katina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, έχω γράψει ένα βιβλίο σε word. ΄Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τη διαδικασία για να το δημοσιεύσω στο bookstore της apple, της amazon ή και άλλης υπηρεσίας, τη διαδικασία μετατροπής του word και το κόστος, αλλά και πως θα παίρνω τα έσοδα; Σας ευχαριστώ πολύ.
jardan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ένα καλό πρόγραμμα για να δημιουργήσεις μόνη σου ένα epub είναι το sigil https://sigil-ebook.com/ μπορείς να το κάνεις κεφάλαιο - κεφάλαιο αρκετά εύκολα. Φυσικά υπάρχουν πολλοί δωρεάν (αλλά και "δωρεάν") μετατροπείς, αλλά δεν ξέρω πόσο καλοί είναι. Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα...
katina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιο κόστος γενικότερα; πχ. νομίζω ότι για να κάνει app και να το ανεβάσεις στο app store πληρώνεις 99 δολλάρια. Ξέρει κανείς;
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τελικά ποιο είναι το κόστος; σε αmazon ειναι αναλογως πωλησεων που πληρωνεις ,απο οτι ξερω δλδ ειναι με ποσοστα βασικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα