχα τυχερά παιχνίδια. Anyway...
Metal Heart Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλά ξέρω ότι πρακτικά δεν χρειάζεται να ειναι στημένο το παιχνίδι λόγω της σχεδόν μηδενικής πιθανότητας να κερδίσει κάποιος αλλα δεν θα μου έκανε καμία μα καμία εντύπωση να ειναι παράλληλα ΚΑΙ στημένο... Γιατι πολύ απλά δεν εμπιστεύομαι τα λαμόγια στον ΟΠΑΠ και γενικά κανέναν βλάχο έλληνα που διαχειρίζεται εκατομύρια... (και γενικά δύσκολα τον οποιονδήποτε διαχειρίζεται εκατομύρια απλά λίγο παραπάνω τους βαλκάνιους ασιάτες και εβραίους) Δεν ειναι μόνο θέμα εμπιστοσύνης αλλά και θέμα διεξαγωγής της κλήρωσης... έχετε δει τι τεράστιο κουτι που είναι το κοντρόλ πάνελ που πατάνε το κουμπάκι για να αρχίσουν οι μηχανές να ρίχνουν τα μπαλάκια; Γιατι χρειάζονται τόσο χοντρό και μεγάλο κουτί; πόσο hardware κρύβει; ποια η ανάγκη του; Γιατι έχουν ενα σορό κουμπάκια και ποτενσιόμετρα κτλ ; τι τα χρειάζονται τόσα settings;;; Και γιατι χρησιμοποιούν αυτά τα πανάκριβα (κόστους δεκάδων χιλιάδων ευρώ αν όχι εκατοντάδων) μηχανήματα για μια απλή κλήρωση με μπαλάκια; με τον αέρα με το μεταλλικό ματσούκι εκει που μπαίνει το μπαλάκι κτλ κτλ κτλ... Υπάρχει πολλή τεχνολογία που δεν εξυπηρετεί την διαφάνεια καθόλου!! απλά ειναι εκει για κάποιον αόριστο λόγο... έτσι... δεν έχουν πει ποτέ γιατι... το πιο απλό να βάλουν μπαλάκια χωρίς νούμερα μέσα σε ενα στρόγγυλο κλουβί όλα τα μπαλάκια ίδιο μέγεθος και μέσα τους να κρύβουν τον αριθμό μια κοπέλα ή κάποιος τυχαίος απο το κοινό να γυρνάει το κλουβί πέρα δώθε και μετά να διαλέγει ενα μπαλάκι να το ανοίγει για να δει τον αριθμό στο χαρτάκι που κρύβει μέσα και να το δείχνει μπρος πίσω στην κάμερα χωρίς στοπ καρέ... επίσης να τα ανοίγουν όλα τα μπαλάκια για να φανεί πως έπαιξαν όλοι οι αριθμοί και να τα έχουν σε δημόσια θέα έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε μετά την εκπομπή να μπορεί να τα ακουμπήσει και να τα δει αν θέλει για να τσεκάρει αν ειναι ισοβαρή και αν έχουν το ίδιο ακριβώς μέγεθος κτλ. τέλος έχει αποδειχτεί πως ήταν στημένες κληρώσεις λοττο κτλ ακόμη και σε χώρες όπως η Γερμανία δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση αν το έστηνε και ο ΟΠΑΠ ίσα ίσα το θεωρώ αρκετά πιθανό. Σε όλες τις λοτταρίες του κόσμου έτσι γινεται. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο τα σφαιρίδια με τον αέρα. Λόττο στημένο δεν έχει αποδειχθεί πουθενά, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι τυχαίο που τα τυχερά παιχνίδια τα αποκαλούν στις ΗΠΑ "the idiot tax". Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος είναι αμελητέες στατιστικά. Δεν υπάρχει λόγος να το στήσουν. Πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει λεφτά τέτοια στοιχηματική. 10εκ δίνει, αλλά παίρνει πολλαπλάσια. 2
Metal Heart Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως θεωρώ ότι τα χοντρά φράγκα πηγαίνουν σε «τυχερούς» του ΟΠΑΠ που τα επιστρέφουν Και ο νοών νοείτω Τα λεφτά που μοιράζει το Τζόκερ είναι αμελητέα μπροστά στα κέρδη του ΟΠΑΠ. Άλλωστε τα περισσότερα κέρδη του ΟΠΑΠ προέρχονται από Κίνο, Στοίχημα και Σκρατς. 1
m0i Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 @louilouiCK αυτο με τα μπαλακια που λες ειναι το πιο ευκολο, βαζεις τα μπαλακια με τις αριθμους που θελεις σε καταψυξη και μεχρι να παει καποιος απο το κοινο να τα ελεγξει θα εχουν χασει τη θερμοκρασια 1
louilouiCK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε όλες τις λοτταρίες του κόσμου έτσι γινεται. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο τα σφαιρίδια με τον αέρα. Λόττο στημένο δεν έχει αποδειχθεί πουθενά, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο Γιατι μιλάς με τόση σιγουρία για πράματα που προφανώς δεν γνωρίζεις; Καταρχήν δεν χρησιμοποιούν όλες οι λοταρίες του κόσμου το ίδιο σύστημα Εδώ απλά μερικά απο τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο δεύτερο φαίνεται και κλήρωση στην γερμανία. https://www.youtube.com/watch?v=8DxUvX5tsqY https://www.youtube.com/watch?v=z8ij9KzZh2I κατα δεύτερον αυτό ειναι ενα ακόμη ύποπτο στην υπόθεση για όσες χρησιμοποιούν τέτοιο σύστημα!! και όχι επιχείρημα για την αθωότητα τους λολ! Σε καλη μερια @louilouiCK αυτο με τα μπαλακια που λες ειναι το πιο ευκολο, βαζεις τα μπαλακια με τις αριθμους που θελεις σε καταψυξη και μεχρι να παει καποιος απο το κοινο να τα ελεγξει θα εχουν χασει τη θερμοκρασια παράλληλα έχεις και μια κάμερα υπερύθρων να βιντεοσκοπεί τα μπαλάκια... Αλλά νομίζω ούτε αυτό δεν χρειάζεται γιατι αν έχουν παγώσει τόσο ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου μεσα σε ένα λεπτο πάει να πει πως προσλαμβάνουν τόσο γρήγορα θερμότητα που ήδη θα έχουν παγώσει και όσα μπαλάκια ήρθαν σε επαφή με τα κατεψυγμένα... και μιλάμε για 5 κατεψυγμένα μέσα σε 60 και θεός να είσαι δεν βγάζεις άκρη... άσε που θα δημιουργηθεί υγρασία (όπως το νερό που εμφανίζεται σε ενα κρύο κουτάκι κοκακόλας )
louilouiCK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι τυχαίο που τα τυχερά παιχνίδια τα αποκαλούν στις ΗΠΑ "the idiot tax". Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος είναι αμελητέες στατιστικά. Δεν υπάρχει λόγος να το στήσουν. Πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει λεφτά τέτοια στοιχηματική. 10εκ δίνει, αλλά παίρνει πολλαπλάσια. υπάρχει λόγος να το στήσουν πχ ο ΟΠΑΠ αν δεν το στήσει έχει 70% των εσόδων των δελτίων που παίχτηκαν ανα κλήρωση στην τσέπη του... Αν το στήσει έχει 99%... 99>70 και αυτό το επιπλέον 29% όταν μιλάμε για εκατομύρια ειναι μεγάλο ποσό Άρη 1
Metal Heart Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι μιλάς με τόση σιγουρία για πράματα που προφανώς δεν γνωρίζεις; Καταρχήν δεν χρησιμοποιούν όλες οι λοταρίες του κόσμου το ίδιο σύστημα Εδώ απλά μερικά απο τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο δεύτερο φαίνεται και κλήρωση στην γερμανία. https://www.youtube.com/watch?v=8DxUvX5tsqY https://www.youtube.com/watch?v=z8ij9KzZh2I κατα δεύτερον αυτό ειναι ενα ακόμη ύποπτο στην υπόθεση για όσες χρησιμοποιούν τέτοιο σύστημα!! και όχι επιχείρημα για την αθωότητα τους λολ! παράλληλα έχεις και μια κάμερα υπερύθρων να βιντεοσκοπεί τα μπαλάκια... Αλλά νομίζω ούτε αυτό δεν χρειάζεται γιατι αν έχουν παγώσει τόσο ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου μεσα σε ένα λεπτο πάει να πει πως προσλαμβάνουν τόσο γρήγορα θερμότητα που ήδη θα έχουν παγώσει και όσα μπαλάκια ήρθαν σε επαφή με τα κατεψυγμένα... και μιλάμε για 5 κατεψυγμένα μέσα σε 60 και θεός να είσαι δεν βγάζεις άκρη... άσε που θα δημιουργηθεί υγρασία (όπως το νερό που εμφανίζεται σε ενα κρύο κουτάκι κοκακόλας ) Μιλάω με τόση σιγουριά γιατί έχω διαβάσει υλικό -επιστημονικό και μη- και στις σύγχρονες λοτταρίες χρησιμοποιείται σύστημα με αέρα και μπαλάκια. Αν θες σου παραθέτω και πηγές. Τα βίντεο που έβαλες αποτελούν ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Γίνονται εκατομμύρια κληρώσεις λόττο καθημερινά στον κόσμο και δεν είναι απίθανο να γίνει κάποιο λάθος όπως για παράδειγμα να σκαλώσει κάποιο μπαλάκι. Αν ήταν όλα στημένα γιατί έχουν τόσο μικρή γκανιότα; Γιατί το Τζόκερ και το Λόττο δεν ξεκινούν από μεγαλύτερα ποσά ώστε να παίζουν περισσότεροι; Οι στημένες κληρώσεις είναι όπως και οι υπόλοιπες συνωμοσιολογικές ιστορίες. Ενδείξεις και καμία απόδειξη. Ακόμα δεν έχω διαβάσει σε αυτό το θέμα την ιστορία στην Ιταλία ή την Αυστραλία (έχει δύο παραλλαγές) που ένοπλοι εισέβαλαν στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης και απείλησαν να ξαναγίνουν οι κληρώσεις άλλες δύο φορές και βγήκαν τα ίδια νούμερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις