Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σίγουρα είναι μια παράξενη ερώτηση αλλά ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με την γέφυρα του και δεν την παλεύει άλλο και ψάχνει να βρει κάποια λύση....και κάπου εδώ η απάντηση θα ήταν  "πάει σε 1 οδοντίατρο" αλλά δυστυχώς ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που αφού δούλεψε μια ζωή τώρα προσπαθεί να τα "χωρέσει" όλα με την σύνταξη των 600 €...

Η τιμή που πήρε ήταν περιπου 3 συντάξεις στο "χαλαρό"  οπότε ....αν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση/ιδέα ευπροσδεκτη....

Βασικώς για Αθήνα αλλά εν ανάγκη όλα είναι υπο συζήτηση...

Επειδή η μόνη εναλλακτική είναι κατα βαση η Οδοντριατική Σχολή ...κάτι εκτός απ'αυτή καθώς όποτε έχει πάει ταλαιπωρήθηκε πολύ..

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις/ιδέες...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σίγουρα είναι μια παράξενη ερώτηση αλλά ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με την γέφυρα του και δεν την παλεύει άλλο και ψάχνει να βρει κάποια λύση....και κάπου εδώ η απάντηση θα ήταν  "πάει σε 1 οδοντίατρο" αλλά δυστυχώς ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που αφού δούλεψε μια ζωή τώρα προσπαθεί να τα "χωρέσει" όλα με την σύνταξη των 600 €...

Η τιμή που πήρε ήταν περιπου 3 συντάξεις στο "χαλαρό"  οπότε ....αν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση/ιδέα ευπροσδεκτη....

Βασικώς για Αθήνα αλλά εν ανάγκη όλα είναι υπο συζήτηση...

Επειδή η μόνη εναλλακτική είναι κατα βαση η Οδοντριατική Σχολή ...κάτι εκτός απ'αυτή καθώς όποτε έχει πάει ταλαιπωρήθηκε πολύ..

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις/ιδέες...

Δείτε το κοινωνικό οδοντιατρείο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις...Είναι για περιπτώσεις Α ανάγκης από ότι είδα.

Καλύπτουν σε Θεσσαλονίκη σίγουρα δε νομίζω να λειτουργούν αλλιώς κάτω

Δημοσ.

1800€ είναι πολλά δόντια πάντως. Σε φάση μια μεριά ολόκληρη. Ελπίζω να βρείς άκρη είναι αισχρό αυτό που γίνεται που δεν υπάρχει κάλυψη οδοντιατρικών πράξεων στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλά, την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα χτίσει αυτός ο οδοντίατρος και θέλει 1800 ευρώ;

Μήπως δεν μιλάμε απλά για γέφυρα αλλά θέλει πολλή δουλειά και έχει διάφορα θέματα με τα δόντια του γενικότερα ο πατέρας σου;

Εγώ θα κοιτούσα να βρω κανάν πιο φτηνό (δεν σημαίνει ότι θα 'ναι και χασάπης απαραίτητα) και θα έκανα έναν διακανονισμό να τα δώσω με δόσεις τα λεφτά, π.χ. 100 ευρώ τον μήνα. Αυτά αν μιλάμε για ένα λογικό ποσό, τώρα αν όντως είνα 1800 ευρώ, δεν ξέρω, όντως θα πρέπει να βρεις μια άλλη λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε και καμια αλλη τιμη με δοσεις. Καποιος ειχε πει οτι η οικονομικη ευμαρεια και ο πολιτισμός μιας χωρας, φαινεται απο τα δοντια των πολιτων της.

Δημοσ.

τοσο πανε,απλα να φροντισει να παει η σε κλινικη η σε καποιον οδοντιατρο-χειρουργο που δινει εγγυηση τουλαχιστον 5 χρονια,αλλιως αμα ειναι να φυγει πανω στο χρονο θα κλαιτε τα λεφτα,παντως καλυτερα εμφυτευμα οπου κραταει πολλα χρονια.

Δημοσ.

Απ'οτι βλέπω δεν θα βγει ακρη...θα του πω να αρχίζει να μαζεύει....πάντως επειδή δεν είναι κάτι που θα γίνει αύριο αν κάποιος βρει κάτι ας ενημερώσει...

Δημοσ.

Κοιτάξτε για εξωτερικό.Σκοπια, Βουλγαρία...

Υπάρχουν πολλοί που κάνουν τα δόντια τους από γιατρούς σοβαρούς με τιμές στο 1/3 της Ελλάδας.Απλα θέλει ψάξιμο

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε για εξωτερικό.Σκοπια, Βουλγαρία...

Υπάρχουν πολλοί που κάνουν τα δόντια τους από γιατρούς σοβαρούς με τιμές στο 1/3 της Ελλάδας.Απλα θέλει ψάξιμο

Είναι Αθήνα και αν πάνε θα πάνε στα τυφλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...