Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Είμαι 17 χρόνων και εχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου ένα μικρό αραιωμα στα μαλλιά μου... Το κακό είναι πως επειδή ρίχνω τα μαλλιά μου προς τα δεξιά φαίνεται από αριστερά το high hairline που έχω και έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο μιας και φαίνεται το μέτωπο μου πολύ μεγάλο... Ξέρει κανείς καμία λύση στο πρόβλημα μου...

Δημοσ.

Δεκαεπτα χρονων; Απο τωρα αραιωμα; 

Ο παππουδες σου εχουν μαλλιά, για δωσε update να δουμε αν ειναι κληρονομικό;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Είμαι 17 χρόνων και εχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου ένα μικρό αραιωμα στα μαλλιά μου... Το κακό είναι πως επειδή ρίχνω τα μαλλιά μου προς τα δεξιά φαίνεται από αριστερά το high hairline που έχω και έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο μιας και φαίνεται το μέτωπο μου πολύ μεγάλο... Ξέρει κανείς καμία λύση στο πρόβλημα μου...

ο γιατρός

μπορεί να ειναι θέμα θυρεοειδή , τεστοστερόνης κλπ, λύση στο internet δεν θα βρεις 

Δημοσ.

Δες έναν δερματολόγο αρχικά.

Αν ειναι κληρονομικό, η καλύτερη λύση είναι να συμβιβαστείς και τα ξυρίσεις.

Κάτι λύσεις με σαμπουάν-λοσιόν, που χρειάζεται να δίνεις πολλά χρήματα και να τα χρησιμοποιείς μια ζωή (και με πιθανές παρενέργειες), δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα κατά τη δική μου γνώμη.

• Like 3
Δημοσ.

Δεκαέξι έγραψες στον τίτλο και μετά Δεκαεπτά ποσο είσαι τελικά;

Αν είναι κληρονομικό θα αφηνεις μούσια όταν μεγαλώσεις, γυμνασου και ξούρα μετά. Γίνε σαν το Statham ή σαν τον Vin diesel χωρίς γένια.

Δημοσ.

Υπαρχουν ατομα που εχουν αραιωση στους κροταφους και σταματαει εκει,Δηλαδη ετσι ειναι τα γενετικα σου να εχεις αραιους κροταφους ή πολυ ψηλα και μετα να μην εχεις θεμα με το υπολοιπο[μπιφτεκι κτλ].Μακαρι να ειναι αυτο ,αλλιως εχεις αλωπεκια..Και πας σε μινοξιδιλη και μετα σε φαρμακα,αλλα αν απο τοσο μικρος αραιωσεις απο αλωπεκια ,δεν νομιζω να το γλιτωσεις το καραφλο.

Δεκαέξι έγραψες στον τίτλο και μετά Δεκαεπτά ποσο είσαι τελικά;
Αν είναι κληρονομικό θα αφηνεις μούσια όταν μεγαλώσεις, γυμνασου και ξούρα μετά. Γίνε σαν το Statham ή σαν τον Vin diesel χωρίς γένια.

Αυτο το πραγμα που γραφεται ξυρισου και αφησε γενια και γινε σαν τον statham η σαν τον αλλον απο τους vikings κουραζει.Ο σταθαμ αν ειχε μαλλια παλι ωραιος θα ηταν,και με μωβ μαλλι παλι ωραιος θα ηταν.Δεν ειναι ολοι μοντελα ,η καραφλα η το ξυρισμενο μερικους τους κανει κακασχημους.

Φιλε παλεψε το οσο μπορεις ,τουλαχιστον παλεψετο και βλεπεις.Αλλιως αν δεν το ψαξεις θα γινεις σαν αυτον στην φωτο μου,αλλα ξεχασα,αν τα ξυρισει ολα θα γινει και αυτος σαν τον σταθαμ αν γυμναστει

Δημοσ.

Και μενα απ οτι θυμαμαι γυρω στα 17 ειχαν αρχισει να αραιωνουν απο την δεξια μερια ..  τωρα στα 25 η αραιωση ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο και δεν εχει προχωρησει οποτε θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι .

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα που γραφεται ξυρισου και αφησε γενια και γινε σαν τον statham η σαν τον αλλον απο τους vikings κουραζει.Ο σταθαμ αν ειχε μαλλια παλι ωραιος θα ηταν,και με μωβ μαλλι παλι ωραιος θα ηταν.Δεν ειναι ολοι μοντελα ,η καραφλα η το ξυρισμενο μερικους τους κανει κακασχημους.

Φιλε παλεψε το οσο μπορεις ,τουλαχιστον παλεψετο και βλεπεις.Αλλιως αν δεν το ψαξεις θα γινεις σαν αυτον στην φωτο μου,αλλα ξεχασα,αν τα ξυρισει ολα θα γινει και αυτος σαν τον σταθαμ αν γυμναστει

Σωστό, δεν ταιριάζει σε όλους το ξυρισμενο. Δεν χρειάζεται βέβαια να το ξυρίσει τελείως σε στυλ Γκουσγκούνης...

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είναι κάποιος άσχημος, άσχημος θα είναι είτε έχει μαλλιά είτε όχι.

Δημοσ.

Να στε καλα ρρ????????????

Δν υπαρχει ιχνος αραιωματος πουθενα.. Ίσως να τα παραειπα λιγο... Το μονο μ πρόβλημα ειναι το high hairline (δν ξερω πως γράφεται στα ελληνικά).. Μμμ ναι παπουδες δν γνωρισα τωρα πατερας εχει μικρη αραιωση πισω

Αλλα εχει μαλλιά ο πατερας μ..

Και απο οτι είδα παλιες μου φωτογραφίες το high hairline υπηρχε απο πολυ μικρή ηλικία και δν εχει προχωρήσει απλα εχει μεινει εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...