Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό, το να κρατάνε τα μυνήματα Δεν μπορώ να το καταλάβω, υπάρχουν και εφαρμογές να κλειδώνουν διαφορά πράγματα.Όχι ότι κάνω εγώ τέτοια πάντως

Για να πετύχει μια σχέση/ένας γάμος πρέπει να είσαι ερωτευμένος, να δείχνεις κατανόηση και να σβήνεις τα SMS.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να πετύχει μια σχέση/ένας γάμος πρέπει να είσαι ερωτευμένος, να δείχνεις κατανόηση και να σβήνεις τα SMS.

Ελληνίδα σε σχέση προ κρίσεως: Για να πετύχει μια σχέση πρέπει να είσαι ερωτευμένος , να δείχνεις κατανόηση μπλα μπλα.

Αποτέλεσμα: Κρατούσανε οι σχέσεις

Ελληνίδα σε σχέση τώρα: Για να πετύχει μια σχέση πρέπει να είσαι ερωτευμένος , να δείχνεις κατανόηση μπλα μπλα.

Αποτέλεσμα: Σε χωρίζει σχεδόν αμέσως για να βρει τον επόμενο που πιθανόν θα έχει λεφτά.

Αγάπη κατά τα άλλα.

Δημοσ.

Ελληνίδα σε σχέση προ κρίσεως: Για να πετύχει μια σχέση πρέπει να είσαι ερωτευμένος , να δείχνεις κατανόηση μπλα μπλα.

Αποτέλεσμα: Κρατούσανε οι σχέσεις

Ελληνίδα σε σχέση τώρα: Για να πετύχει μια σχέση πρέπει να είσαι ερωτευμένος , να δείχνεις κατανόηση μπλα μπλα.

Αποτέλεσμα: Σε χωρίζει σχεδόν αμέσως για να βρει τον επόμενο που πιθανόν θα έχει λεφτά.

Αγάπη κατά τα άλλα.

Πες τα,ετσι κανουν οι περισσοτερες.
Δημοσ.

ψαξε το κινητο.... ψαξε τα συρταρια... βαλε ντετεκτιβ κλπ κλπ...

απαντησεις που δεν νομιζω να βοηθανε.

Θα στο πω στα ισια φιλε μου,

αν μπαινεις στο τριπακι να ψαχνεις κινητα, να ψαχνεσαι μηπως απιστει η καλη σου,

τοτε εχεις καποιο ελλειμα και πρεπει να το δεις, οχι για να δεις αν ειναι σοι η φιλη σου

αλλα το τι εισαι εσυ.

Αφηνεις να δηλητηριαζεσαι με τετοιες ασκοπες σκεψεις, αντι να βρισκεις τροπους να κανεις την ζωη σου ομορφη.

Σεκφτηκες οτι αν αρχιζεις και ψαχνεις κινητα, εχεις ικανοποιησει μεν τις αμφιβολιες σου, αλλα εχεις χασει καθε εννοια

αυτοσεβσμου?

Θα μου πεις να ειμαι το κοροιδο και να με απαταει η αλλη?

το κοροιδο ειναι αλλος οχι εσυ, η αν θες περπατας σε μια τελειωμενη σχεση.

Οπως ειπαν και αλλοι, το πρωτο και κυριο σε μια σχεση ειναι η εμπιστοσυνη και η κρυσταλλινη ειλικρινεια.

Δεν το εχεις? δεν εχεις τιποτα.

Κατα τα αλλα εχω χωρισει απο σχεση γιατι η αλλη με επρηζε να δει το κινητο μου, τα μαιλ μου κλπ κλπ.

Δεν απατω την συντροφο μου πρωτα απο ολα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου ΚΑΙ μετα γιατι αγαπω την συντροφο μου.

Αλλα δεν δεχομαι να πεσω στο τριπακι της κατινιας και να υποβιβασω τον εαυτο μου σε επιπεδο λασπης.

Τελος αν με απαταει η συντροφος μου, φταιω και εγω γιατι εκανα πραγματα που την οδηγησαν

σε αυτη την κατευθυνση, καμια γυναικα δεν στρεφεται αλλου αν ειναι καλυμενη απο την ηδη σχεση της.

Λογικα οταν ερθει η φθορα (που ο... κερατας κοιμαται τον υπνο του διικαιου) η αλλη θα αρχισει να ψαχνεται.

Οδηγηθηκατε ομως χερι χερι προς τα εκει, αρα αμα σε απαταει η συντροφος σου ψαξε μαζι με το κινητο της

και τις δικες σου ευθυνες, ειναι μια καλη αρχη επανεξετασης στο τι λαθη καναμε και αρνουμαστε να τα δουμε. 

• Like 4
Δημοσ.

Πες τα,ετσι κανουν οι περισσοτερες.

Εντάξει μπορεί να τα λέμε αυτά μέχρι να μας πέσουν τα δόντια και πάλι στου κουφού την πόρτα.

Φίλος, μπορεί έτσι να κάνουν οι περισσότερες που ξέρεις εσύ. Προσωπικά από όλες τις κοπέλες που κάνω ή έκανα παρέα στη ζωή μου, καμία δεν έκανε ή σκεφτόταν έτσι. Ψάξου λίγο να δεις μήπως έχεις το σύνδρομο "όλο σε μαλάκες πέφτω" στην αντρική του έκδοση. Hint: δεν "πέφτεις". Επιλέγεις.

• Like 4
Δημοσ.

Το αν σκέφτονται έτσι, ας το αφήσουμε καλύτερα. Ούτε το ξέρουμε, ούτε θα το παραδεχτεί καμία, ούτε το ότι δεν το σκέφτονται εξασφαλίζει ότι δεν θα το κάνουν, ούτε το ότι δεν το έκαναν έως σήμερα εξασφαλίζει ότι δεν το σκέφτονται

Δημοσ.

Πάντως για τους μικρότερους της παρέας να ξέρετε οι γυναίκες κοιτάζουν πιο πολύ από εμάς έξω, ειδικά κωλους, οπότε χαλαρώστε, ότι και να κάνετε αν είναι να πάει με άλλον θα πάει ακόμα και τον Θεό φίλο να έχεις. Άδικα κάνετε ζήλιες και άδικα ανοίγεται κινητά τηλέφωνα κλπ. Μια σκηνή ζήλιας αμέσως την γυναίκα την κάνει πιο δυνατή και αμέσως νομίζει ότι μπορεί να πηδηξει την μισή Ελλάδα... Για φτυστε και λίγο να δούμε τι θα συμβεί...;;;

• Like 1
Δημοσ.

Τελος αν με απαταει η συντροφος μου, φταιω και εγω γιατι εκανα πραγματα που την οδηγησαν

σε αυτη την κατευθυνση, καμια γυναικα δεν στρεφεται αλλου αν ειναι καλυμενη απο την ηδη σχεση της.

Λογικα οταν ερθει η φθορα (που ο... κερατας κοιμαται τον υπνο του διικαιου) η αλλη θα αρχισει να ψαχνεται.

Οδηγηθηκατε ομως χερι χερι προς τα εκει, αρα αμα σε απαταει η συντροφος σου ψαξε μαζι με το κινητο της

και τις δικες σου ευθυνες, ειναι μια καλη αρχη επανεξετασης στο τι λαθη καναμε και αρνουμαστε να τα δουμε.

Εμ, αν έχει έρθει η φθορά και η άλλη βαριέται τι την εμποδίζει να χωρίσει και να κάνει ο,τι γουστάρει; Θα πάθει τίποτα αν μείνει κάνα μήνα παραπάνω χωρίς σχέση;

Και ποιες είναι οι ευθύνες; Είναι πουθενά γραμμένο ότι πρέπει να γεμίζουμε τα ψυχολογικά κενά της κάθε μιας;

Δημοσ.

εχει ξερασει ο πολιτισμος σαυτο το θεμα,δεν αντεχω αλλο

Σουηδία γιναμε

Δύο σφαλιάρες τη γυναίκα είναι καλά να ισορροπήσει το κάρμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...