Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Είναι όπως το βλέπει ο καθένας και τα όρια που έχει στο τι κάνει και τι δεν κάνει. Προσωπικά εγώ αυτή τη λύση την βλέπω ως κουτσομπολιό και αναξιοπρεπή και την αποφεύγω. Θα στο πω λίγο διαφορετικά. Δεν μπορείς σίγουρα να είσαι σίγουρος για κάποιον αν πάνω απ' όλα δεν είσαι σίγουρος για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις επιλογές του. Ελπίζω να μην κατάλαβες ότι εννοώ πως θα πρέπει να είμαστε σίγουροι με τον καθένα, διότι δεν εννοώ αυτό Θα στο πω αλλιώς. Ήσουν σίγουρος πάντα για τις επιλογές σου; Γιατί το να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές σου σίγουρα δεν υπάρχει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που είπε ο Ishmael, "Νομίζεις ότι με τη νοοτροπία σου είναι λιγότερο πιθανό να τη χάσεις αλλά ισχύει το αντίθετο. Αυξάνεις την πιθανότητα χωρισμού όσο σκέφτεσαι έτσι." με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και είναι η ουσία. Γιατί τέτοιες νοσηρές καταστάσεις συχνά οδηγούν σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Από το να είσαι το κοροιδο στη σχέση καλύτερα να χωρισεις, το να είσαι σε σχέση δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. 3
defacer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Προσπωπικα Αν η κοπέλα μου είχε υποψίες για εμένα ενώ εγώ ήμουν καθαρός θα της έδινα εγώ τους κωδικούς μου για να μπει να ψάξει ότι θέλει. Μετα ομως θα τα ακουγε. Από την άλλη αν είχα κάνει μαλακία και διάβαζε κρυφά συνομιλίες μου κλπ αυτός που θα ντρέποταν θα ήμουν εγώ. Όχι εκείνη που ήθελε απλά να μάθει την αλήθεια ενω εγώ σαν κότα δεν της έλεγα τίποτα και το έπαιζα σε διπλό ταμπλό. Κότα είναι αυτός που δεν λέει την αλήθεια όχι αυτός που την ψάχνει. Btw Δεν ξέρω γιατί βλέπετε την λύση αυτή ως κατακριτέο. Η κοπέλα σου δεν ξέρει αν έχεις κάνει μαλακία και πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει χωρίς αυτό το δεδομένο. Τι θα γινόταν στη μία περίπτωση που δεν καλύπτεις -- διαβάζει κρυφά αλλά είσαι καθαρός; Πώς θα της "έδινες τους κωδικούς" αν είχε αποφασίσει μόνη της να ψάξει χωρίς να σου το πει; Και τέλος -- όποιος έχει υπάρξει ποτέ σε σοβαρή σχέση ξέρει ότι βασική αιτία προβλημάτων είναι ότι προβάλλουμε στον άλλο δικές μας σκέψεις οι οποίες είναι λανθασμένες. Είναι επίσης γνωστή η ρήση του Ρισελιέ, "αν μου δώσεις 6 σειρές γραμμένες από το χέρι του τιμιότερου ανθρώπου του κόσμου, θα βρω μέσα σ' αυτές κάτι για να τον κρεμάσω". Πέρα από το πού στέκεται ο καθένας στην υπόθεση, όταν κάποιος ψάχνει αποδεικτικά για τις υποψίες του... πολύ συχνά τα βρίσκει. 5
vrwmiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σοφές κουβέντες και σήμερα, εσύ ο από πάνω 2
l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Από το να είσαι το κοροιδο στη σχέση καλύτερα να χωρισεις, το να είσαι σε σχέση δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Κανείς από τους δύο δεν πρέπει να είναι κορόιδο σε μία σχέση. Και αυτό δεν είναι σχέση. Σοφές κουβέντες και σήμερα, εσύ ο από πάνω Αφού διαφωνείς στα γραφώμενα του γιατί τον ειρωνεύεσαι και δεν επιχειρηματολογείς; just saying
The_Judas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμη δεν μας εξήγησε τι εννοεί ως υπόνοιες ο hulk. Βγαίνει έξω συχνά με παρέες ξεχωριστά από αυτόν; Σηκώνεται για να φύγει από δίπλα του όταν χτυπάει το τηλέφωνο; .... ή απλά κοιτάει το κινητό της και δεν του δείχνει τα μηνύματα; 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ikaruga24 -> Σχολίασες αρκετά τις προτάσεις των άλλων προς τα παλικάρι που έχει το πρόβλημα. Κάντου και εσύ τώρα μία πρόταση ώστε να είσαι εντός θέματος. Η πρόταση μου είναι πάντα η ίδια σε τέτοιες καταστάσεις. Πιάνεις αυτόματα το αμόρε σου, λες ότι πήρε το αφτάκι σου για διάφορες ροζ περιπτύξεις της με άτομα που δεν είναι αυτός και θα ήθελε μια άμεση εξήγηση. Οτι νιώσει ο TS εκείνη τη στιγμή θα πράξει ανάλογα. Περίπτωση 1: Την πιστεύει εν τέλη και συνεπώς αισθάνεται βλάκας και συνεχίζει η ζωή τους Περίπτωση 2: Δεν την πιστεύει όπου και εκεί απλά θα πρέπει να χωρίσει αμέσως Τα παραπάνω ουδεμία σχέση δεν έχουν με το τι κάνει η κοπελιά στην πραγματικότητα. Είναι καθαρά πως θα το δεχτεί εκείνη τη στιγμή ο ts. Οσο πιο σύντομα και απότομα τόσο το καλύτερο. Μπαμ μπαμ. 1
mylo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 βαλε ντετεκτιβ. Τι να σου πω Ρέ φίλε οι άλλοι άρχισαν το δούλεμα να την δείρω και τέτοια Λες και άμα την ρωτήσω ούτε ειλικρινά θα μου απαντήσει και άμα είμαι λάθος θα με περάσει για κανέναν περίεργο κλπ και πιστεύω θα χαλάσει η σχέση μας Δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα Το να την παρακολουθησεις, ο ίδιος όχι με ντετέκτιβ, δεν είναι κακή ιδέα
Vapir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι ενοχή όμως επειδή μιλάει με άνδρα. Τώρα στο τι λένε μπορεί, ξαναεπαναλαμβάνω όπως κάνουν όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι, να της μιλήσει. αυτό , όσοι λένε οτι άντρας κ γυναίκα δεν γίνεται να ειναι φίλοι λένε πίπες απλά κ εγώ μιλάω με κάποια καθημερινά , ποιο πολύ κ απ ότι μιλάω στη δικιά μ και δεν έχουμε κάτι , απλά τη γουστάρω τρελά σαν άνθρωπο και καταλαβαίνει full. θεωρώ ηλίθιο βέβαια το friendzone οπότε όπως καταλαβαίνεις δε θα επιχειρούσα ποτέ να έχω φιλία με γυναίκα αν τη γούσταρα , θεωρώ χαζό να περιμένεις μπας και .. , υπάρχουν τόσες γυναίκες κ άντρες εκει έξω , αν δεν τσουλάει κάτι πας παρακάτω . θυμάμαι πρόσφατα σκηνικό , είμαι για καφέ με ένα φίλο και δυο γκόμενες , σκάει ο γκόμενος της μιας που της είχε πει οτι θα με χτυπήσει κλπ επειδή είχε δει μηνύματα μας με 4 φίλους του. Ενας τυπάς με τατουάζ στο λαιμό και καλά "αούα" Με το που σηκώνομαι όρθιος περιμένοντας να κάνει κάποιος κίνηση χαλαρώνει απότομα και μου λέει "χάρηκα φίλε μου , χάρηκα για τη γνωριμία" ! ......... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 αυτό , όσοι λένε οτι άντρας κ γυναίκα δεν γίνεται να ειναι φίλοι λένε πίπες απλά κ εγώ μιλάω με κάποια καθημερινά , ποιο πολύ κ απ ότι μιλάω στη δικιά μ και δεν έχουμε κάτι , απλά τη γουστάρω τρελά σαν άνθρωπο και καταλαβαίνει full. θεωρώ ηλίθιο βέβαια το friendzone οπότε όπως καταλαβαίνεις δε θα επιχειρούσα ποτέ να έχω φιλία με γυναίκα αν τη γούσταρα , θεωρώ χαζό να περιμένεις μπας και .. , υπάρχουν τόσες γυναίκες κ άντρες εκει έξω , αν δεν τσουλάει κάτι πας παρακάτω . θυμάμαι πρόσφατα σκηνικό , είμαι για καφέ με ένα φίλο και δυο γκόμενες , σκάει ο γκόμενος της μιας που της είχε πει οτι θα με χτυπήσει κλπ επειδή είχε δει μηνύματα μας με 4 φίλους του. Ενας τυπάς με τατουάζ στο λαιμό και καλά "αούα" Με το που σηκώνομαι όρθιος περιμένοντας να κάνει κάποιος κίνηση χαλαρώνει απότομα και μου λέει "χάρηκα φίλε μου , χάρηκα για τη γνωριμία" ! ......... Προφανώς και είναι! Μου φαίνεται ούτως ή άλλως αδύνατον να γουστάρεις τον καθένα/ την καθεμία που βλέπεις, συναντάς, γνωρίζεις κοκ. Και εγώ με τον κολλητό μου καθημερινά μιλάμε. Και με άλλους φίλους επίσης μιλάω συχνά. Ο φίλος μου πάντως σίγουρα δεν νομίζει ότι τον απατώ
De@th L0rd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 OP αν βρείς τίποτα ενοχοποιητικό μη διστάσεις, μην ακούς τα φλώρια εδώ έχουν συνηθίσει στο cuckolding δεν είναι καινούριο. Γι αυτό σαν γνήσιο αρσενικό: https://youtu.be/Z1lau7jSoxo?t=32
Lanike71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δε διάβασα όλο το thread, ξέρω πάνω κάτω τι θα γραφεί. Βρες ένα σίγουρο τρόπο να επιβεβαιωθεί ή όχι η απιστία. Μόνο τότε δε θα έχεις αμφιβολίες. Το να μπεις σε συζητήσεις, δε θα βγάλεις άκρη. Μπορεί να βγεις και φταίχτης στο τέλος...
Leon90 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Η πρόταση μου είναι πάντα η ίδια σε τέτοιες καταστάσεις. Πιάνεις αυτόματα το αμόρε σου, λες ότι πήρε το αφτάκι σου για διάφορες ροζ περιπτύξεις της με άτομα που δεν είναι αυτός και θα ήθελε μια άμεση εξήγηση. Οτι νιώσει ο TS εκείνη τη στιγμή θα πράξει ανάλογα. Περίπτωση 1: Την πιστεύει εν τέλη και συνεπώς αισθάνεται βλάκας και συνεχίζει η ζωή τους Περίπτωση 2: Δεν την πιστεύει όπου και εκεί απλά θα πρέπει να χωρίσει αμέσως Τα παραπάνω ουδεμία σχέση δεν έχουν με το τι κάνει η κοπελιά στην πραγματικότητα. Είναι καθαρά πως θα το δεχτεί εκείνη τη στιγμή ο ts. Οσο πιο σύντομα και απότομα τόσο το καλύτερο. Μπαμ μπαμ. Είναι αυτό που λέμε : " O κόσμος το χει τούμπανο και εσύ κρυφο καμάρι ;; " LOL χαχαχαχαχα Δυστηχώς ο hulk1 δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες (πόσο καιρό γνωρίζονται , πότε άρχισε να τα κάνει αυτά με το κινητό κλπ). Εδώ απο ότι φαίνεται φοβάται ακόμη και να την ρωτήσει με ποιό άτομο συνομιλεί στο κινητό. Δεν μπορώ να τον φανταστώ ότι θα κάτσει να της πεί ότι "μαθαίνω απο άλλους πράγματα για εσένα " κλπ.
McNerd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 θυμάμαι πρόσφατα σκηνικό , είμαι για καφέ με ένα φίλο και δυο γκόμενες , σκάει ο γκόμενος της μιας που της είχε πει οτι θα με χτυπήσει κλπ επειδή είχε δει μηνύματα μας με 4 φίλους του. Ενας τυπάς με τατουάζ στο λαιμό και καλά "αούα" Με το που σηκώνομαι όρθιος περιμένοντας να κάνει κάποιος κίνηση χαλαρώνει απότομα και μου λέει "χάρηκα φίλε μου , χάρηκα για τη γνωριμία" ! ......... Πω ρε φίλε πρέπει να είσαι ο φόβος και ο τρόμος της Αχαΐας. 1
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σύμφωνα με οσα ειπώθηκαν μέχρι εδώ, γι αυτό και είναι καλή φάση όταν ανταλλάσετε μηνύματα με άλλους, να το κάνετε παρέα με το ταίρι ως επι το πλείστοοοον...... Έτσι ούτε διλήμματα, ούτε δύσκολες θέσεις άμα χρειαστεί να μιλήσεις μαζί του για την υπερβολική μυστικότητα που ενδεχομένως προέκυψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις