Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παρε αλλο αριθμο και στειλε μηνυμα "ελα μωρο μου πηρα αλλο κινητο", δες τι θα απαντησει
chrisxkar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μου εχουν μπει ιδεες πως η κοπελα μου συνομιλει με καποιον,και οχι φιλικα πολλεσ φορες εχω σκεφτει να παρω το κινητο της και να διαβασω τα μυνηματα αλλα δεν το εχω κανει ακομα,λετε να τα δω? δεν μπορω να μεινω αλλο με τις υποψιες αν μιλαει με αλλον σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση σας μιλα μαζι της και ή θα λυθει ή το διαλυετε και τελειωνει η υποθεση.Με το να παρεις το κινητο της δεν θα γινει τιποτα απολυτως
nyne Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το ποιο σωστο ειναι να την αντιμετωπισεις κατα προσωπο κ να της τα πεις ολα.Απο εκει κ περα αν η ιδια δεν σου δωσει το κινητο της να το δεις, τοτε απλα ξερεις οτι εχει την φωλια της χεσμενη.Το τελειωνεις πολιτισμενα κ πας παρακατω. Ειναι απιστευτα αυτα που γινονται παντως,εμενα μου εχει συμβει να ειμαι το τριτο προσωπο κ να μην το ξερω πχ.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά αυτό που ορισμένοι λέτε να πάει και να τη ρωτήσει στα ίσα "με κερατώνεις;" και να περιμένει να πάρει και απάντηση "ναι" πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει άνθρωπος τόσο ηλίθιος έτσι ώστε να το παραδεχτεί; Αν ναι τότε συγνώμη αλλά τέτοιος βαθμός ηλιθιότητας είναι έτσι και αλλιώς λόγος χωρισμού. Δηλαδή η κοπέλα του κάνει τα πάντα τώρα (αν) τον απατάει για να το κρατήσει κρυφό αλλά σε πιθανή ερώτηση "με απατας;" θα απαντήσει καταφατικά; Αλήθεια τώρα; Η πραγματικότητα είναι ότι αν έχει μυαλό η κοπελιά απλά θα τα αρνηθεί όλα και αν έχει λίγο περισσότερο μυαλό απλά θα τον ειρωνευτεί/κάνει πλάκα (τα φοράει δεν τα φοράει στο παλικάρι). Για ποιο λόγο άλλωστε να τον απατήσει αν είναι τόσο έντιμη ώστε να το παραδεχτεί σε ερώτηση του; Αν ήταν πράγματι τότε δεν θα τον απατούσε, θα τον χώριζε και θα περνούσε στον άλλο. 3
tzelen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα της εμπιστοσύνης πηγάζει από εσένα ουσιαστικά. Και αν σου κλονιστεί, ότι και να κάνει η άλλη (σου δίνει το τηλέφωνο της να το ψάξεις, κωδικούς για το φατσοτεφτέρι κτλ) δεν θα φτιάξει, αν δεν το αλλάξεις στο μυαλό σου εσύ. Πάντα στην περίπτωση που δεν έχει γίνει κάτι. 1
chrisxkar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά αυτό που ορισμένοι λέτε να πάει και να τη ρωτήσει στα ίσα "με κερατώνεις;" και να περιμένει να πάρει και απάντηση "ναι" πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει άνθρωπος τόσο ηλίθιος έτσι ώστε να το παραδεχτεί; Αν ναι τότε συγνώμη αλλά τέτοιος βαθμός ηλιθιότητας είναι έτσι και αλλιώς λόγος χωρισμού. Δηλαδή η κοπέλα του κάνει τα πάντα τώρα (αν) τον απατάει για να το κρατήσει κρυφό αλλά σε πιθανή ερώτηση "με απατας;" θα απαντήσει καταφατικά; Αλήθεια τώρα; Η πραγματικότητα είναι ότι αν έχει μυαλό η κοπελιά απλά θα τα αρνηθεί όλα και αν έχει λίγο περισσότερο μυαλό απλά θα τον ειρωνευτεί/κάνει πλάκα (τα φοράει δεν τα φοράει στο παλικάρι). Για ποιο λόγο άλλωστε να τον απατήσει αν είναι τόσο έντιμη ώστε να το παραδεχτεί σε ερώτηση του; Αν ήταν πράγματι τότε δεν θα τον απατούσε, θα τον χώριζε και θα περνούσε στον άλλο. Απο την αλλη οχθη υπαρχει ανθρωπος τοσο ηλιθιος που να μην το παραδεχτει?Να συνεχισει να ειναι σε μια σχεση που κοροιδευει και τον αλλον αλλα και κυριως τον εαυτο του?Αν ειναι αληθεια και εχει λιγο μυαλο θα δει οτι απλα χαραμιζουν τον χρονο τους θα λειξει το μικρο παραμυθακι που στησανε.Εγω τουλαχιστον αυτο ακριβως θα εκανα θα ελεγα ναι υπαρχει αλλη θα συζητουσαμε πως φτασαμε ως εδω προς γνωση και συμμορφωση και των δυο και παμε παρακατω. Η ζωη ειναι απλη εμεις την κανουμε πολυπλοκη 1
volos27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά αυτό που ορισμένοι λέτε να πάει και να τη ρωτήσει στα ίσα "με κερατώνεις;" και να περιμένει να πάρει και απάντηση "ναι" πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει άνθρωπος τόσο ηλίθιος έτσι ώστε να το παραδεχτεί; Αν ναι τότε συγνώμη αλλά τέτοιος βαθμός ηλιθιότητας είναι έτσι και αλλιώς λόγος χωρισμού. Δηλαδή η κοπέλα του κάνει τα πάντα τώρα (αν) τον απατάει για να το κρατήσει κρυφό αλλά σε πιθανή ερώτηση "με απατας;" θα απαντήσει καταφατικά; Αλήθεια τώρα; Η πραγματικότητα είναι ότι αν έχει μυαλό η κοπελιά απλά θα τα αρνηθεί όλα και αν έχει λίγο περισσότερο μυαλό απλά θα τον ειρωνευτεί/κάνει πλάκα (τα φοράει δεν τα φοράει στο παλικάρι). Για ποιο λόγο άλλωστε να τον απατήσει αν είναι τόσο έντιμη ώστε να το παραδεχτεί σε ερώτηση του; Αν ήταν πράγματι τότε δεν θα τον απατούσε, θα τον χώριζε και θα περνούσε στον άλλο. δεν ρωτας απλα ρε,της σπας δυο δοντια κ μετα ρωτας
katergaris79 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Απο την αλλη οχθη υπαρχει ανθρωπος τοσο ηλιθιος που να μην το παραδεχτει?Να συνεχισει να ειναι σε μια σχεση που κοροιδευει και τον αλλον αλλα και κυριως τον εαυτο του?Αν ειναι αληθεια και εχει λιγο μυαλο θα δει οτι απλα χαραμιζουν τον χρονο τους θα λειξει το μικρο παραμυθακι που στησανε.Εγω τουλαχιστον αυτο ακριβως θα εκανα θα ελεγα ναι υπαρχει αλλη θα συζητουσαμε πως φτασαμε ως εδω προς γνωση και συμμορφωση και των δυο και παμε παρακατω. Η ζωη ειναι απλη εμεις την κανουμε πολυπλοκη Μα γιατί να το παραδεχτεί; Έχει μια σχέση, περνάει καλά, βγαίνουν κλπ. Έχει και μία (/δυο/τρεις) καβάντζες για ένα σεξ που και που ή απλώς για καυλάντισμα, για επιβεβαίωση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Τι λόγο έχει να το παραδεχτεί; Σε καμία περίπτωση δε μιλάω για τον φίλο που άνοιξε το θέμα. Απλώς εξηγώ τους λόγους για τους οποίους κάποιος/κάποια δε θα το παραδεχτεί ποτέ. 1
Έλεος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 δεν ρωτας απλα ρε,της σπας δυο δοντια κ μετα ρωτας Και αν είναι αθώα θα έχεις μια γκόμενα φαφούτα. Σαν σωστός ούγκανος. It's a match.
chrisxkar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μα γιατί να το παραδεχτεί; Έχει μια σχέση, περνάει καλά, βγαίνουν κλπ. Έχει και μία (/δυο/τρεις) καβάντζες για ένα σεξ που και που ή απλώς για καυλάντισμα, για επιβεβαίωση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Τι λόγο έχει να το παραδεχτεί; Σε καμία περίπτωση δε μιλάω για τον φίλο που άνοιξε το θέμα. Απλώς εξηγώ τους λόγους για τους οποίους κάποιος/κάποια δε θα το παραδεχτεί ποτέ. ενταξει ρε φιλε εγω απλα δεν το θεωρω αυτο σχεση αυτο το λεω δουλευομαστε
nyne Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παλικαρια την ρωτας για να δεις τι απαντηση θα παρεις.Αν στα μασησει εστω κ λιγο τοτε πουλο τι δεν καταλαβαινετε.Δεν θα εμπαινα ποτε στην διαδικασια να εκανα τον ντεντεκτιβ η οτιδηποτε παρομοιο η να ξεκατινιαζομουν πχ.Θα αφηνα την ιδια να εκτεθει κ να παρουσιασει το εργο της.Τα πραγματα ειναι απλα πας με ευθυτητα κ λες τι εχεις μαθει η υποψιαζεσαι.Αμεσα θα καταλαβεις τι παιζει κ τοτε κρινεις κ παιρνεις μια αποφαση.Τωρα το δωσε μου το κινητο σου εισαι πουτανα κ τα σχετικα ,να ξερετε οτι δινουν κ ενα αισθημα καθαρσης στον αλλο.Μεγαλυτερη ξενερα απο το να τον αγνοησεις και να τον διαγραψεις αυτοματα δεν υπαρχει... 2
katergaris79 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ενταξει ρε φιλε εγω απλα δεν το θεωρω αυτο σχεση αυτο το λεω δουλευομαστε Μωρέ είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό που λειτουργεί έτσι μόνιμα (ή έστω περιστασιακά) που ουσιαστικά όλοι δουλευόμαστε μεταξύ μας. Λίγοι είναι σε σταθερά πιστή σχέση για πάντα. 1
Joe-4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Όχι ! Αν έχεις ακούσει για αυτήν και έχεις υποψίες, μην πάρεις το κινητό της και γίνεις κατίνα ! Άκου τους άλλους ταράνδους τι σου λένε, έχουν εμπειρία. Ο πιο ευτυχισμένος τάρανδος έιναι αυτός που δεν το ξέρει. Εάν έχει κάνει κάτι όφειλε να ξηγηθεί για να αποφασίσετε από κοινού για την σχέση σας. Όπότε καλύτερα να γνωρίζεις άν κάτι αξίζει ή είναι χάσιμο χρόνου. Και ας μην ξέρει ότι ξέρεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις