stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τότε απέκτησε δις Αν έχεις πολλά €€€ δεν θα σε νοιάζει αν έχεις τρίχες 2
TikiTaka23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις καμια ιδεα πως? Για τα δισ
Yperaspisths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Να πας σε γιατρό ,αλλά αν έχεις ανδρογενή αλωπεκία όπως εγω απλά να το αποδεχτείς και να βρεις άλλους τρόπους. Πως είναι ο Σπανούλης; Ακριβώς έτσι είμαι και εγω. Τα κουρεύω απλά κοντά. Λιώσε στην γυμναστική και τα γκομενάκια θα πέφτουν ή βγάλε φράγκα οπότε και 1.50 και 200 κιλά να είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα
TikiTaka23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δν ειναι τοσο εντονο το δικο μ ομως
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας.. Είμαι 17 χρόνων και εχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου ένα μικρό αραιωμα στα μαλλιά μου... Το κακό είναι πως επειδή ρίχνω τα μαλλιά μου προς τα δεξιά φαίνεται από αριστερά το high hairline που έχω και έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο μιας και φαίνεται το μέτωπο μου πολύ μεγάλο... Ξέρει κανείς καμία λύση στο πρόβλημα μου... φίλε, κι εμένα ξεκίνησε στα 17. Δεν ξέρω αν είναι από αλωπεκία ή από άλλους λόγους (άγχος κτλ), αλλά αν είναι το δεύτερο, πρόσεξε διατροφή και ΄λοιπά αν είναι διαταραγμένη. Αν είναι το πρώτο, δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ανέβασε και καμια φωτο το κεφάλι σου να δούμε χωρίς φάτσα αν δεν θες. Πάντως εμένα με είχε,πιάσει στα φοιτητικά μου χρόνια κάτι παρόμοιο, αδύναμη τρίχα, αραιωση κτλπ. Πήγα δερματολόγο έσκασα πολλά για φάρμακα κοντά στα 180€ τότε για αμπούλες, σαμπουαν και χάπια (σαν κουραδακια του κατσικιού ήταν) άλλαξα διατροφή και έφτιαξε το πρόβλημα. Σε 3-4 μήνες βλέπεις διαφορά όμως και να μην αγχώνεσαι.
Apoll Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας.. Είμαι 17 χρόνων και εχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου ένα μικρό αραιωμα στα μαλλιά μου... Το κακό είναι πως επειδή ρίχνω τα μαλλιά μου προς τα δεξιά φαίνεται από αριστερά το high hairline που έχω και έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο μιας και φαίνεται το μέτωπο μου πολύ μεγάλο... Ξέρει κανείς καμία λύση στο πρόβλημα μου... Γιατί ασχολείσαι με τις τρίχες; Άμα τα χάνεις, και αρχίζει να εμφανίζεται φαλάκρα, κόψε τα πολύ κοντά και όταν χάσεις περισσότερα, ξύρισμα όπως κάνουμε όλοι μας. Εμένα είναι κληρονομικό, και πέφτει ξύρισμα από τα 30.
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί ασχολείσαι με τις τρίχες; Άμα τα χάνεις, και αρχίζει να εμφανίζεται φαλάκρα, κόψε τα πολύ κοντά και όταν χάσεις περισσότερα, ξύρισμα όπως κάνουμε όλοι μας. Εμένα είναι κληρονομικό, και πέφτει ξύρισμα από τα 30. Δεκαεπτά χρονών είναι αυτό του έλειπε να μη ασχοληθεί. Μπορεί να του καταστρεψει την αυτοπεποίθηση, τώρα ξεκινάει αυτός την ζωή...
visualizer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Παντως να ξερεις πως παντα υπαρχουν και χειροτερα οποτε μην σε παιρνει απο κατω.. λιγες τριχες ειναι.
TikiTaka23 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ορίστε οι φωτο αν καταλαβετε κατι...σρυ για την ανωνυμία με τα χρώματα ????
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Θέλεις λούσιμο Χαχαχαχα η πρόταση σου με το όνομά σου αχαχαχαχχαχαχαχΧαχαχαα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα