sargio01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Οχι δεν ήμασταν σε σχεση.Σε κολάκεψε το σκηνικό δηλαδή Κομπλέ. (και μήπως την είχε πατημένη και δεν σ'το αποκάλυπτε ή εσύ απλά δεν ήθελες ή δεν το πίστεψες; Τέλος πάντων, κουφό )
defacer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Όλοι λέτε οτι ειναι κατινιά και λοιπές εξυπνάδες να ψάξει το κινητό της.. Αφήστε τον να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και σε περίπτωση που τον απατά να χάνει το χρόνο του μαζί της και να βάζει και την υγεία του σε κίνδυνο. Και επιπλέον λέτε οτι δεν της έχει εμπιστοσύνη. Μιλάμε για άνθρωπο και ακόμη χειρότερα Ελληνίδα(ή Έλληνα...Μην παρεξηγηθούν και οι κυρίες,δε μιλάω μόνο για τις γυναίκες ..) Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα τέτοιο συνδυασμό; Μα δε λέμε να μη κάνει τίποτα, ούτε ότι πρέπει ντε και καλά να της έχει εμπιστοσύνη. Λέμε αυτό που θα κάνει να μην είναι ψαχούλεμα, και πως όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δεν υπάρχει μέλλον. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. 2
george_gr1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Οκ δε σε κατάλαβα σωστά..Αλλά φταις και συ γιατί εγώ απαντούσα στον ts.. Ο οποίος έχει απλά κάποιες αμφιβολίες. Ούτε ξέρει αν όντως μιλάνε ούτε πόσο μακριά έχουν φτάσει τα πράγματα. Γιατί οι αμφιβολίες πρέπει να είναι σίγουρη ενοχή; Και καλά να κάνει την κουβέντα που λες αλλά αν δεν υπάρχει τίποτα θα βγει και ζημιωμένος. Οπότε γιατι να μην το ψάξει πρώτα μόνος του; Ασχετο, αλλα μολις σημερα συνειδητοποιησα οτι ο ts ειναι αυτος που ξεκιναει ενα θεμα και οχι username καποιου μελους.On topic τωρα, αν το μαθαινε η κοπελα μου αυτο θα με κερατωνε
BigJoJoc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Επειδή πολλά λέτε για τις κοπέλες τραβιομουν με μια που είχε πάρει όλους όταν λένε όλους όλους κ ήταν σε σχέση όλα αυτά τα χρόνια κ ο καλός της της είχε απόλυτη και τυφλή εμπιστοσύνη . Μάγκες πάντα να κρατάτε τις πισίνες σας και ερωτευμένος να είσαι μην παρά σέρνεσαι και μην έχεις προσδοκίες από αυτήν έτσι επενδύουμε πάνω τους και την πατάμε στο τέλος οι πλειοψηφία τον γυναικών τους νοιάζει η π...α και τα λούσα που έλεγε κ ο Παπους μου . Τίποτα με οποία κ να είσαι είσαι πάντα μόνος σου. 2
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ρώτα την ευθέως αντί να ψαχουλεύεις κινητά. Αν η απάντηση είναι θετική, απλά προχωράς παρακάτω, σιγά
defacer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Επειδή πολλά λέτε για τις κοπέλες τραβιομουν με μια που είχε πάρει όλους όταν λένε όλους όλους κ ήταν σε σχέση όλα αυτά τα χρόνια κ ο καλός της της είχε απόλυτη και τυφλή εμπιστοσύνη . Μάγκες πάντα να κρατάτε τις πισίνες σας και ερωτευμένος να είσαι μην παρά σέρνεσαι και μην έχεις προσδοκίες από αυτήν έτσι επενδύουμε πάνω τους και την πατάμε στο τέλος οι πλειοψηφία τον γυναικών τους νοιάζει η π...α και τα λούσα που έλεγε κ ο Παπους μου . Τίποτα με οποία κ να είσαι είσαι πάντα μόνος σου. 1. Όταν είσαι ερωτευμένος είσαι ερωτευμένος, επενδύουμε και προσδοκίες και οτιδήποτε άλλο δεν έχει. Αν δεν ξέρεις τι εννοώ, δεν είσαι ερωτευμένος. 2. Άλλο εμπιστοσύνη κι άλλο στρουθοκάμηλος. Επίσης δύσκολο να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα χωρίς να μας πει ο καλός της την άποψή του. 3. Το σεξ είναι σούπερ σημαντικό σε μια σχέση, και δεν είναι και εύκολο να χωρίσεις κάποιον που σου φέρεται καλά επειδή "δεν κάνουμε καλό σεξ". Πρέπει να το βλέπεις και λίγο μόνος σου αυτό, υπεργενικεύω τώρα αλλά if you are not fucking your partner enough, someone else is. 2
BigJoJoc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αυτή την στιγμή όχι δν είμαι ερωτευμένος αλλά γενικά σ λέω επειδή είμαι τύπος που ερωτεύεται συνέχεια πρέπει να μάθεις να προφυλασεσαι όσο για το 3 συμφωνώ σε κάποιες σχέσεις ίσως είναι και το πιο σημαντικό !
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παντα ελεγα οτι οι γυναικες ειναι αντρες με μακρια μαλλια Αυτές είναι οι φεμινιστριες 2
toyo73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Η απιστία προυποθέτει σχέση H απιστια προυποθετει ΓΑΜΟ.Στην σχεση, ειναι απλως test drive. Eτσι βρε παιδι μου, για να σιγουρευτης οτι εισαι σε σωστο δρομο και οτι εκανες την σωστη επιλογη.Και εαν σε πιασει " μωρο μου τωρα ειμαι σιγουρος.Καμια δεν κανει τα δικα σου γ@μησι@.Θελω να γινεις γυναικα μου" :-D
tornado Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εμ, αν έχει έρθει η φθορά και η άλλη βαριέται τι την εμποδίζει να χωρίσει και να κάνει ο,τι γουστάρει; Θα πάθει τίποτα αν μείνει κάνα μήνα παραπάνω χωρίς σχέση; Και ποιες είναι οι ευθύνες; Είναι πουθενά γραμμένο ότι πρέπει να γεμίζουμε τα ψυχολογικά κενά της κάθε μιας; ειναι φαινεται ανθρωπινη αδυναμια (αρκετων ανθρωπων, ανδρων και γυναικων) να το παιζουν διπλα και τριμπλα ταμπλω και οπου κατσει η μπιλια. Με ρωτας γιατι μερικοι ανθρωποι ειναι ανεντιμοι? Σορρυ δεν εχω απαντηση σε αυτο
xifiassamsung Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Το θεμα ειναι λεπτο,αναλογα τη σχεση σας. Εισαι ο φουλ εμπιστοσυνακιας κ υπερανω καθε τι που θα μπει αναμεσα?Στα φρυδια σου δε πρεπεει να σε απασχολει γιατι εσενα αγαπα -υποτιθεται- κ απλα ακονιζει λιγο το φλερτ για χαβαλε. Εισαι ο φουλ ανασφαλης που θελει επιβεβαιωση καθε μερα? Για μενα ουτε το ενα ειναι καλο ουτε το αλλο.Ουτε η υπερβολικη προσκοληση ουτε το εντελως χυμα.Μια συνεχιζομενη "φιλια" με αυξημενη οικειιοτητα ειναι το ιδανικο,οποτε σαν "φιλος" θα ρωτησεις θα ψαξεις κινητο,θα κανεις χαβαλε,γιατι στο φιναλε,φιλος εισαι,δεν εισαι ο κακος κριτης που πρεπει να του κρυψει κατι.. Τα προβληματα προκυπτουν οταν υπαρχει προσκολληση στους τυπους.Η "σχεση" μας,"σαγαπω","ειπες ψεμματα","πηγες εκει","εκανες αυτο",ναι οχι,ασπρο μαυρο...Κ δωστου γκρινιες..η αληεθια ειναι καπου στη μεση που λενε..
Nick77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ρώτα την ευθέως αντί να ψαχουλεύεις κινητά. Αν η απάντηση είναι θετική, απλά προχωράς παρακάτω, σιγά Φίλε μου αυτό που λες απλά δεν γίνεται. Ποια (ή ποιος) δηλαδή θα κάτσει να παραδεχτεί, αν ο άλλος δεν προσκομίσει ατράνταχτα στοιχεία ότι είναι άπιστος? Να πας να ρωτήσεις "αγάπη μου με κερατώνεις?" και να σου απαντήσει ο άλλος "ναι ρε, σε κερατώνω" δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Αν ήθελε να το κάνει ο άλλος και να στο πει, θα σε χώριζε πρώτα και μετά θα το έκανε. Για να το κάνει πίσω από την πλάτη σου, σημαίνει ότι θέλει να το κρατήσει κρυφό και να μην το παραδεχτεί παρά μόνο αν σε κάποια περίπτωση γίνει τσακωτός-η με ατράνταχτα στοιχεία. Ακόμα και τότε όμως έχουμε το εξαιρετικό "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!!! να σου εξηγήσω!". Εγώ προσωπικά δεν έχω ψάξει ποτέ προσωπικά πράγματα της εκάστοτε συντρόφου μου, γιατί δεν θέλω να μου ψάχνουν κι εμένα τα δικά μου. Όχι, δεν έχω κάτι να κρύψω απλά το θεωρώ γελοίο. Αν πετύχω γυναίκα να ψάχνει, έφυγε κατευθείαν. Πάντα κρατάω στο μυαλό μου (όσο μπορώ) ότι η σχέση είναι προσωρινή και ότι αργά ή γρήγορα η άλλη είτε θα ξενερώσει είτε θα της γυαλίσει κάποιος άλλος. Σημασία έχει να ζεις το παρόν και να το εκμεταλλεύεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Αν υποψιαστείς ότι σε απατά, και δεν είσαι μυστήριος, ανασφαλής μέχρι το κόκκαλο που πιστεύει κάθε τρεις και λίγο ότι τον κλέβουνε ή τον απατάει ο/η σύντροφός του, και αισθάνεσαι ότι θίγεσαι από μια κατάσταση, τότε σηκώνεσαι και φεύγεις, κύριος. Άλλον μπορεί να μην τον ενοχλεί τόσο, να είναι πιο open-minded και free-spirited και να κάνει τα στραβά μάτια. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις με βάση τις αρχές σου. Το να ψάχνεις τηλέφωνα, υπολογιστές κλπ είναι κατινιά. Το να κάνεις συζήτηση χωρίς τρανταχτές αποδείξεις είναι βλακώδες και περιττό. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ο άλλος, δεν έχει λόγο. Και θα φανείς και ανασφαλής.
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ εδώ Να πας να ρωτήσεις "αγάπη μου με κερατώνεις?" και να σου απαντήσει ο άλλος "ναι ρε, σε κερατώνω" δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Βαθύς αναστεναγμός (έχουν ειπωθεί ήδη νωρίτερα). Πρώτον, εντάξει αφού το λες δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Αλλά μπορώ να δανειστώ λίγο τη μαγική σφαίρα; Δεύτερον, ικανοποιητική εξέλιξη δεν είναι μόνο να σου απαντήσει "ναι σε κερατώνω". Στην τελική το ένα σενάριο είναι να ΜΗ σε κερατώνει οπότε τι να σου απαντήσει εκεί; Ακόμα κι αν σε κερατώνει, απαντώντας σου "όχι" περνάει τη γραμμή από την περιοχή "έκανα κάτι στα κρυφά" στο "σου λέω ψέματα στη μούρη σου επειδή έτσι με βολεύει". Γενικά οι σχέσεις, και η εμπιστοσύνη, χτίζονται και γκρεμίζονται από τέτοια πράγματα. Μπορεί εσύ εκείνη την ώρα που θα σου πει όχι να μη δεις κάποια "βελτίωση", αλλά όταν αποκαλυφθεί η κατάσταση μπορείς να φύγεις με το κεφάλι ψηλά και χωρίς ενδοιασμούς ξέροντας πως εσύ φέρθηκες σωστά (ρωτάμε, δε προβάλλουμε τη φαντασία μας πάνω στον άλλο) κι ο άλλος ήταν ψεύτης. Αν υποψιαστείς ότι σε απατά, και δεν είσαι μυστήριος, ανασφαλής μέχρι το κόκκαλο που πιστεύει κάθε τρεις και λίγο ότι τον κλέβουνε ή τον απατάει ο/η σύντροφός του, και αισθάνεσαι ότι θίγεσαι από μια κατάσταση, τότε σηκώνεσαι και φεύγεις, κύριος. Το να παίρνεις αποφάσεις χωρίς καμία άλλη πληροφορία ή συζήτηση πέρα από όσα μόνος σου βάζεις με το μυαλό σου μπορεί ενίοτε να οδηγήσει σε εξαιρετικά ηλίθιες πράξεις. Όταν ήμουν μικρότερος κάποια στιγμή αποφάσισα ότι κάτι παιχνιδοπράγματα που έλειπαν από το σπίτι μου δε μπορεί να έγιναν τίποτα άλλο παρά να τα ζούλαρε κάποιος από τους φίλους μου που παίζαμε μαζί (είχα κάνει το σπίτι άνω κάτω). Ευτυχώς αντί να κάνω ο,τι μου ήρθε, πήγα να το συζητήσω κι έτσι προέκυψε η υπερφανταστική ιδέα αντί να κατηγορήσω ή να ενοχοποιήσω κάποιον μόνος μου, να πάω και να τους πω "ρε συ έχω χάσει το τάδε που είχαμε παίξει μαζί, μήπως το πήρε το μάτι σου πουθενά;". Guess what, μόλις απέβαλλα την ιδέα πως κάποιος τα είχε πάρει άρχισα να ψάχνω ακόμα πιο εξονυχιστικά και τα βρήκα. Οπότε, αν και δε θα κατηγορήσω κάποιον που χωρίζει λόγω υποψιών που έχει δημιουργήσει μονομερώς γιατί δε βλάπτει κανέναν εκτός από τον εαυτό του, θα πω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνει μαλακία. Και ότι όταν σε ρωτήσει ο άλλος το πολύ λογικό "γιατί με χωρίζεις;" καλή τύχη να δώσεις απάντηση.
glougr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 καλημέρα, άσχετο αλλά σχετικό.... φίλος ανακάλυψε ότι τον απατάει η κοπέλα του, όταν κατα λάθος έκανε restore το iphone της στο δικό του....
dimpa16 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εγώ έμενα μαζί με την δικιά μου. Καποια στιγμή,χαζευα στο facebook τα μυνήματά μου και ανακάλυψα οτι δεν διάβαζα τα δικά μου,αλλά τα δικά της (αν δεν κάνεις έξοδο απο το facebook, οταν μπεις δεν χρειάζεται να κάνεις login). Είχε συνομιλίες με τον πρωην της. Είχα σκάσει για κανα τετράμηνο και κάποια στιγμη δεν άντεξα και αποφάσισα να της κάνω κουβέντα για το τι είχε συβμεί και για την όλη συμπεριφορά μου όλον αυτόν τον καιρό (νεύρα,σκέψεις,ήμουν απότομος και άλλα). Άκουσα δικαιολογίες του τύπου οτι απλα τα λένε που και που και οτι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους. Απο εκείνη την ημέρα και μετά,έβαλε super κωδικό και έσβηνε το ιστορικό. Ε ρε φίλε,είναι σαν να σου λέει,βρες τρόπο να με ψάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις