Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε ένα ψεύτικο προφίλ στο φεισμπουκι και πεστην της από εκεί και κόψε αντίδραση.

Υγ. Χαχαχα τι γράφω βραδιάτικα :(

Το είχε πάθει μια γνωστή μου πριν χρόνια. Το αγόρι της έφτιαξε fake account όταν υπήρχε το msn ακόμα, την έκανε add και άρχισε λίγο μετά να της την πέφτει και να ζητάει κινητό. Σε κάποια φάση έγραψε αυτή το κινητό της, δεν ξέρω λεπτομέρειες για την συνέχεια αλλά έμαθα οτι έγινε μεγάλος τσακωμός και τα πήρε στο κρανίο ο γκόμενός της αλλά δεν χώρισαν τελικά.

• Like 2
  • Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είχε πάθει μια γνωστή μου πριν χρόνια. Το αγόρι της έφτιαξε fake account όταν υπήρχε το msn ακόμα, την έκανε add και άρχισε λίγο μετά να της την πέφτει και να ζητάει κινητό. Σε κάποια φάση έγραψε αυτή το κινητό της, δεν ξέρω λεπτομέρειες για την συνέχεια αλλά έμαθα οτι έγινε μεγάλος τσακωμός και τα πήρε στο κρανίο ο γκόμενός της αλλά δεν χώρισαν τελικά.

εγώ ήμουν χαχαχα  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :devil:  :devil:  :devil:​ 

οντόπικ: πάντως απορώ πως μπορούν και συνεχίζουν ζευγάρια που έχουν διαπιστώσει κάποια απιστία ανάμεσα τους...

• Like 2
Δημοσ.

Να το συζητησεις μαζι της αρχικα για να δεις τι θα σου πει, οχι οτι υπαρχει περιπτωση να το παραδεχτει αν εχει οντως χεσμενη την φωλια της...

Δημοσ.

ποσο πολιτισμενα να μιλησει καποιος ?

με απατησες?

ναι συγνωμη

Τόσο πολιτισμένα, ναι.

Αν εκεί λήγει το θέμα για σένα τότε απλά λες "ΟΚ λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε".

θελω να το νοιωσετε και εσεις να δουμε αμα οι αποψεις σας θα ειναι οι ιδιες

Πιθανότατα μερικοί από μας είχαμε σχέσεις από όταν εσύ δεν πήγαινες ακόμα σχολείο. Είναι λίγο αστείο να νομίζεις πως είσαι ο πρώτος που βρίσκεται σ' αυτή, ή ακόμα και σε πολύ πιο περίεργη θέση.

Το αν θα νιώσεις κάτι δεν είναι στο χέρι σου. Στο χέρι σου είναι μόνο το τι θα κάνεις όταν το νιώσεις, κι αυτό είναι που σε χαρακτηρίζει σαν άτομο στα μάτια των άλλων.

• Like 8
Δημοσ.

Διαφωνώ καθέτως να ψάχνεις κινητά.. Τι είσαι καμία λινάτσα;; Εγώ θα σου πρότεινα καμπαρντίνα, γυαλί μάσκα και αρρωστημένη 24ωρη παρακολούθηση, που πάει, τι κάνει, και με ποιον.

• Like 1
Δημοσ.

Μου εχουν μπει ιδεες πως η κοπελα μου συνομιλει με καποιον,και οχι φιλικα

πολλεσ φορες εχω σκεφτει να παρω το κινητο της  και να διαβασω τα μυνηματα αλλα δεν το εχω κανει ακομα,λετε να τα δω?

δεν μπορω να μεινω αλλο με τις υποψιες

Υπάρχουν και χειρότερα ... :D

Τώρα πέρα απο την πλάκα , ρωτησέ την στα ίσα με ποιόν μιλάει και πές της ότι νιώθεις άσχημα όταν ασχολείται συνέχεια με το κινητό της.

Δεν μπορεί κανένας δυστηχώς να σε βοηθήσει παραπάνω αφού δεν γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το κινητό της και δες τα μηνύματα της... καλύτερα Κατίνα (Όχι ότι θα είσαι) πάρα κερατάς.

Δημοσ.

Πάρε το κινητό της και δες τα μηνύματα της... καλύτερα Κατίνα (Όχι ότι θα είσαι) πάρα κερατάς.

Άμα διαβάσεις τα μηνύματα δεν είσαι κερατάς δηλαδή;

Πάντως είναι ενδιαφέρον ε. Προσωπικά μάλλον θα με πείραζε λιγότερο να με κεράτωναν (που δεν αντικατοπτρίζει πάνω μου) παρά να μου διάβαζαν τα μηνύματα (που σημαίνει ίσως ότι δεν είμαι άξιος εμπιστοσύνης).

Δημοσ.

Ολα στα ειπαν αλλα κανεις δε ρωτησε ποσο καιρο ειστε μαζι.Εκτος και αν δε το ειδα εγω.

Αν ειστε πολλα χρονια μαζι καλυτερα να το συζητησεις μαζι της εφοσον δεν εχει προηγηθει στο παρελθον κατι αναλογο.

Αν μετρατε μερες η μηνες και δεν εισαι κανας ζηλιαρης καλυτερα σουταρετη απο τωρα γιατι δε θα περασεις καλα.

Δημοσ.

στα κατωτερα κοινωνικα στρωματα στα οποια ανηκω η συζητηση εχει ως εξης:

πηγες με αλλον?

ναι

αντε γ@Μ@#$% καρ$##$%

κ φευγεις

τωρα οι γαλαζοαιματοι μπορουν να πανε κ για σουσι κ καθως πινουν σακε να λυσουν κ το προβλημα

δεν ξερω πιο απο τα 2 ειναι πιο πολιτισμενο

τωρα να κοιταξει το κινητο δεν ειναι σωστο.αν ομως εχει φτασει σε σημεια να μην μπορει να κοιμηθει κ να τον καιει μεσα του αυτη η υποψια ε ας το κοιταξει

• Like 5
Δημοσ.

Πριν ψάξεις το κινητό της κοπέλας σου ψάξε το δικό σου. Θα δεις πως όλα τα κινητά κάτι κρύβουν. Έστω την συνομιλία με τα φιλαράκια σου για το ξέκωλο στο μπαρ. Κάτι θα βρεις και θα τσακωθείτε ή κατι θα κρύβει και διαγράφει τα μηνύματα. Το άλλον τον εμπιστεύεσαι ή δεν τον εμπιστεύεσαι. Αν δεν, χώρισε σαν κύριος και προχώρα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...