Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πας σε γιατρό ,αλλά αν έχεις ανδρογενή αλωπεκία όπως εγω απλά να το αποδεχτείς και να βρεις άλλους τρόπους. Πως είναι ο Σπανούλης; Ακριβώς έτσι είμαι και εγω. Τα κουρεύω απλά κοντά. Λιώσε στην γυμναστική και τα γκομενάκια θα πέφτουν ή βγάλε φράγκα οπότε και 1.50 και 200 κιλά να είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Είμαι 17 χρόνων και εχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου ένα μικρό αραιωμα στα μαλλιά μου... Το κακό είναι πως επειδή ρίχνω τα μαλλιά μου προς τα δεξιά φαίνεται από αριστερά το high hairline που έχω και έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο μιας και φαίνεται το μέτωπο μου πολύ μεγάλο... Ξέρει κανείς καμία λύση στο πρόβλημα μου...

φίλε, κι εμένα ξεκίνησε στα 17. Δεν ξέρω αν είναι από αλωπεκία ή από άλλους λόγους (άγχος κτλ), αλλά αν είναι το δεύτερο, πρόσεξε διατροφή και ΄λοιπά αν είναι διαταραγμένη. Αν είναι το πρώτο, δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Δημοσ.

Ανέβασε και καμια φωτο το κεφάλι σου να δούμε χωρίς φάτσα αν δεν θες.

Πάντως εμένα με είχε,πιάσει στα φοιτητικά μου χρόνια κάτι παρόμοιο, αδύναμη τρίχα, αραιωση κτλπ. Πήγα δερματολόγο έσκασα πολλά για φάρμακα κοντά στα 180€ τότε για αμπούλες, σαμπουαν και χάπια (σαν κουραδακια του κατσικιού ήταν) άλλαξα διατροφή και έφτιαξε το πρόβλημα. Σε 3-4 μήνες βλέπεις διαφορά όμως και να μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Είμαι 17 χρόνων και εχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου ένα μικρό αραιωμα στα μαλλιά μου... Το κακό είναι πως επειδή ρίχνω τα μαλλιά μου προς τα δεξιά φαίνεται από αριστερά το high hairline που έχω και έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο μιας και φαίνεται το μέτωπο μου πολύ μεγάλο... Ξέρει κανείς καμία λύση στο πρόβλημα μου...

Γιατί ασχολείσαι με τις τρίχες; Άμα τα χάνεις, και αρχίζει να εμφανίζεται φαλάκρα, κόψε τα πολύ κοντά και όταν χάσεις περισσότερα, ξύρισμα όπως κάνουμε όλοι μας.

Εμένα είναι κληρονομικό, και πέφτει ξύρισμα από τα 30.

Δημοσ.

Γιατί ασχολείσαι με τις τρίχες; Άμα τα χάνεις, και αρχίζει να εμφανίζεται φαλάκρα, κόψε τα πολύ κοντά και όταν χάσεις περισσότερα, ξύρισμα όπως κάνουμε όλοι μας.

Εμένα είναι κληρονομικό, και πέφτει ξύρισμα από τα 30.

Δεκαεπτά χρονών είναι αυτό του έλειπε να μη ασχοληθεί. Μπορεί να του καταστρεψει την αυτοπεποίθηση, τώρα ξεκινάει αυτός την ζωή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...