Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις πρωτοδιάβασα τίτλο, νόμιζα ότι ήταν κάποιος αλγόριθμος μηχ. μάθησης που έκανε ξεσκαρτάρισμα στους developers... :-D

:-D :-D :-D :-D :-D

Χαχαα παραλίγο να μου φύγει ο καφές από την μύτη. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα όνειρα έχουν ένα πολύ θετικό πράγμα. Είναι δωρεάν και δεν κάνουν κακό σε κανένα.

Υποθέτω ότι ο zabos είναι μικρός ακόμα και έχει κάποια έπαρση που θα του περάσει. Να μου πεις βέβαια ο Δελαπόρτ μεγάλωσε αλλά ακόμα δεν του πέρασε.

Βέβαια δε μπορώ να κρύψω ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ο zabos είναι το alter ego του Δελαπόρτ.

Αν όχι πληρώνω και εγώ για να συναντηθούν ώστε μαζί να δημιουργήσουν την Next Big Elochim Nasa Sorras Artemios Technology.

• Like 5
Δημοσ.

Ε ρε κακία σε αυτό τον κόσμο... Κάνε οτι νομίζεις φίλε μου και μην ακούς κανένα που προσπαθεί να σε γελοιοποιήσει. Απλά να σε ενημερώσω οτι οι δάσκαλοι του Αντεντοκούμπο του έλεγαν οτι δεν πρόκειται ποτέ να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματική ομάδα και μιλάμε οτι ο τύπος ήταν 2 μέτρα οταν ήταν στο δημοτικό, αλλά οι δασκαλάκοι της πλάκας τον υποτιμούσαν. 

Δημοσ.

Κανένας δεν προσπάθησε να τον γελοιοποιήσει, μόνος του γελοιοποιείται με αυτα που γράφει. Ότι κάποιοι απο εμάς του το είπαμε με καυστικό τρόπο είχε ως μόνη πρόθεση να τον κανουμε να προσγειωθεί και να σταματήσει να γελοιοποιείται με οτι καλό αυτο συνεπάγεται.

• Like 3
Δημοσ.

Ε ρε κακία σε αυτό τον κόσμο... Κάνε οτι νομίζεις φίλε μου και μην ακούς κανένα που προσπαθεί να σε γελοιοποιήσει. Απλά να σε ενημερώσω οτι οι δάσκαλοι του Αντεντοκούμπο του έλεγαν οτι δεν πρόκειται ποτέ να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματική ομάδα και μιλάμε οτι ο τύπος ήταν 2 μέτρα οταν ήταν στο δημοτικό, αλλά οι δασκαλάκοι της πλάκας τον υποτιμούσαν. 

Εκτός από αυτό που είπε ο fuzzy, I call bullshit.

ΟΚ προφανώς δε μπορώ να ξέρω τι έχει πιεί ο καθένας στη ζωή του για να δώσω εγγύηση, αλλά κάποιος με τα φυσικά προσόντα του Αντετοκούνμπο "δεν πρόκειται ποτέ να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματική ομάδα"; Δηλαδή ας πούμε την Α2 στην Ελλάδα τη στελεχώνουν μόνο με Shaq και πάνω; Makes sense.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...