KiriosD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας, για να εξυπηρετήσω μία φίλη σε μία δικαστική μάχη καλής και κακιάς αδελφής θα ήθελα να μάθω πόσο πάνε τα διαμερίσματα 35-40 ετών στον Βύρωνα (μία εκτίμηση τιμών ανά τετραγωνικό) ήδη προσφέρεται ένα ποσό για να δούμε αν αντιστοιχεί και κατά πόσο στην αντικειμενική αξία π.χ. ο ίδιος, ή ο αδερφός ενός γνωστού του ξαδέρφου του πατέρα σας είχε πάρει με €2 το m2 σε 2η φάση θα την ήταν χρήσιμο λέει, αν μπορεί να βρεθεί κάποιο συμβόλαιο από αγοραπωλησία στη περιοχή αυτή, για να δωθεί στο δικαστήριο, αλλά εδώ φαντάζομαι ξεφευγουν τα πράγματα και δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2017 από KiriosD
Typhoon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας, για να εξυπηρετήσω μία φίλη σε μία δικαστική μάχη καλής και κακιάς αδελφής θα ήθελα να μάθω πόσο πάνε τα διαμερίσματα 35-40 ετών στον Βύρωνα (μία εκτίμηση τιμών ανά τετραγωνικό) σε 2η φάση θα την ήταν χρήσιμο λέει, αν μπορεί να βρεθεί κάποιο συμβόλαιο από αγοραπωλησία στη περιοχή αυτή, για να δωθεί στο δικαστήριο, αλλά εδώ φαντάζομαι ξεφευγουν τα πράγματα και δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα Δεν εξυπηρετείς κανέναν έτσι. Αν θες κάτι τέτοιο (ειδικά κάτι που θα χρησιμοποιηθεί σε δικαστήριο) πρέπει να βαλεις μηχανικό, ιδανικά κάποιον με ειδίκευση στην εκτίμηση ακινήτων να κάνει αυτή τη δουλειά και να σου βγάλει τεκμηριωμένα μια αξία. Έτσι όπως το πας εσύ δεν γίνονται αυτές οι δουλειές.
KiriosD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Για αυτό είπα δε θα ασχοληθώ με το δεύτερο κομμάτι, αρχικά να μαθαίναμε μία εκτίμηση αξίας του τετραγωνικού ενός διαμερίσματος τέτοιας χρονολογίας για να δεί η κοπέλα κατά πόσο η άλλη, η "έξυπνη", πλευρά θέλει να κλέψει στο ποσό που προσφέρει Τη θες και εγγράφως; όχι, αν είναι να φανεί το συμβόλαιο δε μπορείς να αποκρύψεις όνομα για να φαίνεται νόμιμο, καθώς φαντάζομαι θα πρέπει να παρευρεθεί και ο 3ος στον καυγά, πράγμα που θα ήτω καλό να αποφευχθεί. @typhoon δε θέλω να ακούσω πως δεν εξυπηρετώ κανέναν έτσι, αφήστε τα χαζά, μιας και εδώ δεν ανεβαίνει το post count, και σταματήστε να διαβάζετε τη 2η παράγραφο μονάχα. Τη καταραμένη τη χοντρική εκτίμηση θέλω να μάθω. Αν ήταν να ασχοληθώ περισσότερο δε θα ρωτούσα τον κάθε τυχαίο επιστήμονα εδώ μέσα.
Miracle Worker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μπες σε ενα site οπως ο σπιτογατος και βαλε τα αντιστοιχα φιλτρα. Θα παρεις δεκαδες απαντησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις