Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.Σημερα μου εκαναν refund ενα ποσο απο μια αγορα στο ebay και μου το δειχνει στο paypal.Αυτο το ποσο μπορω να το μεταφερω στην prepaid που χρησιμοποιω; Σε αντιθετη περιπτωση πως το αξιοποιω; Εννοω,στην επομενη αγορα μου πως θα επιλεξω το ποσο να αφαιρεθει απο εκει και οχι απο την prepaid?

Δημοσ.

Εφόσον έχεις balance στο PayPal και κάνεις κάποια αγορά, τα χρήματα αφαιρούνται πρώτα από αυτό και αν δεν επαρκούν, τότε τραβάει και απ την κάρτα σου.

Δημοσ.

Εάν το ποσό μπήκε στο balance, μπορείς είτε να το ξοδέψεις με αγορά είτε να το μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αφού συνδέσεις τον ΙΒΑΝ στο paypal. 

Αυτή η μέθοδος, όμως, έχει το μειονέκτημα ότι θα σου κρατήσει προμήθεια 3-4€ ανάλογα με την τράπεζα, ως εισερχόμενο έμβασμα.

Άλλη λύση είναι να τα στείλεις ανέξοδα στο paypal γνωστού, φίλου, συγγενή και να στα δώσει μετρητά..

Δημοσ.

Εφόσον έχεις balance στο PayPal και κάνεις κάποια αγορά, τα χρήματα αφαιρούνται πρώτα από αυτό και αν δεν επαρκούν, τότε τραβάει και απ την κάρτα σου.

Μμμ ενω στο activity μου δειχνει οτι εχουν επιστραφει στο balance λεει 0 ευρω..

Εάν το ποσό μπήκε στο balance, μπορείς είτε να το ξοδέψεις με αγορά είτε να το μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αφού συνδέσεις τον ΙΒΑΝ στο paypal. 

Αυτή η μέθοδος, όμως, έχει το μειονέκτημα ότι θα σου κρατήσει προμήθεια 3-4€ ανάλογα με την τράπεζα, ως εισερχόμενο έμβασμα.

Άλλη λύση είναι να τα στείλεις ανέξοδα στο paypal γνωστού, φίλου, συγγενή και να στα δώσει μετρητά..

Καταλαβα.Ειναι ουτως η αλλως μικρο το ποσο δεν αξιζει να τα μεταφερω δηλαδη.Ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Όταν γίνονται επιστροφές συνήθως τα χρήματα πηγαίνουν εκεί απ όπου αρχικά προήλθαν. Δηλαδή αν το PayPal τα τράβηξε απ την κάρτα σου, θα τα επιστρέψει εκεί, απλά θα κάνουν κάποιες μέρες να φανούν. Δες πχ κι αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Όταν γίνονται επιστροφές συνήθως τα χρήματα πηγαίνουν εκεί απ όπου αρχικά προήλθαν. Δηλαδή αν το PayPal τα τράβηξε απ την κάρτα σου, θα τα επιστρέψει εκεί, απλά θα κάνουν κάποιες μέρες να φανούν. Δες πχ κι αυτό

Τελεια ευχαριστω angmar για την απαντηση.

Δημοσ.

Καταλαβα.Ειναι ουτως η αλλως μικρο το ποσο δεν αξιζει να τα μεταφερω δηλαδη.Ευχαριστω για την απαντηση

Για ποσά μέχρι 15€ η ΕΤΕ και η Πειραιώς τουλάχιστον δεν χρεώνουν έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος (αν είναι σε λογικό επίπεδο πάνω από 15€, επίσης μπορείς να το σπάσεις σε πολλές μεταφορές των 15€ η καθεμιά) . Αν έχεις ξένο ΙΒΑΝ επίσης κατά πάσα πιθανότητα δεν πληρώνεις έξοδα εισερχόμενου για να τα τραβήξεις εκεί. Γενικά λύσεις υπάρχουν. Πληροφοριακά απλά τα παραπάνω. Εφόσον είχες πληρώσει με συνδεδεμένη κάρτα, όπως σου απαντήθηκε ήδη τα λεφτά του refund θα επιστρέψουν σε αυτήν την καρτα χωρίς να τα δεις ποτέ σε ενδιάμεση στάση στο paypal balance.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...