Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πω πω δεν ξέρω αν πρεπει να γελάσω η να φρίξω με αυτα που διάβασα σε αυτό το thread, τώρα ξέρω πως δημιουργήθηκε ο ψυχάκιας στη σιωπή των αμνών που έγδερνε γυναίκες για να κάνει γυναικείο κουστουμι, ζήτησε συμβουλή για αισθηματικά απο το insomnia.

Δημοσ.

Δύο σφαλιάρες τη γυναίκα είναι καλά να ισορροπήσει το κάρμα;

Ενώ διόρθωσες σωστά το Νικόλα παραπάνω, αναπαράγεις το μύθο ότι στη συντροφική βία δράστης είναι ο πατριάρχης που χτυπάει τη γυναίκα του. Οι συστηματικές ανασκοπήσεις και μετα-αναλύσεις πάνω στο θέμα λένε ότι οι γυναίκες είναι εξίσου βίαιες και δράστες και ότι η συντροφική βία δεν προκύπτει από πατριαρχικές αξίες αλλά από κατάχρηση ουσιών, προβλήματα στη διαχείριση θυμού, συναισθηματική αστάθεια/νευρωτισμό, ιστορικό παιδικής κακοποίησης και τραύματος. 1

• Like 4
Δημοσ.

Ενώ διόρθωσες σωστά το Νικόλα παραπάνω, αναπαράγεις το μύθο ότι στη συντροφική βία δράστης είναι ο πατριάρχης που χτυπάει τη γυναίκα του. Οι συστηματικές ανασκοπήσεις και μετα-αναλύσεις πάνω στο θέμα λένε ότι οι γυναίκες είναι εξίσου βίαιες και δράστες και ότι η συντροφική βία δεν προκύπτει από πατριαρχικές αξίες αλλά από κατάχρηση ουσιών, προβλήματα στη διαχείριση θυμού, συναισθηματική αστάθεια/νευρωτισμό, ιστορικό παιδικής κακοποίησης και τραύματος. 1

Είμαι 1.93 100 κιλά. Bring it.  :P  :lol:  :lol:

/s

Δημοσ.

Για τους λογους που θα κοιταξουμε βυζια, κολους, θα φλερταρουμε και θα ξενοπηδηξουμε η οχι ενω ειμαστε σε μια σχεση, ακριβως για τους ιδιους λογους και με την ιδια ευκολια θα το κανουν και οι γυναικες. Οσο απλο και αθωο μας φαινεται αν το κανουμε εμεις, το ιδιο φαινεται και στις γυναίκες. Οσο δυσκολο ειναι να αφοσιωθεις απολυτα σε μια γυναικα, αλλο τοσο δυσκολο ειναι και το αντιστροφο.

Οι σχεσεις ειναι πολυ δυσκολες αν αρχισεις να ψειριζεις τη μαιμου και να διυλιζεις τον κονωπα.

Παντα ελεγα οτι οι γυναικες ειναι αντρες με μακρια μαλλια, χωνεψτε το ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δύο σφαλιάρες τη γυναίκα είναι καλά να ισορροπήσει το κάρμα;

Δεν φτανει... κουρεμα γουλι πισα και πουπουλα περιοδεια σε ολο το χωριο και μετα στην πλατια να της πεταμε ντοματες στην καραφλα

Δημοσ.

Όλοι λέτε οτι ειναι κατινιά και λοιπές εξυπνάδες να ψάξει το κινητό της..
Αφήστε τον να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και σε περίπτωση που τον απατά να χάνει το χρόνο του μαζί της και να βάζει και την υγεία του σε κίνδυνο.

Και επιπλέον λέτε οτι δεν της έχει εμπιστοσύνη.

Μιλάμε για άνθρωπο και ακόμη χειρότερα Ελληνίδα(ή Έλληνα...Μην παρεξηγηθούν και οι κυρίες,δε μιλάω μόνο για τις γυναίκες :-D..)

Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα τέτοιο συνδυασμό;

Η συμβουλή μου..Απο τη στιγμή που το ένστικτο σου σε προειδοποιεί ψάξε το όσο μπορείς να είσαι σίγουρος.

Βάλε detectives πάρε drones στην ανάγκη βάλτης gps τσιπάκι όταν κοιμάται.   :-D

• Like 3
Δημοσ.

Δεν φτανει... κουρεμα γουλι πισα και πουπουλα περιοδεια σε ολο το χωριο και μετα στην πλατια να της πεταμε ντοματες στην καραφλα

Λολ. Και φυσικά δημόσιο αφορισμό από την ενορία.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι λέτε οτι ειναι κατινιά και λοιπές εξυπνάδες να ψάξει το κινητό της..

Αφήστε τον να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και σε περίπτωση που τον απατά να χάνει το χρόνο του μαζί της και να βάζει και την υγεία του σε κίνδυνο.

Και επιπλέον λέτε οτι δεν της έχει εμπιστοσύνη.

Μιλάμε για άνθρωπο και ακόμη χειρότερα Ελληνίδα(ή Έλληνα...Μην παρεξηγηθούν και οι κυρίες,δε μιλάω μόνο για τις γυναίκες :-D..)

Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα τέτοιο συνδυασμό;

Η συμβουλή μου..Απο τη στιγμή που το ένστικτο σου σε προειδοποιεί ψάξε το όσο μπορείς να είσαι σίγουρος.

Βάλε detectives πάρε drones στην ανάγκη βάλτης gps τσιπάκι όταν κοιμάται. :-D

Τα θέλετε και τα λέτε όσοι τα στηρίζετε ή σας ξεφεύγουν; :o

Αμα φτάσετε στο σημείο να 'χετε αμφιβολίες που σας τρώνε, όντως κάτι παίζει. Πρέπει δηλαδή να δείτε και το "τηλεφωνικό";

Άλλαξαν ξαφνικά οι συνήθειές της, αυτό φτάνει. Το συζητάς μαζί της για την εμπειρία και μήπως βρεθεί η άνεση να μιλήσετε ανοιχτά για τη σχέση σας(γιατί μάλλον δεν την έχετε για να κολώνετε) ώστε να δείτε που είν' το πρόβλημα-συνήθως απελευθερώνεστε και οι δυο και η σχέση αρκετές φορές δένει περισσότερο κι απο πρίν(ακόμα και η εφήμερη σχέση γίνεται σοβαρή έτσι).

Αποψή μου, τρόπος της πορείας μου σ' αυτά και αυτή την φορά θεωρώ πως το 'κανα αρκετά νια νια :-)

Υ.Γ. Κι όσοι έχετε κάνει μοτό το "ελληνίδες/έλληνες", μάλλον απο τον εαυτό σας κρίνετε. Δεν εξηγείται αλλιώς ρε παιδάκι μου...

• Like 4
Δημοσ.

Τα θέλετε και τα λέτε όσοι τα στηρίζετε ή σας ξεφεύγουν; :o

Μαζί σου και γω..

Αυτό που λέμε ο ευτυχισμένος κερατάς είναι αυτός που δεν το ξέρει.  :-D

Είναι και αυτό μια λύση.

Δημοσ.

Μαζί σου και γω..

Αυτό που λέμε ο ευτυχισμένος κερατάς είναι αυτός που δεν το ξέρει. :-D

Είναι και αυτό μια λύση.

Αν και μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα, εν πάση περιπτώση οχι πες μου, και που θα σ'το επιβεβαιώσει ποιό το νόημα; Αφού ήδη σ'το 'χει δείξει...

(μου 'ρθε στο μυαλό και η διαφήμιση που 'λεγε "θέλω να τ' ακούω"!! :lol:)

Δημοσ.

Αν και μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα, εν πάση περιπτώση οχι πες μου, και που θα σ'το επιβεβαιώσει ποιό το νόημα; Αφού ήδη σ'το 'χει δείξει...

(μου 'ρθε στο μυαλό και η διαφήμιση που 'λεγε "θέλω να τ' ακούω"!! :lol:)

Οκ δε σε κατάλαβα σωστά..Αλλά φταις και συ γιατί εγώ απαντούσα στον ts..

Ο οποίος έχει απλά κάποιες αμφιβολίες.

Ούτε ξέρει αν όντως μιλάνε ούτε πόσο μακριά έχουν φτάσει τα πράγματα.

Γιατί οι αμφιβολίες πρέπει να είναι σίγουρη ενοχή; 

Και καλά να κάνει την κουβέντα που λες αλλά αν δεν υπάρχει τίποτα θα βγει και ζημιωμένος.

Οπότε γιατι να μην το ψάξει πρώτα μόνος του;

Δημοσ.

Κανενα ατομο δεν ειναι ιδιο με το άλλο, αρα οι γενικεύσεις σε αυτα τα ζητηματα οδηγουν σε λαθος συμπερασματα.

Το να εκπαιδευσεις τον εαυτο σου για να κανεις μια σχεση, απο την οποια θα προκυπτει αμοιβαιο οφελος, χωρίς ανταγωνισμό, με ισοτιμία, κατανόηση και στήριξη, είναι τόσο δύσκολο, όσο το να χτίσεις απο την αρχη και χωρις κεφαλαιο μια πολυ επικερδή παραγωγική μονάδα.

Δε ξερω αν το κερατο είναι το #1 ανάμεσα σε οσα μπορούν να πανε στραβα.

On topic, μου εχουν ψαξει το κινητό ενω δεν ημουν σε σχέση, αλλά γούσταρα και βρισκομουν και περνούσα χρονο με μια κοπελα επι 1μιση χρόνο.

Δημοσ.

Οκ δε σε κατάλαβα σωστά..Αλλά φταις και συ γιατί εγώ απαντούσα στον ts..

Ο οποίος έχει απλά κάποιες αμφιβολίες.

Ούτε ξέρει αν όντως μιλάνε ούτε πόσο μακριά έχουν φτάσει τα πράγματα.

Γιατί οι αμφιβολίες πρέπει να είναι σίγουρη ενοχή;

Και καλά να κάνει την κουβέντα που λες αλλά αν δεν υπάρχει τίποτα θα βγει και ζημιωμένος.

Οπότε γιατι να μην το ψάξει πρώτα μόνος του;

Βασικά ναι, κι εγώ παραδειγματικά παρέθεσα το μήνυμά σου υποννοώντας όλους όσοι γράψατε για ψαξίματα κλπ χαχαχα

Κατά τ' άλλα ξεκόλλα ρε παιδί μου, δεν εκτίθεσαιιιι...

Εσένα δηλαδή αν έρθει η κοπέλα σου και σου ανοίξει τέτοια κουβέντα θα την κακοχαρακτηρίσεις, θα την ρίξει στα μάτια σου;; Έλεος :-)

Κανενα ατομο δεν ειναι ιδιο με το άλλο, αρα οι γενικεύσεις σε αυτα τα ζητηματα οδηγουν σε λαθος συμπερασματα.

Το να εκπαιδευσεις τον εαυτο σου για να κανεις μια σχεση, απο την οποια θα προκυπτει αμοιβαιο οφελος, χωρίς ανταγωνισμό, με ισοτιμία, κατανόηση και στήριξη, είναι τόσο δύσκολο, όσο το να χτίσεις απο την αρχη και χωρις κεφαλαιο μια πολυ επικερδή παραγωγική μονάδα.

Δε ξερω αν το κερατο είναι το #1 ανάμεσα σε οσα μπορούν να πανε στραβα.

On topic, μου εχουν ψαξει το κινητό ενω δεν ημουν σε σχέση, αλλά γούσταρα και βρισκομουν και περνούσα χρονο με μια κοπελα επι 1μιση χρόνο.

Δεν ήσουν σε σχέση; Και η ελεύθερη, σχέση είναι, να ξέρεις κι απλά η άλλη μάλλον την πάτησε τελικά :P
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...