Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα στην παρέα!

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην ομάδα διαχείρισης του insomnia που με βοήθησε με ένα περιστατικό ενός ανεκδιήγητου "άνθρωπου" που δημιουργήθηκε μέσα στο sub forum μπλα μπλα χωρίς καν να ζητήσω τη βοήθεια τους,σας ευχαριστώ λοιπόν για την ταχύτατη ενέργεια σας, εύχομαι τέτοια μέλη να παραμένουν μακρυά από εδώ.(Δεν θα αναφέρω καν το όνομα του μέλους γιατι θα ήταν τιμή για τον ανόητο αυτόν άνθρωπο)

Η απορία μου είναι η εξής;

Γιατι κάποιοι άνθρωποι δεν δέχονται μια διαφορετική απάντηση από ότι την δικια τους; Γιατι θέλουν να βαφτίζουν σωστό κάτι που δεν είναι; Γιατι θέλουν να επιβάλουν την σκέψη τους με το οποίο κόστος(Και στην τελική όταν τους δίνεις επιχειρήματα σε βρίζουν);

Πρόκειται για κάποιο είδος "αρρώστιας",η απλά το κάνουν αυτό γιατί έχουν την ασφάλεια του ίντερνετ;

Γιατι πιστεύω αν το κάνουν και στην αληθινή ζωή αυτό η θα είναι απομονωμένοι από τους γύρω τους και εντελώς μόνοι,η απλά θα βρεθεί κάποιος τρελός να τους στείλει στα τάρταρα κάποια στιγμή.

Θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας, με συγχωρείται για τυχόν ορθογραφικά λάθη και κάποιες άστοχες συντάξεις λέξεων/προτάσεων, απλά όπως έχω αναφέρει και άλλες φορές ζω στην Αμερική πολλά χρόνια και κάποια πράγματα τα ξεχνάς θέλοντας και μη(το λέω αυτό γιατί κάποιος με κατηγόρησε χθες ότι δεν ξέρω να γράφω σωστά και μου δημιούργησε ένα κόλλημα.)

Δημοσ.

Δηλαδη, στην Αμερικη τωρα τελευταια δε βλεπεις κανεναν που να μην δεχεται τη διαφορετικη αποψη; Εδω οι μισοι δε δεχονται ουτε το εκλογικο αποτελεσμα. Και δεν ειναι ουτε απομονωμενοι ουτε μονο στο ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένα δίκαιο σε αυτό που μόλις ανάφερες, δες το σαν να έβγαινε η χ.αυγη πρωτη σε Ελλάδα, θα υπήρχε το ίδιο πρόβλημα πιστεύω.

Απλα η διαπίστωση που κάνω αν βγάλεις αυτό που μόλις ανάφερες, είναι ότι όλοι οι Έλληνες είναι πιο επιρρεπείς σε τέτοιου είδους θέματα (είμαι και εγώ Έλληνας δεν βγάζω την ουρά μου από έξω)

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως οι σωστοι, στην πραγματικη ζωη ειναι οι απομονωμενοι..

Εγω θα ηθελα να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου στην ομαδα διαχειρησης που δεν banαρε ακομα τον "ny_" .

Πλακιτσα. :) Κατι πηρε το ματι μου τους τσακωμους σας αλλα δεν εδωσα σημασια.

Αλλα γιατι σε νοιαζει τοσο αν ο αλλος να καταλαβει ,το δικιο σου, το αυτο που πιστευεις οτι ειναι σωστο; Υπαρχουν και ατομα που ισως δεν συμμετεχουν στην κουβεντα αλλα καταλαβαινουν ποιος εχει δικιο ποιος οχι, ποιος μιλα με επιχειρηματα ποιος με πειραγμα κλπ. Απαντας μια δυο τρεις δεν χρειαζεται να κουραζεις τη ψυχολογια σου.

Τελος πως εισαι σιγουρος οτι εχεις εσυ δικιο, και οχι , οχι αυτος που τσακωνεσαι, καποιος τριτος που εχει διαφορετικη αποψη , και απο τους δυο σας;! Δεν ξερεις. Εκτος και αν μιλατε για φυσικη και μαθηματικα πχ που ειναι στανταρ τα προβληματα και οι λυσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...